***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***
Raspunsuri - Pagina 9
kay spune:
mada, pt ca nu mai am loc pe PM si nu mai stiu ce sa sterg, iti raspund aici. iti trimit un dvd, eu le am pe toate pe un dvd, asa ca merge usoar treaba !
incerc sapt asta, dar am f mult de alergat, si putin timp din pacate... daca nu il trimit first thing sapt viitoare !
eu nu mai pot, moooooor de somn... as mai sta, da nu ma mai tin ochii..
noapte buna !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
madaiulia spune:
Oana nu e urgent, asa cum am stat pana acum fara nu e bai inca o saptamana - doua.
Noapte buna.
mihamora spune:
Prezent Kay si pentru Soniuta un
Va salut pe toate si felicit proaspetele burtici!
Ckristina - imi pare rau pt sarcina pierduta, bine ca nu sunt complicatii.
Copilul meu se joaca singurel, cu tot felul de jucarii, nu spune multe cuvinte pe care sa le inteleg, dar pe limba lui turuie toata ziua.
Baie face singur in cada mare cu covor antiderapant, inainte de 1 an.
Chris - felicitari lui Albert, cred ca soba e de vina, de se dezbraca Daphne
Am vazut toate pozele cu capsunicile si capsuneii scumpi
Noapte buna!Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
arcadia spune:
ioana ma bucur ca-ti trecu durerea.. asa zic si eu, cand il vad ce draga ii e titi si nu adoarme fara ea, cum sa renunt? dar parca mie nu mi-e drag el cand titileste cred totusi ca o sa poata trai si fara ea, dar incepand de pe la 2 ani asa
ckristina imi pare rau
miniuta si mie mi-esti draga din aceleasi motive pe care le-a spus elteka numai ca eu stau mai prost cu exprimatul
oana, ce sa faca calinutul? vrea sa se joace toata ziua cu mine, ma ia de mana si ma tot trage in diverse locuri ale casei, cu precadere la usa de la intrare.. numai ca eu nu ma pot juca cu el ca trebuie sa lucrez, si asa nu e bine pentru niciunul.. nu stiu ce sa fac, cum sa impac faptul ca trebuie sa lucrez cu faptul ca el imi cere atentia, nu ma pot ascunde intr-o camera ca stie ca sunt acolo, si daca ma opresc la fiecare 5-10 minute se duce toata concentrarea scuze ca ma plang dar ma macina lucrul asta acum. cred ca il duc la gradi de la anul..
mi-ati dat la idei de jucarii... mai ales pe la elteka am ochit cateva foarte faine, sper sa gasesc pe aici ceva asemanator. avem si noi zebra fp, e tare faina, calinu o calareste aproape in fiecare zi cateva minutele
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
kay spune:
Mihamora, foarte bine ca ai raspuns, chiar ma gandeam la voi zilele astea ! mare pt Dominic cumitelul
arcadia, cred ca ti-e greu. la cat de activ e Calinut... voi cele care nu l-ati vazut pe Calin, n-aveti cum sa intelegeti, e argint viu !
eu tot nu situ ce jucarie sa-i iau Soniei pt Craciun... ea are cam tot din toate categoriile de jucarii... o sa ma mai uit pe link-urile Eltekai, poate, poate dau de ceva.
eu nu l-am vazut dimineat pe Al, da parca si-a pus bluza pe dos...e scrisul invers... acu poate asa o fi bluza, e cu schepsis
ckristina, mi-am amintit. daca vrei bb2, ai grija sa-ti iei din timp Pregnyl, ca nu se gaseste. DELOC !!! sa-ti faci stoc dinainte de a ramane gravi, ca sa nu stai cu grija ca n-ai. ar fi fff stresant.
mica, mai zi-ne 2 cuvinte de Maya, ca mie una mi s-a facut dor de ea. am vazut pozele, sigur, dar daca ne si povestesti de ea, e si mai bine
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
miniuta spune:
arcadia . tu nu aveai poze cu calin puse la semnatura? sau m-am prostit eu si tu de fapt ne dadeai mereu link.ul? am tot vrut sa te intreb de vreo saptamana dar cum nu prea scriu...nu vreau sa stiu cum e sa lucrezi de acasa cand te calareste copilul. rabdare si tutun, ce sa-ti doresc altceva?
da da, mica, nu ne mai povestesti nimic? si unde e vali, si unde sunt alte multe fete care scriau mereu aici?
ckristina, imi pare rau de ce s-a intamplat; nu pot decat sa-ti doresc sa mearga bine data viitoare.
m-ati innebunit cu baby einstein...fetele din germanica, voi aveti ceva? as pune-o si eu de o copiuta, daca s-ar putea.
mamica lui david(21.05.2007)
Graviduta spune:
Chiar, Elteka, multumesc pentru idei. Nici eu nu prea mai stiu ce sa-i iau Marei. O sa dau o fuga prin Ikea, acum ca mi-a venit soacra acasa si putem sa mai iesim si noi fara Mara.
Lipsesc multe fete de-aici vad, si cam de multisor. CarmenSo, Sobi, Ramona, Paflo, Pepsi, Chowpersa, Corap, Piticasigogosica, etc. Ca sa nu mai spun ca alte fete intra mai rar, recte Liviana, Madi, Ancamari, Alyna... Ce mai faceti, fetelor?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
arcadia spune:
multumesc dragelor pentru incurajari
miniuta, am scos linkul cu poze de la semnatura, uite-l aici, dar n-am pus inca poze noi, cand pun postez si linkul. bb einstein ti-l poate trimite cineva si prin messenger, eu ma ofer dar nu pot tot timpul, treb sa fiu fara calinut ca trage de firul de la net si il scoate
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
kay spune:
fetelor, mi-am luat o mega teapa... va povestesc mai tarziu, ca acum S sapa in gunoi e o pasiune pt ea...arcadia, bine ca ai pus poze, mai vedem si noi fetisoare de Calinut cu geaca de aviator sunt?
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
poohy spune:
Ckristina, imi pare rau :( O sa fie totul bine pana la urma
Doxinu, azi ma duc la doctor pe la 11 (pt triplu test - ma duc ca m-am speriat rau cu colul asta si vreau sa verific ca e totul ok), dar saptamana viitoare stiu sigur cand ma duc la noul doctor ;)
Elteka Si pe mine m-a luat febra jucariilor dupa cate am vazut cate are Elias... N-am prea mai ajuns in oras "la cumparaturi" din iunie cand am fost in Anglia, dar trebuie sa imi fac timp
Numai ca sotul mi-a dat "interzis" la chestia aia de lemn cu ciocanel Are dreptate sa fiu sincera, Manu ar lua ciocanul si ar da in tot ce ar intalni, cu predilectie in noi, daca se poate in ochi cel mai bine, dar si in ea
Mie mi se pare asa, mai misterioasa Elteka ca nu se arata ;) Si e dreptul ei ;) In schimb imi plac povestile ei!! Eu am fost tipul de copil care mi-am inebunit parintii cu "zi-mi o poveste" si si acum il bat la cap pe sot Pana si lui Manu i-am zis "sa imi zica o poveste" dar nu a vrut...
Eu am banuit ca Elias seamana cu tata, pentru ca are mai mult alura (asa se scrie?) de nordic decat de roman - dar daca si Elteka are ceva neamt in ea, nu mai sunt atat de sigura
Am inceput sa aberez, pentru ca nu vreau sa ma apuc de lucru! Si am emotii pentru ora 11.
Elteka (tot eu) - mi-am adus aminte cu pozele! Pana pun unele noi, astea sunt de la sf. lui oct. inceputul lui sept. din Cipru - le-am mai pus - dar nu stiu daca le-ai vazut si tu
http://picasaweb.google.com/victor.burlacu/2008VacantaInCipru#
Tot pe acolo gasiti si vacanta din Anglia din iunie (fara tzu) pe care sotul abia acum a pus-o pe net (a dat notele celor 2000+ poze si le-a pus pe cele "premiante" - eu nu as avea rabdare de asa ceva...)
Of ca iar mi-am adus aminte de Anglia si cat mi-a placut acolo... Din pacate a fost extrem de greu fara Manu
Kay, trebuie sa ai grija si de tine Mancare, somn...
Vorbesc eu care nu sunt in stare sa tin regim in sarcina - cica fara nici un fel de fainoase, fara paine, numai carne si legume ca ma ingras. Baaaaaaah, eu nu pot, mi se face rau, sa faca cine poate
PS: si cand o vad pe Lavini cat de bine arata in sarcina, imi vine sa imi ascund capul in nisip de rusine
Anca 16+ & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia