***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

ang3lt0uch, ii fac baie in cada mare, singura. Adica Andreea e singura in cada, daca m-as baga si eu, cine ar mai scoate=o, sterge-o, amandoua ude, mi se pare greu. Avem ritual, in timp ce pregatesc laptele, apa curge, Andreea isi duce jucariile in baie, in sfarsit a inteles ca numai ratele si pestisorii fac baie cu ea.

Kay, si noi fugim, sarim in balti, ne aruncam cu frunze in cap, merge in 4 labe pe jos, treaba ei, o sterg cu servetele umede la sfarsit si acasa o spal cu sapun pe maini, nu a patit nimic pana acum. Fiica-mea e tare curioasa, atinge copacii, rupe iarba si o studiaza, acum frunzele le culege, arunca ... Peste tot trebuie sa se catere si sa puna mana, faza cu mersul in strada si pus mana la rotile masinilor nu am putut sa o lamuresc ca nu e voie si ma streseaza de-a dreptul.

Inca ceva vroiam sa va atentionez, poate nu toti fac la fel, dar pe mine m-a socat, Andreea si-a scos un siret de la o pereche de pantaloni de training si l-a infasurat in jurul gatului ei. Dar s-a strans bine ca avea urme rosii. De atunci am mare grija sa nu gaseasca fulare, esarfe, sireturi.

Betty 7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Sorina, eu ii fac baie Marei in cadita ei, pusa pe un suport de plastic pe cada noastra mare. Mai astept pana sa o pun in cada mare. Mi se pare prea mare pt ea.

Ella, eu i-am Marei niste cizmulite de la Geox din Feeria si aveau si de baieti. Mai incearca si la Miniblu din Feeria, de unde i-am luat niste bocancei de zapada (tot Geox ). Aveau si de baieti, destul de misto. Asta acum 2 sapt. Nu te-am uitat cu raspunsul, dar nu am avut timp sa ma documentez. Iti promit ca raspund. Daca am timp mai tarziu, pun poze cu cizmele Marei.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Sorina, eu o spal pe S in cada, ii pun un covor anti-derapare si sta acolo cu jucarelele ei, da cu mana prin jetul de apa de la dus
e distractie mare la ora de baie...

Betty, eu am invatat-o pe S sa calce in balti ca si mie imi place. si pe toate frunzele din drum, le luam la rand, cand eu cand ea.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Oana, nu te-ai culcat? Trebuie sa mai ai grija si de tine ... haha, eu vb ca si eu am zis ca ma intind si nu am facut-o si ametesc de oboseala, acum stau si ma gandesc ca poate am tensiunea mare de asta mi asa rau, trebuie sa verific ... intr-o seara mi-a trebuit sa mananc 2 rosii si mi-am amintit de tine si de rosioara ta de sub mobila sau unde ai fi scapat=o ...

Gata, ma pun in pat ca Andreea nu s-a trezit inca, clar ca la noapte nu se mai culca, sau poate crede ca e noapte deja .

Betty 7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Da asta era, eu nu am chestii antiderapante sa o las singura in cada .. tre sa-mi iau , cand s-or mai duce din cheltuieli.

Si nu e greu ambele ude, ca facem cand e si tati acasa

Restu' nu am apucat sa citesc...A, da..Adriana nu se descurca cu puzzle, adica nimereste piesele unde trebe puse dar nu stie/nu vrea/nu poate sa le intoarca incat sa intre acolo, ma cheama pe mine si imi arata unde sa le pun ... Avem din acelea de lemn cu : Camera si Ferma...12 piese parca au fiecare.

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

betty, rosioara mea... vai ce suparata am fost atunciiiii... ultima pusa la pastrare... si s-a rostogolit sub vitrina...

eu iar nu mai pot de ras... fi-mea a tras pe nas niste cola... mai erau 2 picaturi intr-o sticla, si incerca sa ma imite cum beau din sticla... si ea crede ca o duc la nas, nu la gura... si i-au curs picaturile fix in nas... a aruncat sticla cat colo...

betty, nu m-am culcat ca am zis ca decat sa dorm 30 min, mai bine deloc... tu sa te odihnesti, ca tb sa creasca bb din burtica !

EDIT :
Sorina, chestiile antiderapante nu sunt scumpe, daca vrei pun eu la bazar una, o dau cu 10 ron e cam 20 pe piata. daca vrei ti-o dau mai ieftin

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka eu ma uitam cu drag la toate pozele lui Elias, iar mesajele tale sunt un deliciu

Ana nu are rabdare sa puna forme sau sa construiasca inca. Momentan placerea ei este sa ii citesc din niste carticele, asa ca ma ia de mana de pe unde sunt si ma duce in patul mare unde am invatat-o sa o pun intre picioarele mele si sa ii arat pozele in timp ce descriu ce e acolo.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Sorina, eu ii fac baie Marei in cadita ei, pusa pe un suport de plastic pe cada noastra mare. Mai astept pana sa o pun in cada mare. Mi se pare prea mare pt ea.

, eu i-am Marei niste cizmulite de la Geox din Feeria si aveau si de baieti. Mai incearca si la Miniblu din Feeria, de unde i-am luat niste bocancei de zapada (tot Geox ). Aveau si de baieti, destul de misto. Asta acum 2 sapt. Nu te-am uitat cu raspunsul, dar nu am avut timp sa ma documentez. Iti promit ca raspund. Daca am timp mai tarziu, pun poze cu cizmele Marei.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

na ca am pierdut mesajul, ca nu eram logata; ceea ce vroiam sa spun e ca si noi i-am luat ghetute Geox lui tot din Feeria , au fost cam 2,5 mil deci deloc ieftine nici la noi (Elteka), dar acum ne uitam dupa cizme ceva gen ce avea Elias in picioare; am vazut numai la Ecco cizme dar cam butucanoase, sigur s-ar misca ca un robot in ele.

Elteka, crezi ca gasesc si eu Superfit pe la Viena? in caz ca nu gasesc pana atunci pe aici ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele multumesc,de azi ma simt mai bine,mai am doar o mica parte tare dar nu asa dureroasaAm avut un we groaznic,dar cel ce v-a veni v-a fi mai bun; ma duc la soacra

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella Geox inalte am vazut ca au aparut la Miniblu(in Cluj, dar trebe ca sint si la B). Eu am luat din Italia ghetute, din buricul Florentei, nu din vreun outlet, cu 48 euro, ce aici e 250 ron. Sint niste hoti romanii astia. Eu cred ca gasesti in Austria, poate nici nu va fi zapada mare pina mergi si atunci nu ai ce face cu ele.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput