***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay
.

unde e mag Vitantis de car zici tu? lasa, ca ma uit pe google

mai faza asta cu cautatul imediat e virus, nu alta..noi intr-o vizita sambata...ne contraziceam..cu: cati ani are mick jagger?..si pan' nu s-a cautat..nu am terminat ..puteam sa jucam la loto..poate castigam de un mos craciun. ..pacat ca are mai mult ani..decat cifrele jucate la lotto

Mai scrieti ideei de craciun, ca la asta nu as da cautare pe Mister..ca as deschide cutia pandorei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ioana insanatosire grabnica nu stiam ca se poate face mastita dupa atata timp de alaptat, care o fi cauza?

oana incearca totusi sa masori saturatia (asta e, nu spun prostii, nu?) cand doarme, ca sa nu te ingrijorezi daca nu e cazul. ai fost la analize? sa se simta bine soniuta

didi eu inca n-am idei, dar abia astept sa vina, imi place la nebunie craciunul, si vanzoleala fericita in cautare de cadouri..de fapt si asteptarea e placuta

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

nu dorm Didi, nu dorm, ma macina problemili

am citit ceva pe blogul lui Bendeac, foarte tare :

la un specatcol, in culise, un coleg de-al lui se uita in sala si spune : "Ba, cine l-a chemat pe Basescu?" " de ce? a venit?" " nu, tocmai d-aia intrebam." cam asa ceva era... am ras cu lacrimi, mai ales ca stiu personajul care a emis glumita...

Didi, of, curiozitatea asta... e o persoana pe care o cunoasteti cu "toatele"

cu ckristina ne vedem ! curioaso !

cand zisei ca sa ma duc sa-mi ridic borcanele? maine?

ella, e ok Vitantis? adica... mai mult mall romanesc, sau "strainez"?

mai fetelor, eu nu ma plang de al meu (acum), dar in general, e impamantenita chestia ca femeia si pe urma trebuie sa si si sa si si dupa toate sa fie si sa si ... eu una mai bine ma si pe urma si, decat sa muncesc exact ca un sclav ca sa fie DOMNU fericit... repet,nu e o frustrare recenta, nu am nimic cu Al, mi-e mai drag de el cum nu mi-a mai fost de cand l-am cunoscut... dar mi-am dat eu seama si am renuntat la calcat ca sa am si eu niste timp pt mine, ca doar nu sunt Robocop. sunt Wonderwoman

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

la ce te referi, Didi? cadouri/mancare/decoratii???

ca la nici una n-as stii ce sa-ti raspund da am intrebat, poate imi vine vreo idee. macar sa fie pe subiect

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

aoleu oana mai ai timp si de calcat? pai chiar ca esti superwoman

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

of, ma duc sa dorm linistita ca am aflat ...Da, incepand cu maine poti ridica borcanele..

buna glumitza... dar io ma enervez cand astia dau numai faze care mai de care mai ciudate cu base..pe Tv internationale... sau toate sunt asa?! ..

nu mi-ati raspuns: care-s canditati?..ca nu ma pot impusca singura la ora asta, sa dau cautare si sa ma pierd..prin mii de fire..si asa americanii au ajuns precum romanii, voteza cu mana, nu cu capul..maine e ziua cea mare..mda..e si ziua soacrei mele..

Aseara, io fan F1, efectiv nu am stiut cu tine tin: cu Hamilton care merita sau cu Massa, care iar merita, iesise din umbra..dar a pierdut in ultima curba, din motive care nu au tinut de el..ci de unul care nu si-a schimbat cauciucurile..oricum, Mercedes merita, ca nu mai luase de mult nik..cred ca am gresit topicul.....v-ati prins voi ca dupa parerea mea..nu exista invins..toti acolo trebuiau sa castige

Edit: noaptea liliecilor

cadouri de copil, of course.
Cred ca..pt noi iau un bilet de dublu (iar am scris prostii ) la masaj, ca avem musafiri de Craciun..sper sa pot pleca fara copii ca io am impresia ca nu le-am taiat cordonul ... nu am fost nicioadata.. si trebe sa incerc..

Mergi la inceput

tocmai am renuntat si sunt foarte impacata. dedic mai mult timp... mie si ...stiti voi... recuperez alea 4 luni state in Germania, cand ne vedeam la 2-3-4 sapt ori m-am anchilozat si m-am babit, ori deja e prea des si prea mult... ca ba ma doare aia, ba ailalta... da sa nu ma parati

arcadia, ce face Calinut-aviatorul ? a=l de la noi mult, mult !

Chiqui, am uitat sa-ti spun ca am vazut frumusete de Liviuta !

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

didi, nu, nu, si eu in tineretile mele ma sculam cu noaptea-n cap sa vad Grand Prix=ul de nu stiu unde. mare fan Schumi eram... ehe. da eu ma uitam cu orele la sarituri cu schiurile... pe motiv ca si eu schiez, si "prindeam" de la ei ceva si mergeam la schi si aplicam si eu. asa am ajuns cu hematom pe creier...

vezi ca a pus cineva un link cu maretii candidati. eu stiu ca acolo unde am eu buletin (Rahova City) chiar la mine pe parcela pardon, in Colegiu, e nea Becali. ziceti si voi daca nu merita sa tai orasu ca sa votez ! e pe strazi, pe numere... complicat rau !

bine ca te-ai linistit.

ia ca acum ma apuca pe moi : de care masaj

pt copil (D in cazul tau) eu una i-am luat zebra aia de la FP, sper sa o utilizeze cu spor. si ii mai ia taica-su ceva, a zis el, da n-am retinut. chiar sa il intreb. siii... vreau sa-i iau niste carti, ca ii plac, ceva muzica pe CD, sau povesti, si un Poang pt copii. da la noi nu exista... in rest cam are DE TOATEEEE, asa ca nu prea ai ce sa-i iei...

la ce se mai uita copiii vostri in afara de BB E? ca la noi e tare apreciat Benjamin. In germana, dar il urmareste cu mare atentie.

EDIT : daca ati depus armele, ma indrept in pasul strengarului spre pat. sa ma prabusesc pana dimieata acolo

nite !

edit 2 : 2008 - 1943 = 65 MOAAAAMAAAA

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

chiquitita M-am lamurit , al meu e marimea 3 , de aia ii pocneste se pare . Nici eu nu-i nimeresc marimile la body deloc, nu stiu de ce tind sa ii iau mai mici tot timpul...

flor78 eu una am mai intalnit pe aici cazuri de baietei care au mers dupa 18 luni... dar totusi poti consulta un terapeut ceva ca sa fii impacata.

chris27, bettyR La noi e tocmai invers cu hainele. Si eu tre sa o imbrac toata ziulica dar din alt motiv. Cauta in dulap la ea si i se pune sa ii dau o anumita bluza, pantaloni, body etccc...daca nu i le dau pan la urma e jale

Si chris27 si eu am numa 48 de kg la 1.69 . Cu atata am ramas dupa sarcina, ca inainte aveam 53...Nu exista chip sa ma pot ingrasa.... si crede-ma ca manac toata ziua ...si de toate, mai ales dulciuri. Nush care e chestia, dar deja nu mai am haine , ca toate cad de pe mine Probabil ne alearga piticii prin casa cam mult, ma gandesc

arcadia Adriana zice ea multe, astea din coincidenta s-au nimerit inteligibile toate. dar sunt momente cand vine fuga la mine si turuie 2-3 minute, parca pe o limba cu reguli bine stabilite, din care nu pricep nimic ...daca nu reactionez cum s-ar astepta se imbufneaza si fuge in camera suparata..cine stie ce mi-o zice saraca fata si eu nu inteleg

madaiulia dadui pm ca nush de ce nu-mi mergea topicul, dar acu merge vad poate ne vedem prin weekend

( doxinu ce s-a intamplat ? orice ar fi, sper sa treaca rpd ...) Acu am citit ce s-a intampat..cum mastita dupa atata timp de alaptat ? ?Nu credeam ca mai poate fi posibil decat in mom cand de hotarai sa intrerupi ....

mica0307 eu i-am dat ciuperci de vreo 2-3 ori, dar nu multe ca nu prea ii plac..oricum dupa 1 an, 1 an si o luna.

lbelciug Merci de recomandare, o sa trimit pe cineva in recunoastere :)

kay cine ti-a zis ca ia paduchi ??? De la frunze ?? Pai ...nu prea ar avea de unde, ca si pisicile si canii au purici nu paduchi...si nu cred ca se rostogolesc oamenii cu paduchi prin frunze... Nu m-am gandit niciodata la asta cel putin Oricum fie-mea nu le suporta insirate pe strada, tre sa le ocolim ca daca nu sta si aduna fiecare frunza in parte si o duce la cosu de gunoi ... Si despre jucarii...pai eu daca le aranjez, le scaote instant, in secunda aia, apoi le lasa asa. Nu o intereseaza. Ziceam acu cateva zile ca vrea numai pausi si ursuleti. Vad ca e chiar exclusiva alegerea. Doar cu ele sta, le pune la tv le culca ... ma dispera ca merge cu ele pe afara etc ...

Nici eu nu agreez ideea ca femeia e buna la toate oricand oricum oricat indiferent Ba chiar tin mortis sa impart sarcinile ... si sunt vesnic nemultumita ( cu exceptii of course ca altfel ... ). Numai de crescutu' copilului ma ocup daor eu pana acu nu m-a lasat inima sa o 'parasesc' mai mult de 1 ora 2 cu tati sau cu bunicii.

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

si... nu m-am dus

taica-su mi-a zis. da cred ca a zis ca sa mergem din parc, ca era rupt de somn...

jucariile le strang dupa ce doarme. ca daca ma trezesc dimi cu maldaru imi vine sa ma impusc.

da, nici eu n-o las pe S mai mult de cateva ore.

eu ma trezesc de ceva timp ls 6 si vad ca imi prinde bine. pana se scoal S e totul gata, eu am mancat si m-am si imbaiat. numai buna de smotocit.

acu chiar ca ma duc la nani !

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput