***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana13 spune:
Am descoperit situ asta de jucarii, www.dtoys.ro. A primit P o tamburina tare draguta, poate gasim ceva, eu inca nu am apucat sa vad tot
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ELTEKA spune:
Ella
Precis gasesti Superfit, e firma lor, dar ghetele pe care le-a pozat Gravi, a doua varianta, sunt exact cele de care ziceam eu, singurul model de aici pt baieti doar ca e pe albastru. Sunt super bune, la fel de inalte ca si astea ale lui E si la fel de multa blanita in interior. Asta in caz ca iti trebuie inainte de ianuarie. Cat despre ianuarie... Eu va trebui sa-i iau butucanoase din alea de la Ecco, fiindca aici sunt zapezi din alea pana la genunchi..si -30 de grade...acusi-acusi. Zilele astea aveam 5-6, de la temperatura asta incepe iarna pentru mine, dar la ei la stiri a zis "1 noiembrie, inceputul ultimei luni de toamna"
Vezi ca la puzzle sunt diferite nivele de dificultate, unele au un fel de plasticut sa le apuci, altele nu; unele au margini drepte, intra imediat. Asta cu "franjuri" de animale il mai seaca si pe Elias, desi el le face imediat, (ba chiar dupa 3 nu mai are rabdare. Zilele astea ma uit si eu dupa o noua "provocare", am citit pe DC articolul cu Educatia in functie de zodii). Meritul nu-mi apartine, ma rog partial: am plecat in delegatie si n-am luat decat un puzzle din asta, o carte si o masina...asa ca biata maica-mea a facut asta cu el timp de 5 zile, pana a invatat sa apuce si sa potriveasca.Pe quelle au unele care fac si sunete, la noi a fost stimulent, desi am calcat eu pe placa si le-am stricat, si nu erau ale noastre
Ramo
Multumesc, m-a surprins placut mesajul tau Si eu care voiam s-o las cu forumitul, ma provoci sa scriu... Foarte frumoase pozele cu baietii tai! PS. Franzen e cinic si haios, cartea e o radiografie culturala a familiei americane contemporane (desi viata de familie are multe similaritati), voiam sa te avertizez doar, in caz ca preferi alt gen. Si e singura carte careia eu nu i-am citit sfarsitul. Intentionat. Now, how crazy does this sound?!
Cat despre nenorocirea aia de test, si mie mi-a iesit nasol inainte de Elias, dar vad ca in Japonia nu mi-au zis nimic... Intre timp am uitat, dar cum ai scris tu de dimineata, am si fugit la doctor. Doar saptamana viitoare am rezultatul... Si m-am ingrozit ca aiurea sunt spitalele, comparativ cu Japonia Pai acolo iti dadeau un prosop alb, mare, de plaja, impecabil si pufos, mirosea a curat-dezinfectat, inca imi amintesc mirosul ala...sa te acoperi cand mergi la control...fie ca era vorba de control pe masa, sau simplu eco la burta...cata decenta, cata pudoare, cat de delicat se purtau doctorii!!
Poohy
Am vazut toate pozele din UK + cele cu Manucu desi pe alea le mai vazusem, asa ca vrem inca altele noi cu Pufarina. Frumoase locuri ati vizitat! Pe de alta parte, observ ca Picasa nu prea reda calitativ pozele (cu exceptia florilor si celor de aproape, alea sunt...de revista), tu si Betty aveti acelasi aparat, ori ale ei se vad super bine, cred ca ma "mut".. Chestia cu ciocanelu' m-a facut sa rad, parc-o vad pe Miss Tzu facand praf camera foto. Acu' sincer, Elias n-a lovit niciodata nimic cu el decat bilele. N-are suficienta imaginatie Desi am gasit jucarii in sertarul cu ciorapi...DVD-uri in dulapul de la baie...iar telefonul lui taica-su (pus pe silent!!!!!!!!!) l-a varat intr-o cutie de ceasuri, o tineam eu in birou. Noroc ca peste o saptamana s-a hotarat sa-l scoata sa se joace cu el, asa l-am gasit
Gravi
Cu placere Stii cum e, iti ia vreo ora sa scrii asa un mesaj. Apai in ora aia cate se pot face...Mi se pare fair play sa-ti fie notat gestul. Trec si la catastif, e primul tau mesaj direct catre mine
Didi
Si ce bine ai facut!!!!! Stai sa vezi: gunoiul nostru e la vreo 10 metri de usa de intrare. Sotul pune Unicatu' in scaun sa-l hraneasca dar infierbanta mancarea. Se gandeste sa-l raceasca rapid: deschide geamul si pune castronul. Da' n-avea antrenament, ca a picat castronul afara. Ce sa faca, pleaca dupa el, e chestie de 20 de secunde, geamul de la bucatarie e langa intrarea in cladire. Nici macar nu e imbracat. Ce se intampla? Se inchide usa de curent, in cele 5 secunde cat ii erau lui necesare sa se aplece dupa castron. N-avea cheie... Dimineata nu-i cine sa-i deschida. Copilul singur in scaun, pe care a inceput sa-l escaladeze si in care nu reusim sa-l legam, nu accepta... Il aude de pe geamul deschis cum incepe sa planga... Si el avea de mers doar pana langa usa de la intrare...
Multumesc de bicicleta ! N-avem Puky p-aci, dar am vazut poza si cred ca e ceva similar la Kettler. Desi, cu preturile alea la papuci...ma duc sa ma uit de low fare
Sorina
N-am apucat sa scriu, sorry. E un subiect delicat si nu vreau sa prezint informatii partiale si care pot fi interpretate gresit, asa ca trebuie sa ma mobilizez.
Arcadia
Si mie-mi place tinuta lui Calin cu geaca de Tom Cruise . Pozele cu tine sunt grozave, radiezi!
Ninutza
Ce mai faceti? Tot ma uit la temperaturile la Tokyo Mai pune niste poze cu "japonica" ta blonda cand ai timp.
Liv'
Frumoase decoratiuni de frunze ati facut! Matei e foarte talentat. Pozele tale sunt extraordinare, atata fericire!
Doxinu
Ma bucur ca esti mai bine. Acusi ma las si eu. Elias ma musca de stangul de doua zile, mi-e si groaza sa-l pun, ca din 5 tentative in doua zile, m-a muscat de fiecare data. Deseara va trebui sa pompez afara, ca nu mai pot...si nu prea mai cere. Si daca de fiecare data cand cere, musca, eu ii tai portia, gata.
Kay
Voiam sa-ti scriu ceva, dar am uitat ...
...si mi se ard muffinurile. Am innebunit, coc in fiecare seara Azi pere cu gorgonzola la categoria sarate si ciocolata cu zmeura. Da' termin eu curand cartea, ca le-am incercat pe toate, poate imi trece.
Mamica lui ELIAS - ( 31.05.2007)
La joaca
kay spune:
Eseea, deci nu mai fac copie? da daca ai mai multe filmulete decat mine, fa=mi tu o copie
care e BB E preferat al capsuneilor? S e fascinata de bb Beethoven.
Sorina, eu puna aia acolo, are un numar, tu zici, a il vreau, dau atat. si daca nu il mai vrea nimeni, e al tau in 3 zile. da daca il mai vrea cineva, zice cat da, iar tu daca e musai sa-l ai, zici ca dai mai mult... si tot asa, pana se termina licitatia in 3 zile, iar cel care a propus cea mai mare suma primeste produsul.
eu le-am luat unul de la chicco de nu mai stiu unde, iar celalalt de la Toy`s r us.
caut poze pe net si va pun
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
uite Sorina, www.miniblu.ro/Categorii/Baie_si_igiena/Cadite_si_scaunele_de_baie/Chicco/Saltea_de_baie_antialunecare_-_Chicco" target="_blank"> asta e
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Graviduta spune:
Ha, ha, Elteka, asa, asa, sa ma treci. Pai sa ma scuzi daca ai avut impresia ca nu te bag in seama, dar eu citesc tot timpul ce scrieti, numai ca raspund cand stiu ceva. Sau cand ma mai aflu in treaba
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ang3lt0uch spune:
elektra Nici o problema, te inteleg perfect cu lipsa de timp, cat ai dispozitia necesara , niciodata nu e prea tarziu
kay ok, pare destul de simplu ce am de facut , ma anunti si tu aici cand il pui.
Lu' fie-mea ii place Baby Einstein cu Head sholders knees and toes, proabil datorita catecelului in care danseaza aia mici, incearca si ea sa fac ca ei, si ii mai place A Day On The Farm. Cand era mica ii placea discovering Water.
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
ella_74 spune:
Didi,
multumim pentru sfatul cu superfit; nici nu stiam de brandul asta; luam de a Viena; as veni in DE si maine dimineata ; n-am mai fost in DE din iulie 2005 cand am plecat in Maldive; nu mi-e asa dor de Frankfurt cat de Offenbach(sper c-am scris bine), locul in care ne-am logodit in a doua zi de Craciun 2000...
Acum cu Viena nu mai putem da inapoi, avionul si hotelul sunt platite din septembrie; si daca ma gandesc bine acum nici n-as mai rezerva, intram in austeritate, vine recesiunea si peste noi, deci mi se potriveste de minune "tzara chiere si baba se chiaptana".
Elteka,
ca mi-am adus aminte de puzzle-ul cu animale din 2 bucati, le-am scos aseara din cutie si i le-am aratat iar lui ; de data asta i-au placut; le insir amestecate pe jos, ii dau o piesa si-i spun sa-mi arate din gramada jumatatea animalului; nu-mi arata cu f mare bucurie, cred ca e prea simplu.
cat despre propunerea lui didi, eu ma gandeam ca cel mai ieftin shopping in state se face; poate intra si RO in programul Visa Waver, desi sunt sceptica avand in vedere ca democratii domina Congresul iar acum mai e si presedintele democrat; democratii au spus ca mai bine sa nu vada America 1 milion de romani cinstiti daca exista riscul macar unul rau sa intre pe teritoriul lor si sa faca ceva naspa.
Clona tocmai s-a intors din Bermuda si inainte s-a oprit 3 zile la NY; mi-a spus ca e nebunie curata, ca americanii se arunca din cauza crizei in fel de fel de oferte si discounturi desi nu e perioada de reduceri nici Craciun , nimic, doar asa sa mai cheltuie americanu bani; o astept de ziua lui pe 30 noiembrie, are cica sacul plin.
eu tot sper sa ajung la US Open in septembrie; visez, clar, 2009 va fi un an diferit si mai greu; din cauza crizei ipotecare si bancare de la noi, mutarea in casa noua ne va face sa calatorim doar prin Bucuresti, dupa mobile si decoratiuni in cel mai fericit caz
Oana,
stii ca in afara de baby einstein, mai e si baby brain?
prefera de la BE monet, aia cu zebre, neptun, sunt unele cu animale marine.
I-am mai pus Bambi, Alba ca zapada si le-a acceptat pana la urma; e foarte conservator, ii place rutina, prefera sa vada ceea ce stie deja.
Nu i-au placut Tom si Jerry.
Poohy,
am vazut si eu pozele voastre din Scotia; ce castele frumoase, ma asteptam sa-l vad pe Harry Potter si matura lui
ang3lt0uch spune:
Ella, ce baby brain ? Unde se cumpara asa ceva ? Am dat search acu pe google si pe niscaiva site de torrente ...si nu gasii nimic. Provide a link pls
Poze cu ingerasul mic
kay spune:
ELTEKA, . atat iti spun...
Ella, da stiu de baby brain, cred ca i-am luat vreo 2 carti de la ei. sau ma insel... carti bune am luat de la GUND, din America... daca era singurul magazin de langa noi o librarie, ce sa face? i-am luat cateva carticele. si ei ii placea sa intre acolo, era cald si muzica frumoasa, adormea printre rafturi
Sorina, acu pun ! cu cat vrei sa ti-l dau? zi ca sa trec si pretul. ( ce nepotisme aici la mine )
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ang3lt0uch spune:
Cat vrei, nush sa negociez, vazui ca e 40 RON in link, deci daca e sub pretu' ala tot e bine
Poze cu ingerasul mic