Sezatoarea canadiana (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

la toate fetele ptr aprecierile frumoase pe care mi le-ati facut.

Khristin
, costumele le-am luat de la Maxi &Cie (e la noi un fel de Walmart).

Try
, petrecerea noastra e de fapt ziua unei prietene nascuta pe 23, dar am inceput acum 3 ani cind ne-am gindit sa ne costumam si noi si copiii. Nu toata lumea a gustat (la fel au zis ca ne "prostim" la virsta asta) dar acum e deja al patrulea an si de abia asteptam.
Asa ca si voi puteti face acelasi lucru, sarbatoriti si copilul si va si costumati.

Roxana, ce scumpa e Isa. Dar unde sunt facute pozele, la Gradina Botanica? Linkul de la NY nu merge.

Adaf, superba atmosfera la servici. Sunt indiscreta daca te intreb unde lucrezi? F reusita petrecere... si de ce erau si copii?

Oana, sanatate multa si sa te faci bine pina pleci. Si eu am admirat costumul Antoniei, f original.

Daiopri, poza aia am trimis-o ptr ca era singura sub 4 MB. Eu credeam ca nu accepta poze cu ochelari ca sa vada mai bine trasaturile. Dar am avut noroc.
Oricum daca parul lung era o conditie (am verificat cistigatoarele de anul trecut si toate au parul lung) am pierdut din start.

Saptamina trecuta m-am tuns scurt.Oricum multumesc de sustinere.

Denisam, T si V sunt inca aici, nu au reusit sa vinda casa. El oricum nu e asa decis sa se intoarca, ea e cea care insista. Deocamdata le e bine. Mergem impreuna de Revelion la munte, asa ca o sa-i mai vezi prin poze. O sa le transmit urarile tale.

Maru, am cazut si eu acum citiva ani exact ca tine si nu m-am putut aseza pe scaun mult timp. Sper sa nu fie nimic serios si sa te faci bine.

Lorelaim bine te-ai intors. Ne-ai incintat privirea cu pozele tale, ca de obicei.Ti-am dus lipsa sa stii.

Try, sa-ti traiasca finutul si mona-b felicitari. Voi erati prietene in afara DC, sau v-ati apropiat datorita lui?

Ktrinel, deci ce ai facut pina la urma la Spa? Masaj si mai ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Multumim frumos, fetelor, de urari
Cat despre nume, am avut o lista cu mai multe ce-mi plac, Aidan, Emerson, Liam, Sean, Connor, Olivier, Ethan, iar dintre cele romanesti Tudor.
A invins Aidan.
Dana Podeanu, eu si Try ne stim demult, de pe forum of course, ne scriam inca de pe vremea cand eu eram in Germania, desi de vazut ne-am vazut intaia oara la petrecerea lui Alex sambata, unde ne-am distrat tare fain. Am citit apoi postarea ei in care isi exprima dorinta de a boteza un bebic iar noi am venit cu propunerea, din moment ce toti bunii prieteni si potentiali nasi sunt in Romania.
Daiopri, nu-ti fie teama de alaptat, desi te inteleg, nu e chiar floare la ureche, trebuie sa ai multa rabdare. Slava Domnului n-am avut mastita, dar Vlad a avut jaundice in primele 3 zile si nu sugea decat fortat,intrasem in disperare ca imi doream mult sa-l alaptez exclusiv cel putin 6 luni. Din fericire situatia s-a reglat inainte sa apara probleme cu sanii. In timpul petrecut in spital, 4 zile de rasfat, mi-au aratat moasele cum sa-l pun la san, apoi corespondam cu o doamna de la Liga Laptelui din Germania si m-am descurcat, am dus-o pana la un an si sapte luni. Sper sa mearga la fel de bine si cu Aidan-Vic.
Din experienta proprie, pot spune ca alaptatul te scapa de nopti nedormite si salvezi timpul petrecut cu preparatul formulei si sterilizarea biberoanelor. Acum, la slabit nu stiu cat ajuta, poate functiona in cazul femeilor slabe dinainte de sarcina; eu am cunoscut mamici mai plinute dinainte de sarcina ce n-au slabit cat si-au dorit desi au alaptat luni in sir. Depinde de organismul fiecareia.
Fug la culcare acum, noapte buna tuturor!
Maru, multa bafta sotului sa-si gaseasca un job cat mai repede posibil!

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumim tare mult pentru aprecieri! Am admirat si eu pozele voastre de la mic la mare! Foarte frumoase si costumele, care mai de care, mai interesante. Pacat ca nu sunt folosite decat o zi pe an...

Mai incerc o data cu pozele de la NY, poate acum se vad.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adaf7 spune:

Maru, cum te mai simti? In afara de obisnuitele pain-killers, mai poti lua Diclofenac(check si cu farmacistul) (sunt supozitoare over the counter pentru calmarea durerii si reducerea inflamatiei). Asa cum ai spus noada/ coccisul nu se fractureaza, dar un disc vertebral poate sa fie atins (depinde cit de nasoala a fost cazatura) - si poate da radiatii catre nervul sciatic.
Dana, am spus unde lucrez - cred ca in capitolul trecut cind am dat website pt jobs in cazul in care sunt persoane in domeniu - VMware este compania (btw, azi am mai cerut 1 headcount) - deci sunt 4 available.
Copiii au venit pt celebrarea Halloweenului de la 12 la 2 - ca sa boost moralul parintilor angajati si sa le dam pungutele cu dulciuri. Pot sa spun ca atmosfera inca e misto, desi acum 1-2 ani era si mai si (ne-au taiat weekly free lunch, dar ne-au lasat snacksurile, junk food, fructele si bauturile si weekly Friday bash cu bere, vin si mincare!!! - asta pt socializare). Anii trecuti aveam 1 zi off pt free golf (platit de companie), free parties in fiecare luna (pt angajati si soti), free T-shirt aproape lunar si o gramada de alte swags. Ca prostul, la interviu, pe mine m-a fascinat office-ul in sine, cubicles individuale colorate, numai Ikea mobila, camera de jocuri, si cafeteria cu GE appliances (eu venind de la GE).E o companie futurista poate si datorita domeniului software virtualization. Eu sunt realista si imi dau seama ca vor veni vremuri mai grele ca e companie americana, dar incerc sa ramin pe barca pina se mai poate. Acuma si ce o vrea Doamne Doamne..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

A iesit Obama!!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

President Obama and the world
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/us_elections_2008/7708893.stm

By John Simpson
BBC World Affairs Editor

The United States has seen the biggest transformation in its standing in the world since the election of John Fitzgerald Kennedy in November 1960.

This is a country which has habitually, sometimes irritatingly, regarded itself as young and vibrant, the envy of the world. Often this is merely hype. But there are times when it is entirely true.
With Barack Obama's victory, one of these moments has arrived.
The US has never been so unpopular, so derided, and so dismissed by the outside world as it has in the latter stages of George W Bush's presidency. The other day I asked Madeleine Albright, President Clinton's formidable secretary of state, if she could remember a time when people hated America so much.

Expectations abroad

"Not in my lifetime," she answered. "I feel very strongly about this country, and what an exceptional, amazing country it is. But I honestly think this is about as bad as I've seen it."
Opinion polls around the world have confirmed America's unpopularity. And the chance that a young, apparently pleasant and modest black man might become its president was greeted favourably everywhere.

Last summer a poll for the BBC World Service, conducted in 22 countries, indicated that people preferred Barack Obama to John McCain by four to one. Almost half said that if Senator Obama were elected, it would change their view of the United States completely.

For eight years the word that people around the world have used again and again to describe the approach of George W Bush's presidency is "arrogance". The tone in Washington seemed to be one of superiority amounting almost to contempt.

Think of the speeches by men like Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz or Paul Bremer. All were closely concerned with the occupation of Iraq, which was carried out in defiance of opinion in most of the rest of the world.

Why did the US invade Iraq? "Because we are America," said another leading figure in the enterprise, famously. "We can."

Outside this country, most people would probably agree with Madeleine Albright's judgement when she spoke to me: "I think Iraq will go down in history as the greatest disaster of American foreign policy - worse than Vietnam."

In the rush to war in 2003, when many American politicians were frightened to stand out against the crowd, Barack Obama condemned the invasion loudly and publicly.

No guarantee

The fact that he has been elected president is his reward for that. And everyone around the world who felt that the Iraq war was wrong will feel that America has now chosen a different path - a path that leads away from extraordinary rendition, Guantanamo, Abu Ghraib, waterboarding and all the rest of it.

America is no longer the power it was. Without meaning to, President Bush demonstrated that. It can still lead, but it is no longer in a position to dictate to the wider world.

Barack Obama clearly understands this. As an African-American (literally, since his father was from Kenya) his background is not one of privilege and superiority. He will be open to the world in a way President Bush never was. And he will show once again the value of the American dream.

This is no guarantee that he will be a success as president. Jimmy Carter understood the US's reduced position in the post-Vietnam world, and he refused to dictate to the world. Nowadays most Americans regard him as a failure.

But the outside world is set to be delighted by Barack Obama's victory. And its view of America will change accordingly.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/us_elections_2008/7708420.stm
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/us_elections_2008/7709852.stm
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/us_elections_2008/7704360.stm

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Miki - multa sanatate lui Marc!
Oana si Maru - de-asemenea va doresc si voua insanatosire grabnica... Maru - pacatoase sunt cazaturile astea... Sper sa nu fie nimic grav. Ai grija de tine! Oana - imi pare rau sa aud ca raceala ta s-a agravat... Sa te faci repede bine sa potzi pleca la cadurica in Carolina de Sud :-) (costumul de Halloween al Antoniei a fost super!)
Dana (Podeanu) - multa bafta in continuare la concursul de manechin!
Adaf - super-faina atmosfera la tine la birou! Felicitari pt asemenea job!
Simi - frumosi copii ai - sa-tzi traiasca (in sfarsit am reusit sa intru pe webshots - dupa cateva pagini cu error...)
Am zbughi sa mai invatz un pic - ca imediat tre' sa fug sa iau prunca de la gradi.
Va tzuck si o zii faina va doresc!

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

dragele mele, sunt mai bine, advil sa traiasca, literalmente toata lumea sta de fundul meu
oana, insanatosire grabnica, dar mai repede te-ai vindeca cu un weekend la munte, aer curat, liniste, mancare proaspata si odihna. Garantat!
Lorelaim, bine ai revenit, am vazut pozele si sunt uimita ce mare ti-a crescut printesa, arata asa cum a mai zis una din fete, de 5 ani!
Pozele sunt superbe, si te invidiez pentru oportunitatile de a vedea lumea!
Fetelor, si eu ma inscriu pe lista nasilor, stit ca am botezat in vara dar mai vrem ca ne-a placut si ne place de cate ori vine gandacelul in vizita, sau mergem noi in vizita la gandacel! Asa ca daca cineva mai e in cautare de nasi, cu mana pe inima suntem doritori, si facem toate mofturile la finut!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ce se mai incuscreste, naseste lumea pe-aici ..

mamelor de pretendenti la mana Juliei : faceti coada dupa Cristinel de Donia, ok ? eu imi pregatesc deja lista de teste , probe practice si teoretice pt cand o fi cazul ...

multumim tuturor de aprecieri. asa e, creste Julia ca din apa, e f haioasa cum vorbeste : mai nou zice «you aussi» si alte combinatii in 3 limbi...ma si sperie un pic melanjul asta...as vrea sa vorbeasca corect fiecare limba, fara sa le amestece intre ele, asa cum ii aud pe astia pe-aici.

podeanu , am facut saunele si baile , adica tot ce era la dispozitie...exista o anumita logica, o procedura de urmat adica...dar nu stiu daca as fi putut sa ma tin de ea.
explicati-mi si mie de ce nu transpiram la sauna ..prietena cu care eram era toata uda, curgea apa pe ea ca la robinet, eu abia daca aveam 2 picaturi pe frunte...in schimb nu prea puteam respira, imi luau foc narile de la caldura aia.....iar in cea de abur era de-a dreptul scarry ..nu vedeai nici la 10 cm in jurul tau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Buna dimineata!

Azi incep mai tarziu ca stau pana la 8.... Asa ca am bagat un ochi. Dar nu am citit nimic. Ce mai retin...

Felicitari pt rezultatul bun MONA! Esti si tanara si nici nu aveti probleme in familie asa ca nu vad de ce ai fi avut tu. Eu amiocenteza nu stiu daca fac. Astept rezultatele de la IPS. Luand in considerare ca nu m-a sunat nimeni sper ca sunt ok.

KHRISTIN mare belea cu mastita asta. Eu am scap ca prin urechile acului cu Tony. Si by the way, amandoua avem baietei Anthony. Acum nu am nume. Daca e fata va fi Sophia, daca e baiat... ezit intre cateva. Lucas, Dimitri, Daniel, Andrew.

Eu sunt la sfarsitul saptamanii 18-a... Luni merg la ultrasound si am emotii mari. De trei saptamani a fost bolnav Tony, de o saptamana sunt eu. Febra 39, tusesc de-mi sare burta. De pe la 3-4 nu dorm din cauza tusei. Normal ca o tin doar in lamai, si tylenol cand febra o ia razna. Ma simt ca un rahat. Asta e ce urasc in Canada realitatii mele, faptul ca nu am pe nimeni sa ma ajute si nici nu vad cum as putea remedia situatia Dar cateaodata asa ma apuca o lehamite si asa-mi vine sa-mi bag piciorul in toate. Si nu sunt geloasa deloc pe cei ce au ajutoare dar ma gandesc de multe ori daca apreciaza. Nu ma bagati in seama ca m-am refulat si eu un pic.

In acest spirit inaltator merg la lucru. Va pup!

Mergi la inceput