Sezatoarea canadiana (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Cateva poze si de la noi de Halloween si cateva mai vechi de la NY. Enjoy!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

In seara asta am apucat sa ma delectez si eu cu pozele voastre

Ana, esti o draguta.

Denisa, cum e la noul job? Iti place, te-ai acomodat? Noi tot in program oarecum haotic sintem. In wk asta avem botezul verisoarei si o aniversare intamplator tocmai la playgroundul postat de tine. Deci in wk urmator ne putem vedea.

Mi-ro, Great Wolf Lodge e unl din locurile unde mi-am propus de mai mult timp sa ajungem, stiu de la prieeni ca e mult fun dar niciodata n-am ajuns. Acum cu sugaciu asta mic, nici atat

Podeanu, fff frumoase pozele de boo, costumele tau si al sotului f. inspirate. Unde le-ati gasit? Iar gemeneii tai din ce in ce mai frumusei si cu alura adolescentina...

Carmen, esti talentata la face painting...sa ne inveti si pe noi

Oanagabriela, sa intelegem ca domnisoara ta a fost regina belsugului anul asta?

Lorelai, frumoasa excursia, am fost si eu pe meleagurile respective acu vreo 10 ani...

MonaB, sa va bucurati de baietei si sarcina usoara in continuare

Pitilache, ce multicolora a fost micuta

Simi, cum e sa ai un asa junior si o ingerasa? Ce diferenta de varsta e intre ei?

Ktrinel, tare simpatica pustoaica

Daiopri, tu nu ai mai intrat pe aici, sper ca sinteti bine

Nu pot sa nu remarc ce copii extraordinari avem la sezatoare ...numai unul si unul

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Din goana calului (am o luna CUMPLITA - invatz din greu sue ca din 24 nov incep serios cursurile la Svenska for Pedagoger, aranjez si re-aranjez lucrurile in casa ca la inceputul lui dec vine mama si sta vreo 3 luni la noi - auch o sa am SEF ca pe vremea copilariei ) scriu cateva randuri...
Laura - eu sper din tot sufletul sa iasa Obama pres USA - dar ii doresc multa-multa bafta ca nu va fii doar de condus o tzara... ci va trebui sa si supravietzuiasca... (USA are un istoric nu tocmai stralucit la asasinat presedintzi si politicieni incomozi...)
Ktrinel si Roxana (Pitilache) - super faine fetitzele voaste - dragalase foc - - sa va traiasca sanataose si norocoase!
Mona_B - felicitari pt baietzel! sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios!

BTW: in UK am citit "Modern-day Vikings" si am intzeles de ce nu imi place mie aici... autoarea a punctat f bine in carte diferentzele dintre mentalitatzile si modul de gandire suedez si cel nord-american...
Cateva cuvinte despre "Jante, the Scandinavian Law of Mediocrity" (cum o numeste Bernd Henningsen)
http://books.google.com/books?id=MAn641nHfrYC&pg=PA89&dq=jantelagen&lr=&as_brr=0#PPA81,M1
Daca Obama ar fii trait in Suedia/Scandinavia - conform "Jante Law" NU ar fii ajuns niciodata acolo unde este azi in USA... Acum intzeleg eu de ce star-urile lor (sport, actorie, etc) nu raman aici... Pur-si-simplu nu li se potriveste mentalitatea!

Si acum am intzeles eu de ce aici nu gasesc nici a 10 parte din produsele pe care le gaseam in Canada si de ce taxele sunt uriase:
http://books.google.com/books?id=MAn641nHfrYC&pg=PA74&dq=lagom&lr=&as_brr=0&ei=uAkQSdLSLoyuyASf2rDKBw#PPA71,M1

Ce bine era daca citeam cartea asta inaite de a veni... baremi ma scutea de dezamagiri... stiam la ce ma pot astepta...

Va tzuck, va urez o zii faina si "Hai Obama!"

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Denisa - am vazut pozele - ce mari au crescut puiutzii tai si frumusei foc! sa va traiasca! La multzi ani cu sanatate si bucurii sotzului! sa traitzi fericitzi pana la adanci baranetzi!
Ana - cum te mai simtzi? Te-ai intors la scarbici? Te tzuck si-tzi urez multa bafta!

Mai pe seara promit sa ma re-intorc si sa citesc din urma si sa vizionez poze

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

pitilache ce frumos costum!!!Si fetita e la fel

podeanu
dar chiar v-ati chinuit sa va costumati acolo. ati pus suflet si v-ati distrat de minune!!!!
Cge lasa masa in pace. Crezi ca pana o sa creasca copii nu o sa mi fie alte accidente? Eu pe la 5 -6 ani am daramat dulapul din bucatarie in capul fratelui meu mai mare, care incerca sa-l tina!!!!!Si chiar ca eram copil cuminte, dar asa a fost, am tras de picior si am rams cu el in mana( de piciorul dulapului). Si mai eram si singuri acasa. Au murit ai mei cand s-au intors. Nu mai spun de ce s-a spart.... Important e sa fie ei sanatosi....
Cata saracuta fetita . sper sa treaca ct mai repede.
Mona felicitari pentru baietel.

Acum sa va spun in ce zona crepusculara am intrat. Iesim de la doctor fericiti, plecam. De dimineata tot tusea Marc dar nu foarte grav. In mod normal l-as fi dus la gradinita.
Ne despartim pe la vreo 11 eu avand treaba la scoala, ei pleaca spre casa.
Sun pe la 3, sotul disperat copilul e bolnav. Cum bolnav zic eu, pai era bine cand ne-am despartit acum vreo 4 ore. Copilul plangea urla mama mama , tusea, febra, respiratie sacadata, tot tacamul. Plus ii era foarte rau la stomac. Si ne-a tinut asa pana pe la 4 dimineata. Acum e bine, adica ca doar tuseste si are febra moderata. Si un mare chef de joaca. Dar eu stau si ma minunez, cum poate copilul asta sa treaca de la o stare la alta asa de repede? Numai faptul ca iar stateam la coada ne-a oprit sa plecam iar la urgente la Ste-Justine( de unde venisem de cateva ore)Eu oricum am ratat cursul de dimineata.
Plus ca toata scena putea sa se intample( iar) la gradinita. Ca la ultima boala avuta. Cand era bine dimineata si la 12 avea aproape 40.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumesc de raspunsuri am avut vreo 3 ore aseara cand m-am dus la baie tot la 10 minute; acum parca e mai bine
podeanu aratati foarte bine toti
mikiion sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mona- sa va traiasca baietzelul si sa fie sanatos!
DanaP-m-ai dat gata mai cu pozele- in primul rand cam recunsocut 2 personaje de care nu mai stiu nimic, care nu mi-au raspuns la mesaje/telefoane de asta vara si care treb sa se intoarca in Ro-asa-i,ce s-a intamplat?Transmite-le oricum salautari si numai bine!
Roxana-f. frumosi suntetzi.
Cata- ma bucur ca suntetzi mai bine,multa sanatate.
Miki-sanatate si voua si ai mei tusesc sporadic,adica nu constatnt is nion-stop,seara si dimi cu precadere si 1 data pe noapte,si in afara de miere cu lamaie nu le dau nimic,sper sa le treaca-mint,le-am dat niste siropuri naturiste recomandate de Oana-tu ce ia-i dat de tuse?
Lorelaim-multumim frumos si eu am vazut pozele -gabisor a crescut mult.
Cristina-cand atzi fost la locul de joaca, simbata, si legat de weekendul asta,sper sa reusim, vb spre sfarsitul saptaminii.
Cge-lasa ca mai bine iei o masa doar din sticla, eu la una din aia visez care se ajusteaza-mica/mare,astept sa o strice de tot fii-miu pe asta ca tto bate in ea si desi are si geam de sticla, nu vrea sa cedeze deloc, spre bucuria sotului care zice ca si asa am dat 400 pe asta
Mamaana-sanatate multa, eu nu stiu sa te ajut,sorry.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

N-am reusit sa scriu inca, ce frumoase pozele copiilor de Haloween! tare mi-a palcut costumul Antoniei; fetele mici (a Cristinei, Ktrinel, Isa) sunt superbe; avem noi pe sezatoare copii frumosi sau sunt asa pentru ca-s ai nostri? Nu mai zic de ado ai Danei, si de ei-piratii caraibieni- misto!

Loreleim, mersi, esti draguta!

pentru fetele care au ca mine bai cu rezistenta cerebelului la stres si alte valuri ale vietii , am inceput sa iau Vigueur de Rhodiola 100- am gasit la Loblaws intre bio, produs de NewChapter, si mi se pare foarte bun (autosugestia )

http://www.cureself.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=8450

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

stiti daca se poate sa ma teleportez cumva acasa? ca 2 ore in Greyhound sunt chinul de pe lume, acum, ca am alunecat dimineata pe scari si m-am lovit rau de tot la noada.
Am fost aici la health services si m-au pus pe cald, si mi-au zis sa iau advil. Colegii mei fac hai nebun, dar au alergat la marmacie sa imi ia advil, mi-au cumparat lunch-ul....
ideea e ca ce caut eu la servici? sefa nu e, ca daca ar fi, m-ar trimite acasa cu elicopteru spitalului

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisa, Ktrinel, da, e pe 5 alex., dar am facut mai devreme si i-am chemat pe nasi si pe fini (btw, va anuntam pe aceasta cale ca o sa fim si noi nasici de bebelus mic si daca suntem cu totii sanatosi si-om trai pana atunci, o sa-l botezam pe Aidan-Victor al Monei_B, asa ca-l asteptam cu drag sa vina sanatos pe lume la timpul cuvenit) pt ca sapt. viitoare avem petrecerea fetitei nasei lui adrian (nascuta tot pe 5, dar cu un an mai tarziu ca lex al meu).
Poze nu stiu cand apuc sa pun ca ncii n-am facut prea multe si ncii nu le-am descarcat in calc. inca.

Cadou pt sot, denisa, daca nu cumva sunt in inatarziere: al meu isi doreste GPS (dar al tau banuiesc ca are la cate drumuri face zilnic). Nu stiu cum e al tau cu cocktailurile, dar un set de-ala de cana gradata de inox de facut cocktailuri, nu i-ar surade? Noi am facut odata un cadou cuiva o cana de-aia si avea pe ea si retetele clasice de cocktailuri, avea cana asta pereti dubli si peretele exterior avea patratele mici decupate asezate in diagonala. Si prin aceste decupaturi puteai citi scrisul componentelor dintr-o reteta de cocktail. Daca invarteai peretele exterior catre stanga sua dreapta se mutau patratelele gaurite pe alt scris si deci alta reteta. Era tare fain. A fost 40$ redus cand l-am luat noi in 2007. Si l-am gasit in mall la magazinele alea cu decoruri de casa, cu vasaraie si tot felul de home accessories.

Almo, eu mi-s aia cu doi baieti, da .

Multumim de urarile calde pt alex, sa se intoarca si la ai vostri copilasi inzecit. Sa fie toti sanatosi si sa ne bucure sufletele.

Ktrinel, da, alex e pe 5, Adrian e-n august.

Dragaica, am ras cu pofta de plugusorul sotului. Io-s sigura ca fetele vecine s-au bucurat, foarte frumos ca le-a oferit ceva si ca nu le-a inchis usa scuzandu-se.

Noi am ramas cu o gramada de bomboane ca n-au fost multi colindatori, nu-mi dau seama daca n-au trecut pe la noi ca nu li s-a parut apetisant (anul trecut macar aveam niste galetuse-dovleac cu lumanari in ele, anul asta am avut doar dovleci nescobiti si lumina aprinsa, atat) sau pt ca au fost putini prin zona.

Citat:
Mie imi place mai mult sa merg cu ei cu colindatul decat sa stau acasa, mai vad cum si-a decorat lumea casa de Halloween, cum se deghizeaza, ma distrez grozav cand vad cetele de copiii cum vin,

Si eu la fel. Merg de drag cu ei la colindat.

Simi, ce copii frumosi ai, fetita ta seamana cu nepotica mea cea mica. Zambeste tot timpul. Acu’ vad ca aveti legaturi si cu clanul mafiot Italian, tare bine l-a prins.

Ce frumos Carmen, c-ai intrat in atmosfera si te-ai deghizat si tu. Poate fac si eu asta la anu’. Ce scumpa e “maimutica” ta de-acasa.

Mai, CGE, ce scumpete de fetita ai, iar tu ai o fetisoara de copila, nu alta. Cine-i albinutza aia mica?

Adaf, ma bucur ca ai asa atmosfera placuta la servici.

CataD, sanatate la puiutza, sa se recuepreze repede dupa scarlatina. Parca e singura boala a copilariei unde se da tratament, nu? Antibiotic.

Miki, numai bine pt Marc si sa decurga totul ok la spital. Vorbeste cu educatoarele, nu neaparat sa intri in ele, dar fa apel undeva la umanitatea lor, la ratiunea lor ca nu e usor pt un copil frustrat (caci are el mititelul motivele lui pt care face asta) sa primeasca o doza in plus de frustrare prin pedepsire si izolare. Spune-le ca esti dispusa sa colaborezi cu ele sa indrepti situatia si ca nici tie nu-ti face placere sa stii ca marc e violent la gradi, insa nu consideri ca la violenta lui fizica trebuie raspuns cu violenta afectiva/emotionala. Ca sigur n-o ia de buna Marc cand e tratat asa.

Super costumul antoniei.

Lorelaim, bine-ai revenit in Sue si mai ales pe sezatoare ca te asteptam. Fetele tot au intrebat de tine, deci ti-am simtit lipsa o gramada.

Dragaica, imi pare rau de vecinul tau. Trist. Foarte trist.

Denisa, imi place la locul de joaca respectiv. Dar ma duci pana-n Oakville. Nu gasim ceva mai prin Mississauga? Eu vreau sa fixam si noi la un loc de joaca o intalnire, dar daca e in Mississauga e mai ok pt toata lumea parca.
Ce mi-a placut ca Alex al tua statea cu gluga de leut pe cap. Adrian a fost clown si avea o caciulitza tip con si zulufi atarnici pe laterale si la spate si n-o suporta in cap de nici un fel.

Miki, acu’ citesc ca a fost totul ok la control si ca nu mai e nevoie cel putin deocamdata de interventie.

Ktrinel, ce scumpa-i Julia ca albinutza. Si ce-a crescut! S-a facut si mai scumpa acum.

Cge, podeanu zice bine, smirgheluieste zona afectata, da cu vopsea neagra si apoi relacuieste. Vezi ca la home depot gasesti la raionul de vopsele si lacuri de lemn plicuri mici cu mostre (ca sa nu cumperi o cutie intreaga degeaba – ori daca o iei, dai si apoi duci inapoi ca mai mult de 2 lingurite n-ai la ce folosi). Ai insa grija sa cumperi ce trebuie, daca nu sunteti priceputi in ale alesului pe-acolo, mai bine intrebati un nene de acolo si-i spuneti care-i treaba si el va ajuta sa alegeti ce va trebuie. In principiu trebuie sa identifici si ce finisaj are lacul: daca e mat, semi-glossy or glossy.

Cum sa nu castigi cu asa poza, mai, Podeanu, zici ca sunteti din revista. Iar petrecerea voastra de Halloween a fost bestiala. Ce frumos ca v-ati costumat toti. M-a distrat la nebunie bin laden-ul vostru. Ce i-a trecut prin cap! Si eu as fi vrut sa organizam o astfel de petrecere de Halloween, dar alex al meu e nascut f aproape de data asta (DNP-ul era de fapt 31 oct.) si de ex. anul asta s-a nimerit sa-l sarbatorim exact in sambata cu Halloweenul.

Mai, pitilache, fi-ta e mami in miniature si un pci mai blonda (da mami oricu me vopsita), e o scumpa, ce-a crescut!

Mergi la inceput