***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

madaiulia Mie trebuia sa-mi ceri Baby E:D Iti scriu DVD cu ele dac vrei, intra cam toate .avi pe un singur DVD. Si ti le dau cand ne vedem (asa ai motiv )

In rest nu am apucat sa citesc, mai revin

EDIT: lamuriti-ma daca stiti cum se pot adauga anunturi la Mica Publicitate/ Cat costa etc ... PLS

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mada, ramane sa te vezi cu Sorina?

Eseea, no sigur ca se poate ! nu mai am loc pe Pm, tb sa-mi salvez niste date si pe urma pot sa si reaspund la PM-uri. sa-mi zici ce si cum si unde, ca se face !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Sorina, nu costa nik anuntzul de la mica publicitate. Pp ca adminii castiga la fiecare clik pe site...

intri pe publicitate si gasesti cred ca la centru un buton cu ceva albastru scris: adauga anuntz.

Gravi & ramona, bine ca ati scris despre testele alea si despre clinica Miconi. i-am facut lu sor-mea pt maine o programare, din iulie, la doctorita Badea (la recomandarea Florinei ), si daca voi spuneti ca e buna..sper sa ii de-a un rezultat, sa stie ce are de facut..

nu am citit din urma, decat in zig zag, Da Ella, gasesti superfit in At, dar daca ati pune ban la ban ati face de 1 bilet de avion sa luat incaltzari ieftine de la mine din oras, outlet, geox cu 35E sau pepino cu 40E sau superfit, marimea 20 cu 15E.
,
miniuta, io mai dispersez din celtuieli. Carti multe le iau de la bibliteka, jocuri, gen Raversburg &co de la flohmark dar tot ma uit dupa altele.

Elteka, recomand laufradul de la Puky pt: 1 au spatele la sa inalt, important la un laufrad, si au frana la mana. si e marca ff buna. e cam 70-80E
pt bucuresti nu l-as recomada pt ca ai nevoie de piste bune ca tre sa alergi binisor dupa kupil.

Ieri l-am lasat pt prima oara pe Robert la o ora de poveste organizata la biblioteka de cartier si m-am intors dupa David la gradinita. A ramas, nici nu ma asteptam ca nu il lasasem niciodata, chiar asa, aiurea in tramvai....A fost placut impresionat de diapozitivele lu St Martins.

Sa nu va spun ca aseara vroiam sa duc gunoiul si l-am amannat, m-am gandit daca mi se intampla ceva, ce fac copii singuri

Miniuta Angiuta, mergeti la Lanternfest?

Mergi la inceput

Pai asta e, ca eu nu am nici 1 buton ..si ma tot uit de cateva sapt sa caut acel buton..dar nu-i poti atasa un print screen cu pagina de mica publ la tine sa vad butonu ?

EDIT: S-a rezolvat, era de la browser, cu OPERA nu il vedeam dar am intrat pe Firefox si acu il vad :)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

didi, vrem noi superfit cu 15 euro [D]

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

kay, multumesc mult!Pai te rog dupa ce reusesti sa-l copiezi, da-mi un pm ca sa stabilim cum sa facem, ok? Merci mult, abia astept.

Mami de fetita si de baietel 19+

Mergi la inceput

Kay, da pune la bazar o antiderapanta , dar explica-mi pe pm ce tre sa fac ca habar nu am cum functioneaza treaba cu bazarul

EDIT: Am dat si eu cu ochiu' prin linkurile de jucarii.. mi-e groaza inseamna ca adriana nu are nimic din ce 'trebuie'. Si are 1000 de chestii de acelasi 'fel' , si nu numai asta, dar are prea multe jucarii. Cred ca i le las la sfert cel putin, tre sa ma gandesc ce ascund ....

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

oana de unde ai luat covoras antiderapant de baie, ne trebuie si noua si nu stiu unde sa-l caut.

didi pai ce puteai sa patesti ducand gunoiul? e departe de casa? deja ai baietel mare

eseea pot sa iti fac si eu dvd cu bb einstein ca tot tre sa ne intalnim noi, o scutesc de oana de un drum daca vrea io am parca 19 filmulete.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

oana de unde ai luat covoras antiderapant de baie, ne trebuie si noua si nu stiu unde sa-l caut.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Arcadia eu am gasit si in Auchan de la Primii Pasi si in Cora de la Bebe confort, parca.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Arcadia, ti-as ramane recunoscatoareeeeeeee!!!!si da, o scutim pe Oana, ca are destule pe cap.........

Mami de fetita si de baietel 20+

Mergi la inceput