Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu nu am avut net pana acum...ma tot foiam in pat langa laptop ca poate pierd vreo nastere.
Am citit repede tot. Multumesc pt gandurile bune.
Am vazut pozici cu bebei superbi.
Mirtha mi-a dat dr nr de tel al anestezistei sa o sun sa am o discutie cu dansa. Sunt nelinistita ca nu stiu unde nasc. I-am explicat temerile mele si el mi-a promis ca o sa fie langa mine pe parcursul travaliului.Dar daca intervine ceva? Apoi l-am zapacit ca eu vreau eco inainte de a ma hotari daca raman la nastere naturala. Ca daca bebelina are iar circulara, mi-e teama. Iti dai seama ca nu mai stia ce sa-mi zica. Acum vreau cezariana, acum naturala.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Va rog,nu e nici o mamica sa-mi raspunda?!

Polia

bebele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Andreyutza,la cat mai multi ani fericiti impreuna,plini de iubire si implinire!
Am obsevat ca acum sunt si mai sensibila decat de obicei...de-ale sarcinii...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

miky - multumesc eu nu prea mananc ciocolata de fel, dar in sarcina am poftit la ciocolata si cola intr-un mare fel... sa vedem pe unde ascund ciocolata cand o invata dra mica sa mearga

spiridusule - ah... ce fain ar fi fost. eu voiam sa vin ieri la control si tati voia sa o mai vada pe pritzesica mica, numai ca deja erau 15 programari facute si asistenta mi-a recomandat sa vin astazi la 16.30 ca sa nu astept prea mult. dpn-ul meu era ultima data 4 dec, dar nu cred ca rezist pana atunci

bionda - la mine greutatea de la ecograf si greutatea bebelinei s-au potrivit dar eu am nascut la 42 de saptamani. si eu am probleme mari cu arsurile, dar mi-am pus o pilota impaturita sub perna si dorm mai sus si asa am mai redus din probleme. cand nu ma lasa arsurile iau o lingurita de maalox si imi revin.

mami de si graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

miky - multumesc eu nu prea mananc ciocolata de fel, dar in sarcina am poftit la ciocolata si cola intr-un mare fel... sa vedem pe unde ascund ciocolata cand o invata dra mica sa mearga

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Ramo, Miky_ea va multumesc pentru urari.
Ramo, stai linistita nu te mai stresa. daca doc a spus ca-i mai bine cezariana pentru tine inseamna ca stie ce spune. am multe prietene care au plecat hotarate sa nasca normal si au ajuns la cezariana din diverse motive. cat priveste recuperarea, asa e, la nasterea naturala e mai rapida dar si la cezariana ai sa vezi, dupa o sapt o dai uitarii.
Miky_ea sunt mult, mult mai snsibila in perioada asta si plang din orice dar acum chiar mi se pare el un insensibil.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alexa si vrabiuta bafta azi la doc
andreyutza LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA NUMAI URARI DE BINE SI FERICIRE SA VA DEA DOMNUL TOT CE VA DORITI LA MULTI ANI SA TRAITI !!!!
Mirtha iubita sa numai cauti intre timp am gasit eu...fetele celor care vi se refuza virarea drepturilor banesti la alta banca decat cea solicitata de voi uite OUG prin care ii aveti la mana
intre timp am gasit eu ordonanta cu pricina pt cei interesati aceasta este mai exact gasiti la art.7 alin 2
Ordonantaa de urgenta a guvernului nr.149/2007 privind aprobarea unor masuri în domeniul finantelor publice, publicata în Monitorul Oficial nr. 882 din 21 decembrie 2007

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Andreyutza, La multi ani! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Eu de mai bine de o ora stau si ma uit la pozele cu bebeii de la odiseea noastra. Nu ma mai satur de ei.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bionda la mine nu s-a potrivit greutatea de la eco cu cea de la nastere: cu o sapt inainte de nastere la eco avea 2600 si s-a nascut la 2560. nu cred ca nu a luat in greutate intre timp, cred ca era doar lunga si slabuta si nu pica pe statistica formulei de la ecograf.

mancarea pe gat vine caci sarcina e sus si nu mai e loc in stomac. la fel si arsurile. trec toate IMEDIAT dupa nastere ... da, o perna mai ridicata ajuta.

leeloo ma bucur ca merge mai bine. la fel am facut si eu, noaptea ii dadeam sticla pt ca puteam dormi mai mult si pt ca la mine nu prea era ce sa ii dau seara si noaptea, abia spre dimineata se refacea. bine insa pentru productia de lapte nu e, iti dai seama.

malina eu am dormit cu laura in camera (in pat separat in camera ei) pana pe la 6 saptamani. eu o schimbam inainte de supt de fiecare data caci era tot timpul murdara si apoi de multe ori adormea la supt si o puneam asa la loc. de multe ori insa fac caca in timpul suptului si atunci trebuie sa ii schimbi de 2 ori si se trezesc. laura se mai trezea cand o puneam la loc in patul rece, asa ca puneam o perna de cirese incalzita in locul ei in pat cat sugea.
laura nu a dormit niciodata cu noi in pat - la inceput ne-a fost teama sa nu o turtim si acuma nu mai vrea. cand plecam in concedii luam patul pliant de bb cu noi.

eu sunt acasa. lucrez de acasa pe amiaza.

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Ziua buna gravidute curajoase si mamici fericite!

Suntem si noi 2 fete cucuiete: o burtica curajoasa si o fetita miscacioasa care va urmaresc si va admira de ceva timp ( sunteti pentru noi mai ceva ca o carte de specialitate ).

Acum ne-am mai potolit cu jobul si toata alergatura si suntem acasa - deocamdata in CO , si daca nu ne apuca angoasele de prea mult bine, de luni intram in prenatal.

Asa ca avem timp sa scriem, nu numai sa citim si daca ne primiti, vrem sa ne alaturam si noi grupului vostru atat de optimist si curajos!

Asadar, Madalina, UM 19.03.2008, DPN 24.12.2008, asteptam o fetita cu fundita pentru care am luptat mult de tot si pe care abia asteptam sa o strangem in brate. Data mea de nastere: 18.09.1971.

,

Madi 32+ Papadia

Mergi la inceput