***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***
Raspunsuri - Pagina 13
madaiulia spune:
Sorina le iau de la tine atunci, sa nu o mai stresez pe Kay care are si asa foarte multe pe cap. Iar pentru intalnire nu de motivatie am eu nevoie, ci de timp. La sfarsitul saptamanii viitoare am un examen important, m-am apucat tarziu de invatat si cu copil si serviciu nu prea e timp (de aia ma prinde pe mine 1 pe forum in fiecare noapte). Asa ca iar il fac pachet si il trimit cateva zile la bunici. Dar dupa examen ne intalnim cu placere. Azi am iesit dupa amiaza la Racheta, m-am uitat dupa voi dar nu am recunoscut nimic.
Elteka si eu iti apreciez tare mult postarile documentate si le astept mereu cu mare interes.
kay spune:
bine, ma cosult cu agentul meu , sa vedem cum merge bursa azi..
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ella_74 spune:
Sorina,
nu pot sa-ti dau link ca toate filmuletele au fost aduse de sot de pe net si BE si BB;
si in general, am acest handicap, din cauza ca sotul e softist si se ocupa de tot ce inseamna download, pc, software, eu nu m-am mai agitat sa invat de unde ia , cum se face; nici muzica nu mi-o aduc , ii spun tot lui; zilele astea chiar am cautat niste "hausareala" si asa ca am dat comanda si tot el mi-a urcat-o pe ipod, ca nici asta nu stiu sa fac.
banuiesc ca nu e greu sa aprinzi aragazu dar cand n-ai facut-o niciodata, te uiti la chibrit, te uiti la aragaz si te intrebi
sorry pentru polologhie da sunt de rasu curcilor
kay spune:
Il pusei !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
vai, vai ella, de pe net. ntz, ntz, ntz...
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ella_74 spune:
Oana,
cu rusine recunosc ca sotul meu cand vine vorba de carti si filme de pe net, nu cumpara nimic, el "capata" , ca evreii
dar jur ca nu e hacker, nici n-are timp de asa ceva, e un justitiar, ia numai ce are nevoie si da si la altii.
kay spune:
Robin Hood daca ma dau bine pe langa tine, imi dai si mie restul de BB E care-mi lipsesc? iti spun ce am si ce n-am il rogi pe Robin sa imi traga un DVD? fac cinste, parol !
edit: inca rad singura ca proasta...
Al doarme pe canapea... pardon, urmareste meciul cu ochii inchisi, aprofundeaza fazele... meci care cred ca s-a si terminat de ceva timp... ma duc sa-l culeg si sa-l bag in pat...
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ella_74 spune:
pai daca e Robin Hood, ii face placere sa dea
cel mai bine iti spunem noi ce avem si-mi spui ce nu ai din ce avem noi; ptiu ce formuare
e clar, tre sa ma duc sa dorm...
kay spune:
e gen sotul cumnatul tatalui unchiului prietenei sotiei mele..
facem asa
ma duc la nani, ca s-a trezit fotbalistul...
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ckristina spune:
AM EU BRAINY BABY descarcat de pe net(doar un filmulet...123; e cel cu cifre)il pot trim pe mess daca l vreti
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!