***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***
Raspunsuri - Pagina 8
ckristina spune:
unde gasesc si eu o moara de uz casnic?am vorbit cu dr homeopat si nutritionist de alergiile biancai si pt un tratament am nevoie de moara asta
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
kay spune:
ckristina, ai observat ca spre sfarsit nu prea mai eram inteligibila? oboseala asta ma ajunge... si paraste-ma, ca bag dulciuri... daca ar stii Al saracul care imi fierbe legume seara, ca sa mananc sanatos ca eu azi am bagat un croissant... cine imi trage 2 peste tzeata ca sa ma opresc, sa imi revin, sa ma desumflu etc? dau orice, numai sa ma trezeasca cineva la realitate...
bine ca ai ajuns cu bine
edit : undeva la miercurea ciuc am vazut a vand mori de uz casnic...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
madaiulia spune:
Eu tot la miezul noptii ajung sa scriu, ca liliecii.
Am tot citit de capsunei care sunt fani Baby Einstein, imi spuneti si mie va rog unde pot gasi pt Andrei?
Mi-ati dat o multime de idei de jucarii astazi. Oricum vine Sf Andrei, Sf Nicolae, Craciunul si eram in cautare de cadouri. Mi-am salvat deja linkurile voastre si le studiez.
Voiam sa va intreb capsuneii vostri sunt pasionati de scris? Andrei toata ziua sta cu un pix in mana si "chite" pe pereti, pe hainute, pe toate cartile care ii sunt la indemana. Si, subiect de certuri permanente cu intreg familionul, prefera stanga. Si socrii sunt mereu cu ochii pe el, ii ia orice obiect din stanga si i-l pun in dreapta, el schimba mana, ei i-o blocheaza si tot asa. Si le-am zis sa nu mai prind pe cineva ca forteaza copilul sa foloseasca dreapta. Si imi tot dau argumente ca le sta urat la scoala copiilor care scriu cu stanga, ca o sa-i fie lui greu samd. Na ca m-am descarcat un pic, dar tare ma streseaza asta cu mana.
Voi aveti preferinte la imbracat/incaltat? Andrei isi exprima de zor personalitatea la capitolul asta. Cand iesim din casa este un adevarat circ daca nu il incalt in "gutute" se smuceste si urla pana iese cum vrea el. Iar azi m-a lasat pur si simplu masca cu o chestie. Vorbeam cu mama cand il schimbam ca si-a cam murdarit pantalonii si ca mai bine ii dau pe cei portocalii, desi deja il imbracasem pe jumatate. Cand a auzit s-a pus pe urlat "pocaii" si a inceput sa se smuceasca pana si-a scos pantalonii. Asa ca foarte calma i-am deschis sertarul cu pantalonasi si i-am zis "vrei pantalonii portocalii, ia-ti-i singur". Si din gramada de pantolonasi s-a dus tintit si i-a ales pe cei portocalii, care erau acoperiti de inca alte doua perechi, dupa care zambea strengareste la mine.
Sorina si Andrei face baie singur in cada, de fapt in cadita de la cabina de dus, dar e un model mai special si e destul de inalta, cam cat cada normala, doar ca e mai scurta. Nu mai stiu exact de cand il las singur acolo, dar sigur inainte de a implini 1 an.
ckristina spune:
oana, hai ca te parasc: fetelor! azi oana se batea cu sonia pt o briosa!!!!! aaaa ....si va dau si un pont: daca vreti ceva de la oana, duceti va cu ciucalata... va da ce vreti
fug la somn ca s franta; azi am fost la dr si asa cum banuiam nu mai e nimic din sarcina mea;"partea buna"(din tot necazul) e ca nu am nevoie de nici o interventie pt ca nu a ramas nimic in uter;
kay spune:
madaiulia, BB E daca vrei, iti dau eu sa-ti copiezi. sau iti fac eu o copie si iti trimit.in Ro nu cred ca gasesti, iar sa-ti comanzi de undeva e scump, cam 20 $ DVD-ul, si eu am 15 episoade (adica 15 DVD-uri)
Ckristina, si o imbratisare mare, mare !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
madaiulia spune:
Kay multumesc mult. Ti-as fi recunoscatoare daca ai putea tu sa-mi copiezi si sa pui la bazar sa beneficieze si Soniuta de niste banuti. Sau iti pun direct banii in cont si tu mi le trimiti.
Ckristina un si de la noi sa mai atenueze din durere, iar bb va veni cu siguranta la momentul potrivit.
ckristina spune:
oana vreau si eu copie la BE; sau pe mess...macar cel cu animalele
ckristina spune:
madaiulia
kay spune:
mada, nu stiu cat e de legal. mica, am voie?
a de fapt nu tb sa-mi dai bani pe el, si eu l-am primit de la Mihamora. BTW, MIAHMORA, LA APEL !!!
zi-mi ce si cum si unde sa-l trimit, da-mi un PM si-l pun pe frati-miu sa il copieze, ca eu sunt antitalent rau de tot la d-astea... reusesc pana la urma, da schimb 3 caluatoare pe motiv de implozie pana e gata
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
madaiulia spune:
Merci Kay, am trimis PM.
Si o sa pun si ceva in contul Soniutei pentru operatie. Chiar, cum mai sunteti cu banii? Mai trebuie multi?