Ajutor...vreau sa slabesc...........

Ajutor...vreau sa slabesc........... | Autor: crystinush

Link direct la acest mesaj

Va rog mult sa ma ajutati vreau sa slabesc dar nu stiu care dieta e mai eficienta si mai sanatoasa...............

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystinush

Va rog mult sa ma ajutati vreau sa slabesc dar nu stiu care dieta e mai eficienta si mai sanatoasa...............

Sanatos...pt asta trebuie sa mergi la un nutritionist bun care iti va face un regim de viata sanatos. Nu toate porcariile de regimuri la care slabesti si dupa aia pui la loc sau chiar dublu , ci un regim echilibrat care sa-ti permita sa mananci zilnic si carne, si salate , si cartofi , si fructe , si paine , samd , in care sa poti manca si dulciuri.
Ritmul de slabire este de cca 2-4 kg pe luna maximum .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

In primul rind spune-ne ce virsta ai, ce inaltime si ce greutate, si daca ai mai tinut vreo dieta pina acum.

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katrinel_80 spune:

Buna,

Fetele au dreptate... ajutorul unui nutritionist e cel mai indicat... apoi si varsta inaltimea si greutatea sunt foarte importante. Si foarte importanta este grupa sanguina!

Eu de exemplu am luat 20 de kg in timpul sarcinii. Din spital am plecat fara 8 kg, deci imi ramasese inca 12 de dat jos. Dar cu perseverenta... le-am dat. Si inca am dat chiar mai mult decat era cazul, ajunsesem la 48 kg la 1.67. Acum am reusit sa mai pun cateva kg si am ajuns la 53.
Nu am tinut o dieta in mod deosebit .. decat ca:

- dimineata pe stomacul gol beam o cana de apa cat mai calda, fierbinte daca se poate si eventual cu putina lamaie (se topesc grasimile de la burtica);

- la 10 - 2 ore dupa, luam micul dejun, cu ceai cu lamaie indulcit cu miere, 2 felii de paine cu putin unt;

- intre 14 - ciorbita, carnica fripta... depinde ce aveam pofta... nimic prajit sau cu ulei, nimic gras...

- la 17 - salate de tot felul.

- dupa 17 - apa... si sucuri (nici o zi fara Pepsi, nu am putut renunta la el nici pe perioada sarcinii - nu beam cantitati industriale, dar un pahar macar tot beam)

Dar chiar si asa am reusit sa slabesc destul de mult in cateva luni (cam vreo 3)... dar deja la 2 luni de la nastere incapeam in majoritatea hainelor de dinaintea sarcinii.

Bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

eu una am fost mereu slabutza, dar de vreun an incoace am facut burtica, nu stiu de la ce... poate o fi ceva hormonal... habar n-am. am inceput sa merg la sala, cam de 2 ori pe saptamana, dar nu fac mare lucru, doar banda si stepper sau biicleta, cca o ora, o ora jumatate, insa nu se observa nimic... am zis ca o sa incerc de luna asta cu abdomene. o sa fac singura acasa, la inceput cate pot... probabil ca 10-15, si pe urma o sa cresc numarul treptat. daca nici abdomenele nu ma ajuta, atunci o sa merg la un doctor, sa vad ce zice.

asa cum am spus, nu am decat burtic, nu pot sa zic ca e tocmai inestetica, insa a crescut cu ceva centimetrii in talia, aproximativ 10. acuma nu disper asa tare, insa ma gandesc ca, daca nu iau nicio masura, pe parcurs o sa creasca, si avand in vedere ca am si sanii un pic micuti, cu siguranta o sa imi aud vorbe de genul: "are burta mai amre decat sanii".

daca stie cineva vreo solutie, sau vreo idee, poate ma ajuta si pe mine.
mersi anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabytza25
"are burta mai amre decat sanii".

io am auzit ca "are fundul in fatza" (adica aveam burta mai mare ca basanau' ) si atunci am zis STOP! Pina aici! am tinut nenumarate diete, insa acum sint fan inrait Scarsdale, care m-a ajutat mult.

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Da... am si eu niste probleme la capitolul asta si m-ar interesa un regim rezonabil care sa ma ajute sa dau jos cateva kilograme. In prezent am 64-65 la 1.69. Ma simteam si imi placea cum aratam pe la 58. Am reusit sa slabesc anul asta de la 67 la 58 in cateva luni si dadeam jos cam 3 kg pe luna... dar atunci nu aveam pofte, nu stiu ce naiba era cu mine . Acum am revenit la "dorinte" culinare si la prostii pe care le rontai si d-aia am pus treptat cate un kilogram pana am ajuns la "suma" asta. 58-60 ar fi dorinta mea, deci nu foarte mult de dat jos.
Katrinel, a functionat regimul pe care l-ai tinut sau cand ai inceput sa mananci si altceva ai inceput sa pui rapid la loc? Ca la mine asa a fost: cum am inceput sa mai beau un pahar de cola sau sa mananc un pic mai mult, imediat s-a pus la loc...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Buna,

Mai fetelor... cu burtica voastra... voi ati citit ce am scris eu aici??? Beti dimineata pe stomacul gol o cana de apa cat mai fierbinte cu putina zeama de lamaie in ea. Dupa ceva vreme (in functie de cat e burtica de mare) o sa scapati de ea garantat!!! Am uitat sa va spun dar eu seara fac 20 de abdomene... nu sunt o mare iubitoare a sportului, de sala nici nu se pune problema....

Incercati ce am scris aici la regim, nu este greu de tinut ... eu una cu regimul asta am mancat mai mult decat de obicei . Nu sunt o gurmanda... dar daca la 10 seara imi vine pofta de pizza sun si comand una :)

@MadameBovary... sa stii ca dupa regim intentionat am mai pus cateva kilograme ... ca mi se parea ca sunt "ascutita rau" la 1.67 si 48 de kg!!! asa ca am mai pus vreo 5 si am ajuns la cele 53 de acum... dar au fost intentionat! Iar acum de 6 luni nu am mai pus nici macar un kg si burtica e super plata... nici nu zici ca a fost bebe acolo.

Si dupa cum am scris... nici o zi fara suc acidulat! Eu una nu pot sa renunt la un pahar de pepsi ... care ocazional de transforma in 3-4 pahare daca ieseam la terasa.

Bafta si voua!!! Pupici

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ... este o dieta de durata! Sa nu credeti ca e o dieta miraculoasa cu care dai jos 5 kg intr-o saptamana!!! Intr-o luna dai jos 5 kg, dar nu se mai pun la loc!!!

Am avut si o perioada cand tineam diete de-astea miraculoase... dar asta cand trebuia sa merg la vreo nunta si nu mai incapea rochia care o voiam pentru evenimentul respectiv!

Mancam trei zile numai cartofi fierti cu zeama de lamaie si muuult patrunjel (arde grasimile foarte repede) ... dar atunci slabeam 3 kg in 3 zile... si numai apa plata cu lamaie si cafea (una mica dimineatza, indulcita bineinteles ca altfel nu pot sa o beau)... dar depinde de organism... verisoara mea nu a slabit decat 1,5 kg dupa 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katrinel_80

Si dupa cum am scris... nici o zi fara suc acidulat! Eu una nu pot sa renunt la un pahar de pepsi ...

Nici eu! Fir-ar! M-am lasat de un paharel vreo 2 sapt si cand am vazut pe cineva cu o sticla de Pepsi de 0,5 imi venea sa i-o fur...muream de pofta!...Acum iau o doza de pepsi din cand in cand...ca sa nu mor de pofta...si o iau si light

Mergi la inceput

Miha, e tare frumusel Cristian, e o scumpete de pui! Doamne cat poate sa ne schimbe viata gazele astea!

Eu nu am putut sa renunt la pepsi nici pe perioada sarcini, tot beam in fiecare zi... desi toata lumea imi spunea ca o sa iasa copilul nervos.... eh... de unde... e un cuminte! Si mi se pare ca in unele fotografii seamana cu bbal tau

Cat despre pepsi light... e acelasi lucru... nu are cofeina, dar zahar AREEEEE!!!

stii cum se spune ... o secunda pe limba, o viata pe fund

Mergi la inceput