Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

alexa-rozi. Sunt superbe pozele... aratati bine.. cu totii..

Citat:
citat din mesajul lui alexa-rozi

Am reusit sa pun poze in contul comun ,sper ca saptamina viitoare sa pun poze cu minunea mea

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 33+
AMR 7 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

miky nu am mai facut nimic a plecat la tara si gata...dea tu zici ca imi merit soarta, dar nu ai mai zice asa daca ai sta in casa ei si ea poate sa vina cand vrea muschiul ei si sa faca ce vrea,.,,si la cati bani am zau ca nu am optiunea mutatului mai ales cu ditamai burta la gura
Mirtha o intrebare pt tine este off topic, dar ma gandesc ca poate sti ceva in acest sens...am postat si la prob legislative, dar pana mi se raspunde....
Sotul este detasat anul acesta la o scoala, la respectiva scoala a fost anuntat ca trebuie sa isi faca card la banca T desi avea un card la o alta banca...capos cum este a mers si a depus o cerere prin care solicita virarea drepturilor banesti la banca la care are card...azi a primit raspunsul la cerere scriu intocmai 'Unitatea noastra are conventie cu banca T incheiata cu nr.....va rog conformativa pentru virarea drepturilor salariale in termen cat mai scurt'....acuma problema noastra este urmatoarea de ce ne obliga sa ne facem carduri la diferite banci, nu exista o lege ceva prin care sa avem dreptul sa ne alegem la ce banca dorim virarea banilor pt salariu...acuma ce fac daca se detaseaza in fiecare an si fiecare banca are alta conventie incheiata cu alta banca ce facem...stam ca smecheri cu cate 6 carduri in buzunar...nu mi se pare corect....
daca stiti careva conventia sau legea care prevede virarea banilor pe card sa imi ziceti si mie vreau sa facem totul cta mai legal

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

revin. intrebase cineva de depresia post-natala sau am visat?

voiam sa zic ca la cateva zile dupa nastere (2-3-4) se produce o stare depresiva numita "baby blues" din cauza ca se dau hormonii jos prea repede. asta nu e depresie post natala, e ceva ce trece intr-o zi. eu am nascut luni si am avut-o miercuri (ciudat, cand deja stiam ca totul e ok cu laura), tin minte ca am plans in baie pentru ca mi-a cazut gelul de dus pe jos. no comment.

mie medicul de familie mi-a zis ca depresia post natala nu e neaparat pe fond hormonal ci din cauza adaptarii la noile rutine - dureaza pana ti le creezi, dureaza pana se redefinesc pozitiile in casa (cine ce face, ce responsabilitati se impart)

pe mine una cel mai rau ma da jos lipsa de somn. daca apuc sa dorm si sa ma odihnesc sunt ok. eu am mai zis - eu personal as merge pe un echilibru intre a avea grija de bb si de mine insami, cred ca asta e cheia succesului.

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragelor, va rog sa imi tineti pumnii sa nu nasc saptamana asta - deja am ajuns la 37 de saptamani si tati a plecat din tara pana vineri... mananc niste nutella, face bine in situatii din astea, nu-i asa? acum bebelina sughita de mi se zgaltaie burtica... azi la 16.30 merg la eco, sper sa vin cu vesti bune.

mirtha, ce a cumparat dia este un hibrid, ceva intre wrap si sling (doua bucati de material care se poarta incrucisat), reglabil cu fermoare. pare foarte comod si usor de folosit, dar din cate stiu inca nu l-a incercat. daca te gandesti ce sa cumperi, intre wrap si sling, uite aici:

wrap - trebuie infasurat de fiecare data in jurul corpului si mi se pare mai incomod de reglat si de folosit:
http://www.theslingstation.com/inst-wraps.html

sling - trebuie trecut materialul prin inele doar atunci cand il speli, se pune si se da usor jos, e versatil:
http://www.theslingstation.com/inst-ring-sling.html

otilia - si noua ne-a fost greu sa alegem numele pentru printesa, mai ales ca ne plac foarte tare numele alese pentru dra lia... pana la urma ne-am oprit la ana teodora :)

mami de si graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Hey burtici..aparem si noi la amiaza, ca fuseram pan acum cu fitzeeee

Amalia - - Bine ati venit acasa!!! - Luca e un scumpik, dar David da dovada de multa gingasie cand isi tine fratiorul in brate

Corina - ma bucur de vestile bune la eco, hai ca nu mai e mult pana sambata, mamica curajoasa ce esti!!!

Diana - sa va traiasca brunetelul,acum am vazut si eu pozicile...iar poza aia cu papusa..s-o repeti asa din luna in luna s avezi cat de repede cresteeee

Ramo - nu conteaza atat de mult ca faci sau nu cezariana, important bebe sa fie sanatos, cu kg la fel - nu te stresa ca are el timp sa ia in greutate!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 34+ Theodora
PRINTZUL

AMR 5 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Mai era ceva...stiam eu

Alexa - iubita tinem pumnii stransi pt azi la eco...vezi ce si cum iti zice

Monicus - vazui si eu pozicile ...o graviduta cu o burtik numa' buna de pupat!!!

Am mai vazut runda a doua de pozici cu Sonia - minune de Diamisha - su-peeer-beee....tati de Sonia red ca esti asa mandru de fetele tale. Doamne ajuta sa se refaca cat mai repede Dia..

PRINTZUL

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Alra - tinem pumnii pt Laura sa fie bine azi la scoala full-time..

PRINTZUL

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Vrabiuta,succes la control!Sa vii cu vesti bune!Am observat si eu ca daca mananc ceva dulce,bebelina e mai agitata...cred ca o energizeaza...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Amalia, bine ai revenit!Frumoase poze cu flacaii tai. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.

Otilia, sunt pozele de la nunta. Acum le-am gasit pe aici si am zis sa pun cateva. Era si bebe in pozele alea, avea 5 luni.

Ank, urata treaba cu refluxul esofagian. Incearca sa nu te intinzi in pat vreo 2 ore dupa ce mananci. Si ...mananca gutui daca iti plac, ajuta la digestie.Eu am mai luat si cate un dicarbocalm, atunci cand am avut arsuri.

am si eu cateva intrebari (ce pot parea stupide) la fetele care au nascut deja.Cand se trezesc bebeii vostri noapte ii schimbati intai si apoi ii alaptati sau doar ii alaptati? Dormiti in camera cu ei? Dorm si taticii cu voi? Incerc si eu sa-mi fac ordine in cap si in casa si la intrebarile astea nu am solutie .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

39s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Malina - sa-ti raspund la intrebari, pe rand asa - noi am avut la grasan patut pliant, tinut langa patul nostru pe partea mea sa-mi fie mie usor noaptea, iar cand se trezea, intai ii bagam biberonul in gura ca sa nu-l rezeasca si pe sot (ca lapte de la mine era stoc "0") si in timp ce-i tineam bibele pipaiam pampersul...daca era umflat, il schimbam, daca nu, asteptam bibele de la ora 5 dimi cand il schimbam cu totul si mai dormeam amandoi pana pe la 9 de dimi

De la inceput si pana la 3 luni cand a fost gata camera lui, a dormit cum ti-am zis in formula marita de 3, desi el de pe la 2 luni jumate nu s-a mai trezit noaptea, deci nu ne-a chinuit prea tare...se culca seara la 22 si se trezea dimineata la 8 sa pape ...

PRINTZUL

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput