Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Ziua buna la toata lumea si multe mamicilor!AS avea si eu doua curiozitati si poate daca sunteti dragute imi raspundeti
deci sa incep:greutatea de la eco s-a potrivit cu cea reala? fetele care au nascut inainte de termen au avut probleme cu sarcina sau asa a dat DD?Mie mi_a zis la ultimul control ca m mult ca sigur nu nasc inainte si ma intrebam de ce a zis asta,a dat cu presupusul sau s-a ghidat dupa datele de la eco
Multa bafta fetelor care merg azi la eco,sper sa veniti cu rezultate bune!
Am citit ca una dintre fete parca Ankaare aceeasi problema ca si mine adica imi vine mancarea pe gat si vroiam sa o intreb daca s-a rez problema cu ceva?!

Polia

bebele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Salut fetelor.
Ce mult ati scris! De ieri am ramas in prenatal si sunt tot intr-o alergatura sa rezolv ce lasasem de nerezolvat pentru mine! Aziam fost la analize, maine iau rezultatele!

Eu ma apuc de citit! A mai nascut cineva si am pierdut ??

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

ZIulia avem acelasi dpnce greutate a avut bb-ul tau la ultimul eco?

Polia

bebele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Multumesc pt. incurajari.
Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea cezarienei si sa ma gandesc serios la bagaj.
Fetelor, voi ce stiti daca ca placenta e calcifiata si bebe un pic mai mic nu se poate naste normal?Eu cred ca dr. meu insista pe asta ca sa fac cezariana, chiar daca se intoarce...
Ma pun sa citesc despre cezariana si ce se intampla dupa...anestezie, durere...oare o sa ma pot descurca singura acasa cu bebe sau trebuie ajutor?Adica e chiar asa rea durerea...eu oricum sunt fff rea de carne...de durere in general

Ramo 34+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

criss, mariana, otiliav, Mirtha, Miky_ea, va multumesc
Criss, este baietel, nu fetita . si mie mi se umfla mainile si picioarele. mai ales ca eu inca merg la serv si stau atatea ore cu fundul pe scaun. ma dor tare rau incheieturile de la picioare, sus spre bazin, dar doc spune ca se pregateste organismul de nastere si se inmoaie cartilajele. parca ceva de genul asta a spus.
otiliav, nu Kg ma ingrijoreaza ci faptul ca masuratorile sunt aiurea. unele masuratori imi arat ca bebe e de 37 sapt si altele ca e de 31 sapt. mi se pare o diferenta foarte mare. din pacate nu m-am uitat pe ele decat acasa cand deja nu mai aveam cum sa-l intreb pe doc.
amalia, bine ai revenit!! ce baieti frumosi ai!!!!
eli, nu-ti mai face tu atatea mustrtari de constiinta. bine ca a plecat la ea acasa.

sa va servesc cu o bucata mare de tort. azi facem si noi 2 anisori de la casatorie. al meu sot a uitat cu desavarsire si cand i-am spus a zis ca ziua noastra este pe 14 ianurie (atunci ne-am cunoscut) si ca noi atunic sarbatorim 8 ani de cand suntem impreuna. am tras o portie de plans. mi se pare lipsit de orice romantism.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Raportez batalia castigata de dna tzatza contra Damian! Invins tzatza pentru ca Damian nu mai face figuri acum, mai da el din cap dezorientat, dar apuca acum cu incredere si trage...chestia e ca o sa ii dau tzatza ziua, si noaptea prefer biberon pentru ca stiu ca mananca bine asa si pot si eu dormi - ahhh, nu v-amn spus, e un mancau, are ceasul la fund, la 3 ore jumate maxim urla, asa ca noaptea prefer sa ii dau 100 de ml si sa sper ca dorm si eu 4-5 ore legate.

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://good-times.webshots.com/album/568202642FfNDvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

dragelor, va rog sa imi tineti pumnii sa nu nasc saptamana asta - deja am ajuns la 37 de saptamani si tati a plecat din tara pana vineri... mananc niste nutella, face bine in situatii din astea, nu-i asa? acum bebelina sughita de mi se zgaltaie burtica... azi la 16.30 merg la eco, sper sa vin cu vesti bune.

mami de si graviduta

nu puteai mah, sa mergi ieri la control...
k ne intalneam
vezi ca dr isi ia conced in dec.. o sapt.... sapa dupa informatii
parca tu ai dpn in dec

36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Multumesc pt. incurajari.
Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea cezarienei si sa ma gandesc serios la bagaj.
Fetelor, voi ce stiti daca ca placenta e calcifiata si bebe un pic mai mic nu se poate naste normal?Eu cred ca dr. meu insista pe asta ca sa fac cezariana, chiar daca se intoarce...
Ma pun sa citesc despre cezariana si ce se intampla dupa...anestezie, durere...oare o sa ma pot descurca singura acasa cu bebe sau trebuie ajutor?Adica e chiar asa rea durerea...eu oricum sunt fff rea de carne...de durere in general

Ramo 34+ Sara Maria
Ramo,nu te mai stresa atat cu refacerea dupa cezariana eu am cateva prietene care au nascut cu cezariana si au fost foarte multumite ca au ales asa.....ba chiar spuneau ca fetele care au nascut normal au suferit mai mult.Cel mai recent exemplu pe care il am este o prietena (care este si medic),a nascut joia trecuta prin cezariana si samabata era cu fetita acasa.Deci.......concluzia o tragi singurica.....
Nu vreau sa te influentez in nici un fel,eu sincer ma gandesc foarte serios sa fac cezariana....vreau doar sa subliniez faptul ca refacerea nu este neaparat mai grea la cezariana decat la normala(repet,vorbesc din ce am vazut la prietenele mele,nu din propria experienta)
Puiutul meu scump

36+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Andreyutza, La multi ani, sa fiti sanatosi!
Leloo,uraaaa, bv pt bebe Damian!

Ramo 34+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Ramo,nu te mai stresa atat cu refacerea dupa cezariana eu am cateva prietene care au nascut cu cezariana si au fost foarte multumite ca au ales asa.....ba chiar spuneau ca fetele care au nascut normal au suferit mai mult.Cel mai recent exemplu pe care il am este o prietena (care este si medic),a nascut joia trecuta prin cezariana si samabata era cu fetita acasa.Deci.......concluzia o tragi singurica.....
Nu vreau sa te influentez in nici un fel,eu sincer ma gandesc foarte serios sa fac cezariana....vreau doar sa subliniez faptul ca refacerea nu este neaparat mai grea la cezariana decat la normala(repet,vorbesc din ce am vazut la prietenele mele,nu din propria experienta)

36+Andrei Alexandru

Mergi la inceput