Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Prima zi singurei?
O sa fie bine si ai sa vezi ca te descurci. E ceva mai solicitant dar la final vei vedea ca se poate.Tinem pumnii.
Mai nou dac vreau sa fac ceva prin alte camere si Eva nu doarme o iau cu mine. De la ora 14 imi vin aqjutoare. Cel mai greu e la dus ca in baie nu o pot lua cu mine.
Ma bate gandul sa dau o comanda pt. wrap sau sling - inca nu stiu diferenta - de pe site-ul bebecomfort.

Diana cum ti s-a parut achizitia?

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

ma tot tin de dim sa va scriu...dar flacaul meu imi ocupa timpul....de aseara a fost cam agitat...cand vroia sa manance, cand nu mai vroia, cand dormea cand nu dormea si tot asa pana azi la ora 15.30 cand am iesit la o plimbarica si s-a linistit...

o sa mai intru..promit...dar sa ma obisnuiesc si eu cu el si el cu mine...mai ales ca de azi suntem singuri fara ajutor

Cristina - mami de DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Da , mi-a confirmat aseara si medicul de familie referitor la fornait.Si mi-a recomandat sa nu folosesc batista mai mult de o data
pe zi.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Mirtha n-am salvat linkurile de la fete dar am mai notat cate ceva. Sper sa-mi aduc aminte. In leg cu fornaitul am observat ca majoritatea se plangeau de bebei ca aveau probleme cu mucisorii chiar si daca foloseau batista bebelusului. Poate ca e asa cum zice Brie, pana la o luna se curata singurei.
Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

In a 10 zi fix . Asta era luni. As fi vrut de duminica dar vremea a fost cam aiurita. Luni a fost soare si teperatura placuta.
Sa sti ca nu am respectat duratele indicate de Dr. Culcer.
Am stat cu ea pina a inceput sa ma doara coloana - inca nu iesisem cu carutul atunci.
Dar acum iesim cu carutul si stau cam o ora poate si mai mult. In functie de vreme.
Macar prin parc , duminica , am stat vreo 3 ore.

Citat:
citat din mesajul lui brie

mirtha tu l-a cat timp ai scos-o pe Pitica afara? Stiu ca se scoate treptat putin cate putin dar nu mai retin exact de la cate saptamani.

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Nu iti mai face probleme vis a vis de ginec. Sunt convinsa ca intelege situatia. Dupa ce figuri i-am facut eu in sala de nasteri cred ca incepe sa se obisnuiasca cu ideea pacientelor problematice.
IOo ma incadram perfect la categoria labila psihic dupa ce am pierdut sarcina anul trecut. Pina in ultima secunda m-am comportata ca un om care tocmai se aseapta sa i se spuna ceva rau.Ca nu m-am tradat tot timpul asta-i alt aspect.
E bine ca ai rezistat pina la 37 de sapt. si poti naste vaginal. Despre epidurala ati discutat ?

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Pe mine m-ati lasat la capitolul trecut. Copiez aici mesajul :

Am aterizat si noi de la dr. Colul sters, dar inchis. M-am hotarat sa nasc natural. Si la termen ...L-am disperat pe doc, oricum i-am zis ca sunt labila psihic datorita durerilor. Ma asteapta cand contractiile se repeta la 10 minute. Duminica opresc si gynipralul. Deci de duminica incolo pot naste oricand.
Sunt franta de oboseala...nu stiu de ce. Si am niste pusee de caldura, ceva de groaza. Transpir toata, ma inrosesc. Cred ca aratam ca o nebuna in cabinetul medicului.
Nu am citit din urma, ca nu-s in stare. Va multumesc la toate pt sustinere. Sper ca si celelalte fete au venit cu vesti bune.

Bertha

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Am venit franta de la dr. pt. ca am asteptat f mult.
Avem 2,216, dar aparem mai mica cu o saptamana, placenta tot grad 2-3, calcifiata, infipta bine cu fundul in jos, deci ma paste cezariana
M-a cam speriat un pic dr. la inceput, ca-i aparea capul micut, sunt 2 masuratori la cap, la una aparea de 30 de sapt si la una de 37 si el a facut media si a zis in final ca e bine.
Trebuie sa cumpar trusa de epidurala, chiar daca fac cezariana, anestezia va fi rahie-peridurala.
M-a intrebat de contractii ca a zis ca se vede ca am avut, e scurtat si colul...tre sa iau No-Spa si sa stau linistita si sa-i monitorizez miscarile.Daca e prea agitata sau prea lenesa trebuie sa-l anunt.
Urmatoarea vizita e pe 24 si atunci vb si de nastere care zice el ca cel mai sigur e intre 1-7 dec.
Deci, fetelor se pare ca trebuie sa ma pregatesc psihic pt cezariana, imi e mai frica decat de nasterea normala.

Ramo 34+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

goeie morgen aan idereen!

am intrat un pic aseara, dar nu am mai apucat sa scriu. eram curioasa de corina ce a facut la dr. deci vesti bune. super, felicitari.

amalia, vad ca ati revenit, inca o data felicitari si voua si acomodare cat mai usoara

bebecris in faptul ca esti singura cu bb acasa sunt si avantaje: nu ai pe nimeni care sa te bata la cap ca faci bine sau nu faci bine. tati de laura a avut concediu numai vreo saptamana si ceva dupa ce am venit noi acasa si apoi am ramas singure. totul super ok, doar ca la 6 cand venea il luam de "nou" si ii dadeam responsabilitate totala

carmen, deci te-ai decis. tinem pumnii. tu la ce spital nasti? - ca lista mea pentru spital e un pic mai lunga ca a ta eu trebuie sa imi aduc pijamale si haine de casa mie, cosmetice personale si haine pentru bebe. cand am nascut pe laura am avut inclusiv uscatorul de par cu perie rotunda, asta apropo de diana care zicea ca si-a luat penseta cu ea. fara penseta nu plec nicaieri

wndy la servici supravietuiesc insa o lalai la mare arta. ieri am reusit sa scriu vreo 5 pagini intr-un document insa plin de diagrame si poze . relativ de comportamentul fata de "amor de mi vida" (ca ii plangeai alui tau de mila) eu sunt ingrozitoare. ca sa iti faci o imagine aduna la ceea ce ai tu si un copil care urla dimineata ca nu vede simultan pe mami si tati cand ii faci codite (si da din cap in timpul procedurii), urla cand se suie in masina ca mami nu e deja acolo, urla ca vrea sa isi manance marul pentru pranz deja, urla ca ..., urla ... dar tu de ce nu te opresti din munca, la voi cate saptamani sunt de relas dupa ce nasteti? stiam bancuri ca la americani te duci sa nasti in pauza de pranz si apoi vii repede inapoi ca ai sedinta. baga detalii. pana acuma la mine cu cele 15 saptamani e cea mai nasoala situatie. fa-ma si pe mine sa ma simt bine

otilia deci inteleg ca aveti primul nume - super! si noi ne-am cacait la al doilea insa am ales. sunt multumita.

ok, va las acuma, incerc sa imi termin documentul de ieri. din nefericire am ajuns la o parte unde trebuie sa il pun pe tartacos la contributie si e tare greu ...

editez sa va zic ca azi sunt emotionata: e prima zi fulltime a laurei la scoala. a inceput anul asta la 1 sept insa la 11.30 veneau cei de la cresa sa o ia si apoi manca si dormea la ei si noi o luam seara de la ei. azi va manca acolo, in alta sala, alta educatoare, sper sa nu se zapaceasca prea rau. si nu mai doarme de pranz (otilia nici astia nu au paturi aici in gradinite!) mi-e un pic teama sa nu se zapaceasca prea tare cu transportul dintr-o parte in alta. abia astept sa se faca 3.45 sa sun la cresa sa vad cum a fost cand au luat-o de acolo!

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

[quote]citat din mesajul lui madutza

Buna fetele,

Cristina_ph, dupa 3 luni de cautari, pentru ca sunt pretentioasa, dr nici nu vreau sa dau f. multi bani, am comandat asta https://www.bestreclama ilegala - avertizare/pc-55-114-carucior-ct-02-cu-fotoliu-auto-cosulet.aspx. La Metro l-am vazut si mi-a placut, cu 950 RON. Aici, cu taxe postale, costa 865 RON.

buna,
multumesc pentru ajutor,dar din pacate linkul nu se poate folosi...asa ca nu am vazut nimic.
Si eu sunt foarte pretentioasa si ma tot sucesc si invartesc si parca vad ca vine bebe si eu tot fara carut sunt.
Daca reusesti sa mai pui linkul inca o data ar fi ok.
Multumesc.

36+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna
amalia bine ai venit si ce poici frumoase am vazut si ce primire am avut acsa sa fiti sanatosi si sa crsteti mari
bravegirl, andreyutza si carmendu felicitari de vetile bune
ramo...lasa poate totusi se intoarce ..daca nu asta e si pace
tati de Sonia multumim de pozici
noi suntem bine am nste dureri, dar nimic ingrijorator...transpir in disperare si mi sa luat de bufeurile astea..si fiumiu asa sa bagat cu fundul in stomacul meu parca ar fi o maimutica care se tot catara in sus pe mine

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

Am reusit sa pun poze in contul comun ,sper ca saptamina viitoare sa pun poze cu minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna,burtici!
Noi suntem bine...doar nerabdatoare sa ne cunoastem...azi-noapte am dormit cam agitata...deeee,,,mai e putin..
amalia, bine ati venit acasa!Pozele sunt superbe,sa fiti sanatosi cu totii si fericiti!
bravegirl, andreyutza si carmendu felicitari de vestile bune de la control/echo!Sanatate multa!
Andreyutza,mie la 36 sapt mi-a zis ca printesa are 2400 gr,dar ac e mai mica cu 2 saptamani...stai linistita,e totul bine!
ramo...important este sa fie bine totul,indiferent de modalitatea de nastere!
Eli,ai aplicat din metodele recomandate ?Daca nu merge nici asa ,ignor-o!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 12 zile

Mergi la inceput