Sezatoarea canadiana (113)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Maru-ti-am zis, GO-nu te mai stresa atata, cu repaus si masaj de la sos,trece-si baga tare advil.Pup!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Adaf7 spune:
Mona B - felicitari pt Aidan!!!! (sa stii ca asta e numele pe care il vreau si eu daca am un baietel, oscilind intre a scrie cu i or y)
Dana Podeanu - WOW!!! Felicitari! tinem pumni pt mai departe pt ca meriti.
Maru, ai grija, eu zic sa faci o radiografie.
Poze Halloween:
http://picasaweb.google.com/Andas77/Halloween2008?authkey=yjLtrBSdYFY#
maru spune:
am luat un advil, da eu tot vreau statuia mea! am sa plec mai devreme, cu 3 si jumate, si am sa stau toata seara cu fundu in sus, asa, fara sa fac nimic, am sa zic ca sunt in concediu (uf, daca nu m-ar durea noada!)
fetelor, aveti niste copii superbi, fac romanii copii frumosi!
al meu s-a hotarat in ultima secunda sa mearga la colindat, eu inca eram pe drum, Victor l-a dus la fratele lui si afost acolo cu gasca la colindat. Acasa, Victor a dat dulciuri la copii pana am ajuns acasa, da am ramas cu o multime, ca nu prea au urcat copii dealul pana la noi, plus ca avem si porch-ul cam ascuns, si nu prea era apetisant, cu toate luminile aprinse.
Vecinu de la 2 case mai sus a iesit afara cu Sarah, un ghemotoc de vreo 3-4 ani, in strada si ademeneau copiii sa vina sa le dea bomboane. Ne-am topit dupa ea
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
cica tail bone nu se fractureaza, numai se bruise, si ca vindecare tine o vesnicie
Citat: |
citat din mesajul lui Adaf7 Mona B - felicitari pt Aidan!!!! (sa stii ca asta e numele pe care il vreau si eu daca am un baietel, oscilind intre a scrie cu i or y) Dana Podeanu - WOW!!! Felicitari! tinem pumni pt mai departe pt ca meriti. Maru, ai grija, eu zic sa faci o radiografie. Poze Halloween: http://picasaweb.google.com/Andas77/Halloween2008?authkey=yjLtrBSdYFY# |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
Daiopri spune:
Mona felicitari si bine ai venit in club:))) Si daca tot sunt aici Try LMA pt Alex si sa iti traiasca viitorul finut! Bravo!
Mona tot nu te-ai lasat cu amnio:))) Eu parca uneori am o strangere de inima asa ca nu am facut dar sunt convinsa ca e bine:)) Ma gandesc ca ar fi observat astia ceva la cat i-am zapacit cu eco ca sa vad ce e.
Khristin sunt bine, multumesc de intrebare. Numai ca m-ati speriat cu mastita si problemele de alaptat (tu si Magdone) si apoi cand am mai auzit si la nelia si alte fete:))) Eu credeam ca tura a doua e mai usor.
Podeanu, cred si eu ca te-au selectat cu poza aia. Tare am mai admirat-o la vremea respectiva si astept sa am si eu copii mai mari si sa pot face cu sotul asa poza:)))
Maru mult succes sotului. Eu cred ca am premiu la de cate ori am ramas fara sv. Da intotdeauna a fost pt mai bine. Asa ca fara grija tot inainte.
Lorelai, chiar citeam ce scriai de parinti ca sa le ei townhouse, si ma gandeam ca nu se pupa cu venitul aici. Au mai scazut nitel preturile da nu cred ca e o idee buna sa va bagati la 2 case:)) Mai asteptam sa mai scada oricum;)
Mikion, da stiu ca le trageti nu gluma:((( Sanatate multa si sunt si eu dintre cei care o tot trag cu tusea cu baiatul pe parcursul iernii.
Am dus motanul la curatat dintii si unde acum 6 luni era perfect acuma are o cariuta. De era sa ii arunc toate bomboanele adunate la halloween. Sa te tii cand o trebui sa o plombeze, nici nu vreau sa ma gandesc. Imi vine sa plang de ciuda.
In rest toate bine, eu cresc si mi-e tare greu. Cel mai bine imi e in wk, da ce sa faci ma cheama datoria:)) Sper sa reusesc sa vin pana la jumatea lui ianuarie la sv, mai ales ca wk asta imi iau si luni liber asa ca am 4 zile, apoi intre craciun si revelion stau acasa.
Da tare mai e greu la a doua sarcina. Prea multe de facut si eu as sta numai ca balena cu burta in sus.
Denisa LMA pt sotul tau. Si noi sarbatorim azi pe tati al nostru. Da nu i-am luat nimic ca de cateva saptamani tot mergem in mall sa luam cate ceva pt bb si sfarsim prin a lua pt el si motan. Si eu sunt super frustata ca nu incap in nimic si nu mai imi iau nimic. Asa ca that's it. Am facut o ameteala de tort si cateva gustari si sa vina vreo 2 prieteni ca la suma care o face are nevoie de ajutor la suflat.
Lorelaim bine ai revenit. Ma bucur ca ti-a placut acolo.
Andy tu cum mai esti? Olga?
Carmen mai zi si tu din experienta cu 2 flacai:)) Al meu face cate 2 desene, 2 fantome, una lui una lui fratior:))) Sa vezi ce o face cand vine fratiorul:)))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Denisam spune:
Try si Laura si cine mi-a mai sugerat- al meu nu le are cu coktailuri prea mult- vinul, berea si ceva tarii-daca reusesc totusi sa ajung dupa ziua lui (ca pian joi e greu-avand in vedere ca maine merg la endocrinolog si precis nu e a buna)sa ajung unde zicea Laura sa iau dopuri si set din ala, ma gandesc ca pt vinul care il face el, ok, dc nu, zi-mi Andra-unde ai gasit cana aia si cu retzete-e buna pt altcineva cadou dc nu ii place:)
Legat de locuri de joaca, asta e chiar la gradinizta dintre Miss si Oakville, dar in centrul Miss-nu stiu asa faine, mari si cu spatiu,etc,toate sunt cam in zona west miss, aproape de granitaa cu oakville,asa ca voi decidetzi.
maru spune:
Denisa, mi-am adus aminte sa iti raspund: Hooters, dupa cate inteteleg eu e un bar de streaptease mai rasarit, se si mananca, un fel de plyboy land.
Laurajr, pai la ce preturi sunt la Linen and Things e normal sa aiba probleme!
La multi ani la toti puiutii!
try, am auzit azi pe cineva vorbind in romaneste cu copilul in spital si am tresarit, am crezut ca esti tu, dar sigur nu erai (diferenta de gabarit plus ca avea o fetita)
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
Denisam spune:
Daiopri- LMA pt sotz, al meu e joi insa-saru'mina- noi cred ca vom iesi la restaurant, nu mai facem balamuc decat cand mai rotunjim-deci amindoi peste 2 ani:))
Maru-mersi,m-am prins in final, dar NOO..si-a facut plinul cu asta inainte sa i iau, plus ca sta cu nasul i n Tv-too much..so, dc se cuminteste pina rotunjeste, maybe
Try-cum a fost la speech therapy, e ok Adrian si tu acuma?mersi pt Alex- e tare dulce, si mereu rade si se bucura,treb sa il filmez cand se trezeste, in 2 sec e in fund si bate din palme si rade si am constatat ca si el are ureche muzicala, ca tine ritmul, si deci am incurcat-o ca fii-mea ne innebuneste zilnic cu cantecele in 3 limbi mai nou si cum face ea pe profesoara-si deci cred ca amindoi vor treb da la muzica, nu ma pling, dar amindoi parintii sunt afoni,deci
simi spune:
Ktrinel, fetita ta e o scumpa, cea mai dulce albinuta! Dar de ce plingea ea acolo? Si... apropos de virsta, pai n-am ani multi peste 30, numai vreo 10 asa! Merci de aprecieri! In alta ordine de idei Julia iti seamana, fatza luminoasa, simetrica si ochii la fel de frumosi! Na ca ne-am complimentat!
Podeanu, vai de mine, ce chef de chef! Am ris sa mor de Ben Laden! Cu bomba pe piept! Cred ca a fost super! Dar vorba cuiva, si noi la fel, prieteni mai " constipati", asa ca... mai usor cu deghizatul! Succes in continuare la concurs, sa te aleaga pe tine!
Oana, pina la urma ce iai luat mamei soacre? Antonia a avut un costum superb, ideea mi-a placut mult! Si ce culori frumoase a ales mamica prietenei!
Va pup pe toate, am admirat si pozele lui Pitilache .Ce-a crescut Isa si ce frumoasa e, scumpa de ea! Mai stii Roxana ce mi-a supt telefonul anul trecut la patinoar?
O seara buna! Ura, vine vara!
Hai Obama!!!!!
Smile,tomorrow could be worse!
oanagabriela spune:
Maru, refacere rapida Tare este rau sa te doara in f...
Dana (Podeanu), f. frumoase pozele, ca si foto-modelele din poze Nu mai vorbim de costume...Si succes la concurs, sa iei marele premiu
mikiion, chiar asa, se cam tin lant bolile de micutul Marc...Multa sanatate, sa se faca repede bine
Mona B, sa vina Aidan sanatos si sa va bucurati de el
Pitilache, Ktrinel,Cristina, ce fetite dulci aveti, care mai de care mai frumusele
Eu m-am pricopsit cu o bronsita + traheita... Dupa ce am bolit 4 zile m-am dus la doctor si am plecat de acolo cu reteta de antibiotice Nici azi nu mi-a fost prea bine, dar parca incet sa-si faca efectul medicamentele...Musai trebuie sa ma fac bine, pentru ca luni dimineata plec in US (tot in Caroline de sud) pentru 4 zile. Macar acolo este mai cald ca la Montreal
Despre cadou pentru mama soacra, inca nu am facut nimic . Ma duc si eu la o vinzare L'Oreal joi, poate daca gasesc ceva rezonabil (gen parfum, creme), ca de bine de rau mai foloseste...
Noi am avut o veste buna azi: nasa lui Antonia a nascut cu bine un baietel (prin cezariana). Abia stept sa il vad (din pacate sta la Quebec, asa ca va mai dura ceva timp pina ne vom duce).