Sezatoarea canadiana (113)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Carmen-mersi, i l-am fwd sa isi aleaga.
Maru- eu nu pot sa vad ,deschid, ce e ala si care-i treaba cu el?
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Mona_B spune:
Seara buna tuturor!
Intru si eu cu vesti bune, in special pentru fetele ce mi-au scris pe PM dorind sa stie ce bebic avem de data asta. si carora din lipsa de timp nu le pot raspunde individual.
Ei bine, am sunat azi dimineata direct la Mount Sinai Hospital, si am aflat ca rezultatele preliminare ale amniocentezei au iesit perfect normale, deci baby e bine sanatos, absolut normal- cum eram convinsi dealtfel- si e tot baietelcum banuiam, din motive inexplicabile.
Asadar, desi in secret eu speram la o fetita, ca mama si soacra, m-am trezit cu inca un strengar, al carui nume l-am ales deja: Aidan-Victor
Mona
carmen77 spune:
Mona, sa va traiasca si sanatosi sa fiti, eu singurul motiv pentru care regret ca nu am o fetita e ca nu o sa am cu cine iesi la shopping , da in rest ... is lipiciosi ai mei mai ceva ca fetele. Insa ei o sa se inteleaga mai bine asa, ca sunt 2 baieti.
mamaana spune:
mona_b sa va bucurati de strengari
fetelor ce pot sa iau pentru cistita? n-am mai facut din ro, nu stiu cum m-am procopsit cu ea; stiu ca in afara de neoxazol, erau niste pastile cu albastru de metilen - sigur nu gasesc pe aici
Podeanu spune:
Ktrinel, ce scumpa e Julia in costumul de albinutza..
cge, mie mi-a scapat o sticla de oja (transparenta) pe parchet. M-am repezit cu acetona dar a luat si lacul de deasupra. Am intrebat la Home Depot si: am luat un alt lac, a curatat Sorin zona cu smirghel si a aplicat din nou lacul. E ca nou parchetul. Daca masa ta e din lemn, as repeta acelasi lucru(ma rog, tu trebuie sa si vopsesti), dar in prealabil intreaba si la Home Depot-Reno Depot. Daca nu e din lemn alta solutie nu ai decit sa acoperi cu un strat de vopsea. daca nu vrei nici asta, acopera cu un mileu
Denisa, dar un ceas ceva(eventual cu vreo dedicatie pe spate)... al meu cred ca are peste 7 ceasuri si tot ii sclipesc ochii prin vitrine.
Mai fetelor, m-am simtit si eu asa bucuroasa si am impartasit cu voi dar mare lucru nu e cu manechinul asta. De fapt e cam asa: in fiecare an cistiga cite o persoana la categoria de virsta respectiva (din 10 in 10 ani). Finalistele merg la spa, defileaza in fatza juriului si apoi merg in vacanta in Cuba (2 persoane) , cistiga certificate cadou de la Luneterie Look, Steilman, Ogilvy, etc.
Sunt in total 420 de semifinaliste din care raman 14 si apoi 7.Cele 7 cistiga cele mentionate mai sus. Eu am fost selectionata printre alea 420 si sansa mea e apoi de 1/60. Eu stiu ca nu ajung pina acolo, dar m-am bucurat si cu atit.
Am trimis o singura poza pe net , si aia cu Sorin ca era singura sub 4 mb. Asta e poza trimisa http://good-times.webshots.com/photo/2406722710062909686CLwEHr
Si uitati si poze halloween daca vreti sa ne vedeti costumati.
http://entertainment.webshots.com/album/568439308ewHtcO
carmen77 spune:
Mamaana, pentru cistita aici se da un medicament care se cheama Macrobid, dar e un antibiotic si nu cred sa il primesti fara reteta la farmacie, mie mi l-a prescris medicul de familie...
DanaMario spune:
Mamaana eu pentru cistita iau Oil of oregano.
La mine functioneaza de fiecare data iau un pic si-mi trece imediat Il gasesti peste si la Loblow sau la orice magazin cu produse naturiste
laurajr spune:
Simi, am vazut si eu foto de la Halloween…da' ce baiat mare si frumos ai! Si ingerasha…chiar ca inger de fetita !
Mikiion, mai bine mai tarziu decat niciodata, stii vorba aia…ca aiu aflat de medicamente.Mai bine ar fi ca Marc sa nu aiba nevoie de medicamente de tuse…ca si la noi amandoi copilutii tusesc si-I tratam de zor.
Frumos catzelushul, a strans multe bomboane pt tine ?
Ma bucur ca nu e cazul de operatie si cu gradi asa sa faci, muta-l de acolo si daca poti, stai cat mai mult cu el acasa.
Carmen77, da’ ce muschetar frumos aveti, si tu ce pisicutza hoatza te-ai machiat…cred ca ar trebui si noi sa luam mai in serios sarbatoarea asta…
Adaf7,ce atmosfera faina e la tine la job…unde lucrezi ? Ca macar la chefuri as veni si eu o fuga...
OanaGabriela, multa sanatate si tine raceala pt tine, n-o imparti cu restul familiei ! Antonia a fost simbolul toamnei (ca sperietoare de ciori nu-i pot spune, e prea frumoasa)?
Ce te-ai hotarat sa-I iei soacrei tale de cadou ?
Dana Podeanu, felicitari, la cum arati normal ca te-au ales manechinul zilei …asa ne puem mandri si noi ca ne stim cu-n manechin celebru…
Ce fain v-ati costumat, prietenii nostrii sunt prea inchistati, nu accepta “prosteala asta” zic ei, nici la chefuri macar nu mai danseaza…noroc de voi ca va mentineti spiritul tanar.
Lorelaim, bine ai revenit ! Hai da repede un prognostic : Obama or Mccain, eh ?
Ktrinel, spa-ul la care ai fost tu seamana a abonament la rasfatz…oare la noi in Ontario o fi asa ceva, ca tare bine mai suna.Pai noi am platit pe o sedinta cat ai zis tu ca ai platit pe 3 luni...trai neneaca asa !
Dragaica, doamne ce cumplit, condoleante familiei care si-a pierdut sotul si tatal…nici nu-mi pot inchipui ce e in sufletul lor…iar tie iti doresc ca la anu’ sa vii cu bb la colindat, da ?
Denisam, sotul tau nu are un serial preferat sau filme preferate ( sa ii iei ceva gen caseta-Indiana Jones, Die hard, etc). Sau solisti si sa-I cumperi Dvd cu un concert…sau bilete la un meci de sport preferat.
Ieri am fost la ziua nasului lui David si i-am luat un parfum, si de la Lines&Things ( care apropos, da faliment ) i-am luat nasului un set de scos dopuri la sticle, cu termometru, capace speciale, caush de amusinat vinul si un set de cutite-clesti si alte alea de bbq.
Si da, suntem si noi interesati de o intalnire la locul de joaca de la voi.
Ana Stroe, farsa asta de care zici tu imi aminteste de farsele lui Buzdugan…partea trista e ca daca va castiga McCain, si da coltul, madam asta ii va tine locul…ce-a ajuns America…
Catad, ma bucur ca Laura e mai bine, eu nu stiam ca se mai face scarlatina…a luat-o de la school?
Mi-ro, de cand vreau eu sa merg la Wolflodge, dar pt 3 adulti si 2 copiii mi s-a parut cam scump…voi cat ati platit pe we daca nu sunt indiscreta ?
Ktrinel, eu citisem ca parka e mai lung termenul de acordare a cetateniei daca copilul a depasit 1 an…vreti sa o faceti pe Julia cetatean roman? Noua ne cereau asa multe acte ca ne-am lasat pagubasi…spre deosebire de statul Canadian care ne-a eliberat certificatul de nastere doar completand acte pe net…
Ce albinutza frumoasa a fost Julia…parka ziceam ca o dai dupa David al meu, nu ?
MonaB, sa va traiasca si al 2 lea baietel, frumos nume i-ati ales…bine ca e sanatos, ca de altfel vei avea 2 fete, nurorile…
Dragaica spune:
Fetelor stiti cumva unde as putea face niste masaje anticelulita la preturi cat de cat acceptabile? M-am cam neglijat in ultimul timp si nu-mi prea place rezultatul
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
cge spune:
Dana, multumesc frumos ptr raspuns.
Voi suna maine la Ashley, ca avem un contract de intretinere, sa vina sa "racaie" masa.
Da, e din lemn, ca sa ne para rau mai tare.
Superbe pozele, tu arati tare bine, si toti 4 sunteti o familie frumoasa. Sunteti un exemplu ptr cum traiti Halloweenul.
MonaB, felicitari ptr bebe-el sanatos. Frumos nume ati ales, si noi avem un Victor ( si pe Anca o mai cheama si Victoria).
Lorelai, bine v-ati intors.
Ca de obicei, pozele de la tine ne lumineaza ziua.
Oana, cum te mai simti ?
Simonna, ce faceti ? Cand va mutati ?
MamaAna, sanatate multa.
Noapte buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005