***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***
Raspunsuri - Pagina 7
miniuta spune:
v-ati culcat? dar capsuneii? al meu a adormit, ramane de vazut cand se trezeste.
elteka, draga mea, nu pot sa spun decat: hugs and kisses!!! evident, cuvintele tale mi-au mers la suflet, reciproca e valabila. pe tine oricum cred ca te iubesc toate fetele de aici, esti deosebita!
ai vazut, nu sunt singura care regreta ca nu lasi pozele cu elias acolo. eu am foarte multe, special puse pentru mama mea, care ar vrea poze zilnic, asa, cu sutele (am fost intrebata la ce imi trebuie asa de multe poze cu david, ce il tot fotografiez asa de mult???). ma rog, fiecare face cum vrea, ziceam si eu.
mai, tatal tau e neamt? sas, svab, sau neamt neamt? ehhh, ca sa vezi. si vorbesti si tu germana? ce fain ar fi fost si de mine sa fi invatat limba asta de mica....asa, der die das-ul si accentul ma vor trada mereu ca sunt imigranta. si nu-i usor ca imigrant aici.
mi-am notat cartile, mie imi plac povestile , nu-i bai. da, intra banii pe card , e bine sa muncesti din nou, chiar pentru putini bani.
intrebai de bicicleta. noi i-am luat lui david una cu pedale, dar in primavara vreau sa-i iau una fara pedale, am inteles ca ar fi foarte bune pentru a le dezvolta simtul echilibrului si nu mai stiu ce fel de abilitati.
da kay, de dr de oameni mari intrebam . ma gandeam ca, desi probabil esti satula de spitale si de dr, e bine sa te gandesti si la tine, si sa nu astepti pana la urmatoarea criza. dar daca oricum mergi maine la dr, tot e bine. e asa de bine cand gasesti un doctor de incredere, cunosc senzatia. si eu si sotul meu suntem tare incantati de dentista gasita aici, tot o romanca. anul trecut, cand eram tare tare deprimata si incepusem sa merg la psiholog, al meu ma sfatuia sa ma duc la dentista. cred ca imi facea mai bine, dar nu am avut tupeu sa apelez la ea. desi cand i-am povestit a zis ca ar fi fost ok.
sorina, si noi tot in cada mare ii facem baie lui david. are trei ratuste pe care le tot aliniaza pe marginea cazii, le baga-n apa si o ia de la capat cu aliniatul.
bettyr, cand ai povestit de andreea care s-a strans de gat cu siretul mi-am amintit de mine si de frate-meu cand eram mici si ne jucam de-a calutii, si ne-am strans asa de bine de gat ca mai mai sa o facem lata. a tras taica-meu o sperietura de numa'. asa e, trebuie sa fim tare atenti cu picii astia. david se da "regulamentar" jos din pat, dar l-am surprins de vreo doua ori mergand in pas de parada in pat, si odata a si cazut. complicat.
sanatate multa, doxinu, sa scapi repede de problemele cu sanii. asa de tare de bucuri de revederea cu soacra???? tzz tzz tzz.
mamica lui david(21.05.2007)
poohy spune:
Doxinu, multa sanatate!
Anca 16+ & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
doxinu spune:
Sorina si noi tot in cada ii facem baita lui STEFAN de la 10 luni.Avem o galeata de jucarii(fara exagerari) pe care el le pune in cada cand io las apa sa curga.Dupa ce le pune vine randul lui.Sta cam jumatate de ora dupa care da drumul la dus le spala pe toate si zice "mama data"(mama gata) si il spal.Avem un intreg ritual
miniuta da,cat le invidiez pe fetele plecate ce-si vad soacrele 1 data pe anCred ca si CHINA este aproape
poohy ce ai facut la dr.? Scapi de cerclaj?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kay spune:
miniunta, si S doarme ! a dormit de la 4 la 6 si pe la 10 a picat iar ! si eu am mari probleme cu der die das... cand incepusem sa rup putina germana (evindent ca foarte aproape de plecare in RO, daca era sa ma refer la ceva ziceam " der die das hund" sau ceva... cred ca e cu der, asa parca e in cartile Soniei...
si mie mi-e fff draga ELTEKA ! poate ca si valul de mister are rolul lui... ella face parte din categoria privilegiati la capitolul asta
a, nu, mie-mi place la dr e fascinanta lumea lor acolo... tare ma bate gandul sa dau la medicina... vb cu dr Soniei azi si tot o descoseam de explicatii medicale si mi-a zis ca sa dau la medicina, si pe urma mai vb. si i-am zis ca dau. si m-a facut nebuna...
credeti ca a nascut Sadicutza? ia sa arunc un ochi la odiseea ei !
(I)oana , ma bucur ca esti mai bine !!! vezi ca e eficient STEFI ?
eu nu stiu ce sa fac... parca m-as culca... sau o baita buna... sau as vrea sa fac atatea, ca nu mai fac nimic pana la urma
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Graviduta spune:
Nu, Ella, sunt cizme de-a dreptul astea pe care i le-am luat Marei. Fiecare 280 de ron, m-au usurat de intretinerea pe 3 luni Uite aici http://community.webshots.com/album/568476217WBQgCF.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay (I)oana , ma bucur ca esti mai bine !!! vezi ca e eficient STEFI ? oana deSOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an Sonia ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Stiam de eficienta lui numai ca banditul nu prea a vrut sa coopereze ca era mai greu ca la "ata"(celalalt san) pe care mi-l cerea cand vedea ca trebuie sa munceasca
Acum ticaloasa de mine dupa ce aproepe am scapat, ma bate un gand de intarcare si asta de frica sa nu o mai patesc inca odata.Nu e prima oara cand fac mastita(cred ca e a 5-a, banuiesc ca deja este cronica),da' niciodata nu a fost asa de grav,in sensul ca la 1-2 zile ceda durerea.Acum am 4 zile si abia a inceput sa ma lase.Nu stiu ce sa fac,ma mai gandesc.Daca ar fi dupa mine ..........da' cand vad ce indragostit estede tztzy a lui si cu ce foc o cere...........parca nu-mi vine.Mai e putin pana in primavara
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
miniuta spune:
oh, kay, der die das-ul au reguli, dar stii cum e cu regulile, au exceptii. cand faceam cursul de germana i-am explicat insa profului ca limba romana e cel putin la fel de greu de invatat ca germana, daca nu si mai si . din pacate nu cunosc asa multi nemti dornici sa invete romana, pe cand romani....garla.
sosonica adoarme la numai patru ore dupa somnul de pranz? lui david ii trebuie cel putin sase ore pauza.
kay spune:
hai ca am inceput sa emit tot felul de ipoteze daca STEFI suge mai putin intr-o zi, n-ar fi bine sa mulgi seara? poate ca are el o preferinta fata de celalalt san, de acolo suge mai mult... sau ai observat daca are vreo legatura mastita-mai putin supt in zilele anterioare? ma gandesc ca poate poate fi prevenita o noua masita...
oricum, nu aratai deloc bine duminica, erai galbena si palida. trebuie sa pui in balanta beneficiile si "damage"-ul pe care il face alaptatul...
edit : miniuta, Sonia poate sa doarma pana la 7, ca de la 8-9 in colo e musai lapticul de seara si nani. indiferent. e robotel cu ceas de obicei doarme de la 12 pana la 1-2, si pe urma de la 6 e cam rupta...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
miniuta spune:
kay, david e robotel numai cand vine vorba de trezitul dimineata, ca se trezeste zilnic la sase. sau la cinci, ca sambata dimineata. seara se poate culca la sapte jumate, opt, noua, zece....depinde. nu numaram trezirile .
s-aveti o noapte buna.
ckristina spune:
oana, voi sunteti speciale
puzzle de lemn gasiti si la bamboo si s 10 ron;e ca un placaj de lemn iar piesele au fiecare lacasul lor;au si cu litere si animale,cifre;sunt dragute
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!