***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

graviduta nici nu stii ce fericita m-ai facut. am facuit deja comanda.

elteka multumim ptr complimente. mercik de link, ma duc sa comand si asta. LeapPad nu am vazut decat in engleza. si eu sunt genul cu multe jucarii.. tare dragutz tati de elias la faza cu fratii. pe cand ne dai si tu vestea? :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Addinel, am citit si eu "Randuri pentru Maria" si mi-au dat lacrimile Sunt sentimente pe care le am si eu, ganduri pe care le am si eu fata de puiul meu, numai ca nu stiu sa ma exprim atat de frumos ca si tine

Anca 16+ & Manu 02.06.2007

Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

mai, nu degeaba imi place mie forumul asta si de voi. afli mereu lucruri noi. eu una nu eram constienta de pericolul fasolicii aleia, pe bune. imi inchipuiam ca daca inghite o boaba nu se poate intampla nimic, o inghite si o elimina. de-abia nu face diaree ma gandeam. noh, doamne fereste, bine ca am aflat ca se poate intampla mai rau. eu eram atenta sa nu bage boabele in gura ca sa nu se inece, si mai ales il pazeam sa nu si le bage in nas sau in urechi. la fel, habar n-aveam ca mancarea de caini e asa periculoasa. presupun ca si aia de pisici intra in aceeasi categorie, desi crantanelele pisicilor sunt mai mici. si david se mai joaca cu ele cand e dincolo la oma. ia sa cascam ochii mai bine!

elteka, pot sa vin si eu sa ma joc cu jucariile voastre? va puteti deschide gradinita, la cate aveti pe-acolo. sotul meu maraie ca noi avem prea multe....las ca vede el saptamana viitoare, ca abia astept sa intre banii pe card! eu nu o sa te intreb de ce nu te-arati (nu ca n-as vrea si n-as fi curioasa ), dar o sa te intreb de ce tot stergi pozele cu elias, ca mereu ma oftic ca ne dai cate o portioara mica. sau nu vrei sa ne plictisim?

kay, ai fost pana la urma la doctor sa vezi ce si cum e cu tensiunea?

poohy, sa va faceti bine! stiu si eu ce rau e cand e copilul bolnav. david nu a avut anul trecut decat o raceala, si in martie inca una. acum e deja a doua oara racit, la un interval de patru saptamani. macar nu a mai facut febra, se lupta doar cu mucii. traiasca batista bebelusului, desi el deja fuge numai cand ma vede ca iau furtunasul in mana. si plaaaaaaaaangeeeeee!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Elteka,
frumoase filmuletele cu Elias; baietel tare inteligent.
Si sa-mi spui ce fel de ghetute i-ai luat ca sunt tare frumoase; par mai inalte, exact ce cautam si noi pentru cand o fi zapada.

Ref la puzzle, eu i-am cumparat lui pe alea cu animale din 2 bucati din carton tare; se enerva foarte tare ca se desprinde animalul in 2 bucati asa ca i le-am strans si o sa le primeasca cand va fi pregatit si va intelege jocul.

Addinel,
noi l-am dus pe la locul de joaca acoperit de langa palatul copiilor; duduia de la intrare mi-a spus ca e pentru copii de 3 ani minim; dar s-a uitat la , a intrebat daca merge si ne-a lasat sa platim; numa ca locul nu e cine stie ce; copii mai mari decat el alergau in viteza pe langa el si-l puteau lovi daca nu-l feream; si sunt chestii gonflabile destul de urate, nu se poate juca singur pe ele; nu seamana cu locul de joaca unde l-a dus Elteka pe Elias.
In plus mi se pare destul de mizerabil; am bagat in masina de spalat tot ce-am avut pe noi in ziua aia.

Poohy,
multa sanatate; si noi am ajuns cu la antibiotic tot pentru ca nu a stat sa-i facem inhalatii.

si eu vreau lego pentru sau puzzle din lemn;
Gravi, pe unul din linkurile date ce mi-a placut era indisponibil; incerc si eu sa gasesc pe quelle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ella, m-ai linistit cu locul ala de joaca. Acolo vroiam si noi sa mergem cand se strica vremea. Noi am mai fost sus la Unirea, spatiul de joaca pentru pitici e ca nul, dar in schimb sunt pe langa diverse masinute, maimute si alte chestii cu luminite de pe care nu-l mai dezlipeam.

O sa radeti, dar cel mai bine dotat spatiu de joaca pentru pitici (singurul defect e ca e foarte mic spatiul) il gasiti la Diverta Magheru, fostul magazin Eva. De fapt mai are un defect: rafturile de jucarii sunt prea aproape de el

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

ELTEKA, merci mult pentru idei. Stiam eu ca le plac jucariile cu bile, dar sotului nu i se pareau interesante. Ce frumos se joaca Elias. S-a facut mare si frumos. Si Andreea mea e tare jucausa, ii plac si isi iubeste toate jucariile, si le ia pe toate la rand. Dimineata cat mai motaim noi(ne da trezirea la 6) isi intinde cartile si citeste singurica. Eu numai ii zic , 'Hai sa ne jucam cu cuburile de ex' si ea se joaca singura, cu conditia sa nu spal vase sau sa fac de mancare, ca atunci sta agatata de mine de nu pot sa fac un pas. Si ea e innebunita dupa jucariile de impins si de tras, fuge toata casa, i=am mai ascuns din ele ca ma innebunea. Ma pune sa ii fac trenulet din ele, sa leg una dupa alta, sau cara cu ele alte jucarii.

Ai fost mortala la faza cu papucul, nu mi-ar fi trecut prin cap. Dar cand stiu ce tare zbiara dupa jucariile la altii cred ca m-as fi descaltat si eu, numai sa taca. Cred ca o sa ii iau si jucarii care au la baza diferite reactii fizice, dar trebuie sa dau o fuga prin cluj ca aici cam greu, s-a desfiintat si Miniblu, singurul magazin cu jucarii mai inteligente, normale. Eu ii cumpar jucarii parca mai de baieti, dar nu o atrag cele de fetite, are set de bucatarie, bebelusi, papusi, nu se uita la ele. Foarte frumos covorasul muzical si eu i-as lua dar nu cred ca gasesc. Si ma mai inspir dupa cum se joaca ea, adica pune bile pe marginea patului si le atinge usor si se distreaza f tare cand cad, si atunci am zis ca sigur i-ar place o jucarie din aia ca pui bila si cade pana jos sau cum ai zis tu cu masina.

Doxinu, sa iti treaca fara complicatii.

kay, asa e si la noi, totul fac eu, ma ajuta daca solicit ajutor, dar e cam moracanos, face numai sa imi faca pe plac, si prefer de multe ori sa fac eu si sa fie toata lumea fericita. De calcat am renuntat la calcat lenjerie, calc numai fetele de perna, la hainele de stat in casa. Dar si asa raman tare multe de facut.

poohy, Manucu sa ii treaca racela si iti tin pumnii sa nu ai nevoie de cerclaj.

A adormit in sfarsit in timp ce scriam mesajul. Mai nou se trezeste noaptea, ne ia pernile noastre (am lipit patutul ei de al nostru si am luat gratiile, deci doarme la capul nostru), una si-o pune sub cap si una sub picioare si apoi se culca la loc, dupa foielile de rigoare si baut de apa, lapte. I-as lua perna si ei, dar nu stiu de care, are una f mica si subtire si nu-i trebuie, ei ii plac doar astea mari. Voi ii lasati cu perna mica, mare? Eu i le iau dupa ce adoarme.

Va pup si ma duc sa ma intind langa ea ca cine stie cand se culca diseara.

Betty 7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ne-am intors si noi. am fost cu Ckristina, ne-a luat de la B1 de unde il luasem pe tati, am mers in parc, i-a dat sa pape Soniucai... eu una n-am vazut om mai calm decat ea. cred ca daca as reusi sa ma calmez atat de mult as fi mult mai fericita. ne-am placaut tare mult de ea, si mie si Soniei, care era numai dupa ea in parc.

sunt atat de obosita, de zici ca m-a batut cineva. S a adormit, Al doarme... si eu cuc pe-aici... cred ca ma bag si eu in pat sa fac nani pana s-o trezi S.

Elteka, parca te vad cu un papuc da si unu ba... cred ca la noi te duceau la un control la 9, ca se speria lumea... asa e la noi in Bucuresti, daca ai 3 tone de fard pe fata esti ok, ca esti ingrijita cica. da daca ma joc cu Sonia prin frunze pe jos in parc, nu mai e ok, ca nu se cade, draga...mantalitate romaneasc.

abia astept maine, mergem la dr in sfarsit sa o vada pe S. nu mai pot de dragul dr-ei. zici ca mi-e ruda foarte apropiata, asa de mult o iubesc !

zilele aastea mi-am amintit de inceputurile mele cu Al, ce frumos era eram atat de indragostita, ca daca pleca de langa mine imi venea sa plang... si el era atat de indragostit ca venea la 7 dimineata din celalalt capat al Buc sa ma ia sa ma duca la facultate. care era langa casa lui... ehe, ce vremuri. iar acum, chiar daca am avut unele momente mai ciudate, totul a redevenit cum era la inceput. aproape. ca nici atunci nu-mi aducea flori... dar am asa senzatia aia ca stau pe un puf alb si mare si moale si catifelat si ma afund in el si ea asa de cald si bine si moale si protector... cam asa ma simt.

destul cu aberatiile, ma duc sa ma invart prin casa pana pic si adorm.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Addinel
Ce sa zic, in decembrie ma hotarasc: fie servici, fie bb2, alegerea depinde de cum se configureaza astrele... mai scrie, mai scrie

Miniuta
Tu esti o persoana tare draga mie, ai o sensibilitate si trairi care-mi sunt familiare, atat cat intuiesc citindu-te - vezi, am si sarit sa raspund. Pozele cu Elias le sterg fiindca mi se pare ca n-o sa se uite nimeni la ele oricum, sincer. Am un album plin cu pozele din primele 8 luni, ala mananca tot spatiul si, in afara de mama, care le stie pe de rost, nu "foloseste" nimanui. Da' nu stiu pe ce bazez eu afirmatia asta, ca de fapt eu albumele Ellei le iau iar la frunzarit adesea, ape albastre, stanci...mai ales de cand aici se face bezna de la 5

Asa e cu mancarea, inclusiv aia de pisici. Tatal meu, ca orice neamt la varsta lui, are o pisica (si mai hraneste multe prin cartier...) - am zis ca turbez de fiecare data cand l-am vizitat, uitau sa ridice castronul unde sa nu-l ajunga Elias, eram in vesnice angrifuri din cazua asta. Si asta micu' numa' cu mana-n boabe era... Faza e ca in mediu umed isi dubleaza volumul si se si lipesc. Cazul asta de care zic a fost intens mediatizat aici intrucat era un spital renumit, ori daca ei nu au reusit sa faca nimic, atunci cine - si asa lumea a devenit isterica, mii de comentarii, estonienii oricum pun mii de comentarii pe internet, cel putin 50 (raportat la populatie de 1 milion!) la cele mai banale articole, stiri de televiziune, e un sport national. Ultima chestie a fost un copil gasit abandonat langa casa mea, o fetita de vreun an jumate, giga de mesaje Eu m-am uitat doar la poze...pana m-am oprit, ca era cat pe aici sa ma duc s-o cer

Ai citit The Pillars of the Earth, de Ken Follet? Nu e o meditatie intelectuala, ci o poveste, lunga si simpla, dar are meritul ei. Cartea mea preferata in ultimii ani a ramas "The corrections" (Johnatan Franzen), e alt registru decat K. Hoseini, acu' daca tot vine Craciunul si banii pe card ...

Ella
Aici n-avem decat 3 feluri: Superfit, Geox si Ecco, toate intre 75-85 de euro. Ale lui Elias sunt Superfit (superfit.at), sunt gore tex si cu ceva blanita in interior (nu prea multa, dar cica nu e bine sa transpire piciorul). Am inteles ca e util sa iau si ciorapi goretex, ca lana nu izoleaza asa bine. Inca n-am ajuns. Ii povesteam lui Didialex ca m-am dat peste cap sa le iau, a fost o zi in care nu aveam voce, asa ca am soptit pe estoniana mea non-academica cu vanzatoarele pana le-am innebunit. Si ele pe mine. Da' recunosc ca e o combinatie de shoe fetishism + obsesia ca nu va calca bine fiindca n-a avut pantofi luati corect

Imi place si Geox, dar nu au decat un model, albastru, ori io voiam maro (la fetite au vreo 4). As fi vrut Ecco, dar sunt mai solide, de zapada/ski, as zice, nu e talpa flexibila deloc, si numai negru cu verde fosforescent, ori observ ca Elias nu prea vrea sa mearga mult pe jos daca are cizmele de guma (imblanite, deci mai grele). Vanzatoarea mi-a zis ca oasele lui sunt asa de fragile, ca nici n-ar trebui sa-l chinui. Asa ca pana la urma o sa-i iau doua perechi , inca una cand va veni zapada. Imi place la Superfit astea ca se scoate talpa din interior sa poti sa masori daca ii vin, initial l-am innebunit tot incercand... Si mai are si indicator pe cutie in interior, pui piciorul si poc, vezi ce numar, si cand anume trebuie sa schimbi (cand e ocupata jumatate din patratica actuala, deja poti sa iei mai mare). PS. Sa stii ca n-am primit PM.

Angiuta
Mergi vreodata la outletul ala de langa Toys R Us, in drum spre Zitadelle? Aveau cea mai mare cantitate de papuci de copii pe care am vazut-o eu, toti unul si unul Numai ca eu aveam la purtator una bucata tatic de Elias, care, pe baza a doua perechi de sandale amarate cumparate in Japonia la reduceri si care nu s-au potrivit cu sezonul, nu mai accepta sa cumparam pantofi anticipat

Mamica lui ELIAS - ( 31.05.2007)

La joaca

Mergi la inceput

miniuta, la dr de oameni mari? nu, n-am mers. pt ca mi-am luat tensiunea zilnic si nu exista diferente intre stanga si dreapta. poate ma durea ffff tare capul atunci, si d-aia... o sa merg maine la dr Soniei si o rog sa-mi ia o tensiune, ca poate-oi fi eu surda de o ureche si nu im dau seama ca mi-s pe moarte...

pooh , sanatate la Manucu ! pupa nasuc drag sa se faca bine !

fetele cu copii care nu se joaca singurei. nici a mea nu se joaca singurica. dar, isi aduna ce vrea sa foloseasca si le aduce la mine... daca nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed...

ella, si S are puzzle din carton, ei ii plac, nu le nimereste niciodata, dar macar o tine atenta. ca nu e treaba usoara sa scoti puiul de pinguin din burta mamicii...

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

ELTEKA, asa drag imi e sa citesc ce scrii tu. mai scrie, ca ma deconectez si mi-e drag si de Elias. si imi pare rau ca nu mai lasi poze cu el... eu vroiam sa ii arat lui Al intr-o zi o poza cu Elias si cand am dat acolo nu mai era, a zis omu ca sunt nebuna...

Sonia are ghete de iarna Pepito parca... sau ceva in genul. si le-am gasit in G la Salamander cu 50 euro parca. sau erau reduse de la 50... nu mia stiu. si papucii de casa, niste chestii rosii cu un cap de soricel, sunt Superfit. habar n-aveam de firma. mi s-au parut haiosi. si are si Crocs, negrii cu blanita, la fel ca mine. chiar, in America am vazut o fetita care venea de la scoala cu mamica ei si FETITA avea gentuta LV alba cu desene colorate (stiti de care zic) si Crocs mov in picioare. pustoaica era super bogata, zicea mama ei ca o lasa la hotel cu soferul ca ea tb sa plece la NY pana vine bona, ca aia venea de nu stiu unde... De fapt toti copiii care veneau de la scoala aveau Crocs.

inca n-am cazut lata.

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput