***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Oana A intrebat mica moderatorii daca se pot pune in bazar informatii pe CD/DVD-uri (muzica, filme, carti) care nu sunt originale si au spus ca e ok.
Pregnyl-ul pt ce e?

ckristina Imi pare rau

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

, strigata de Graviduta

ma inscriu si eu in fan clubul Elteka

tocmai citeam ce ati mai scris azi dimineata in drum spre job. Mi-am dat seama ca trebuie sa cobor si eram la jumatatea mesjului eltekai. drama mare! am coborat si am citit restul mesajului in statie, apoi am inchis laptopul si fuguta la job. dat search pe net gasit Franzen tradus de polirom yupi!

am cautat si eu un loc unde sa il duc pe razvan sa socializeze si sa se joace, in genul unui club pentru copii, nu gradinita, am pus subiect si aici pe forum, dar nu a raspuns nimeni. Poate stiti voi.

ckristina , mult curaj!

kay soniuta are o mama super! citesc ce scrii si o si vad pe soniuta facand nazbatii prin casa si tu alergand vesela dupa ea. se vede ca aveti o relatie speciala.

am vazut si pozele de la intalnire. sunt foarte faine. capsunicile sunt foarte frumoase si expresive. le si noi

aven si noi cateva poze cu tati aici

noi distrugem majoritatea jucariilor: masinuta cu telefon si sunete de salvare, pompieri, ramasa fara ochi; albinuta care canta si danseaza, ramasa fara picioare si tot asa. Marea lui iubire sunt cartile si telefoanele mobile. O sa ma uit si eu la jucariile eltekai pentru inspiratie

nu am mai avut timp sa scriu, sunt un pic cam stresata ca mi-am facut papanicolau si a iesit cam aiurea, mi-am facut testul pentru hpv si am 2 tulpini, una dintre ele e cu risc crescut de cancer si maine o sa aflu exact ce si cum. Asta e al doilea doctor la care merg, primul mi-a zis ca trebuie sa ma operez, dar nu vreau sa mai calc in spitale de stat ca am ramas traumatizata din cauza ca nu stiu sa dau bani, ma simt umilita si am un disconfort psihic mai mare decat orice chestie provocata de boala. gata, sa nu va mai stresez cu chestii negative.

multa sanatate voua si capsunicilor

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ramona, si S are o palcere sa stinga si aprinda lumina. apasa butonu si pe urma se minuneaza de ce-a realizat ! si ce-o fericeste ! Razvan ! tare mare s-a facut si el !

nu va mai zic de teapa mea, ca nu e teapa pana la urma...sau poate o fi... nu stiu. mai studiez

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7
nu am mai avut timp sa scriu, sunt un pic cam stresata ca mi-am facut papanicolau si a iesit cam aiurea, mi-am facut testul pentru hpv si am 2 tulpini, una dintre ele e cu risc crescut de cancer si maine o sa aflu exact ce si cum. Asta e al doilea doctor la care merg, primul mi-a zis ca trebuie sa ma operez, dar nu vreau sa mai calc in spitale de stat ca am ramas traumatizata din cauza ca nu stiu sa dau bani, ma simt umilita si am un disconfort psihic mai mare decat orice chestie provocata de boala. gata, sa nu va mai stresez cu chestii negative.

Ramona, unde ti-ai facut? Vezi ca aia de la Cantacuzino nu prea stiu sa le faca. Nu stiu cum trebuie sa le recolteze si lucreze, sunt chestii sensibile, si le cam dau in bara. Mie inainte de Mara mi-a iesit HPV cu risc cancerigen crescut, 18 si inca 1 sau 2 tulpini de-astea. Apoi Tutunaru mia dat sa repet HPV cand aveam vreo 32 de sapt si m-a trimis la clinica Micomi, la dr. Badea (e pe langa Belvedere, daca vrei, da-mi PM si-ti spun exact) care am inteles ca e cel mai bun dr colposcopist. In fine, am repetat la ea si mi-a confirmat HPV, dar cu risc cancerigen scazut (asta la diferenta de un an de la prima analiza HPV), vreo 3 tulpini parca erau. Mi-a recomandat monitorizare regulata si am fost pt colposcopie la ea cam la 6 luni. Teoretic, ar fi trebuit sa repet analiza HPV la un an, adica prin primavara. Acum vreo 2 sapt mi-a recoltat din nou si astept rezultatele. Nu te speria. Eu zic sa mergi sa vb si cu Badea.

Edit ca am uitat: Ce scump e Razvan! Si seamana foarte mult cu tine, adica are mare parte din trasaturile tale.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

kay daaa, sunt super fericiti si se minuneaza la lumina, cica asa invata despre cauza si efect.

Graviduta

L-am facut de 2 ori: odata la spitalul municipal si odata la medsana + colposcopie. Consult alt medic pentru linistea mea sa vad daca imi spune ca trebuie sa urmez aceeasi pasi. Sper sa fier bine si la tine.

Multumim pentru aprecieri. Cred ca esti prima persoana care zice ca Razvan seamana cu mine.

I-am luat si noi lui razvan ghetute pe un roz-moviu, de fete, cam cum i-ai luat marei. Erau singurele care ii veneau ok si cu care alearga fara sa pice prea des. Mai are unele verzi, dar nu ii plac. Cand iesim se duce si le aduce pe astea roz sa-l incaltam.

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Gravi multumesc ca te-ai gandit la mine.

Eu va citesc cu drag si ma uit la poze dar nu prea am timp sa scriu...Cand vin de la serviciu prefer sa stau cu Ana. Azi tocmai am aflat ca mi s-a marit programul de lucru la serviciu, ceea ce ma intristeaza foarte tare pentru ca voi ajunge sa fiu mama de weekend. Acum imi pare rau ca nu am stat cu Ana pana la 2 ani...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

kid, pregnylul l am folosit la bia pt sustinerea sarcinii. acum nu se mai importa si la noi nu se mai gaseste;dar am vorbit cu o prietena din germania si o sa mi l aduca ea;e greu de transportat pt ca trebuie tinut la rece;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

am mai pus niste poze de la intalnire incepand de aici sunt de la CarlaV si Ella, si cu geaca de aviator special pentru oana

si poze cu berea si cu zebra de aici

ramona, sper sa nu fie nimic grav arata-ne poze cu ghetutele roz

madi, of ce veste nasoala, dar parca pana face ana 2 ani ai dreptul la program de 6 ore, nu? nu te poti folosi de lucrul asta?

pooh sunt foarte frumoase pozele din anglia, eu iubesc anglia si scotia din cauza influentei cartilor pe care le-am citit cred, abia astept sa ajung si eu pe acolo

si lui calin ii place sa stinga si sa aprinda lumina, imi cere mereu sa-l ridic pana la intrerupator, doar ca nu pot sa-l tin mult ca e greu, dar e tare fericit cand vede efectul. noroc ca avem si veioze la care ajunge si exerseaza singur

am bagat si eu corectii in cos, merci ramona si elteka
ca o paranteza, constat ca fac cumparaturi aproape numai online, cu exceptia mancarii..

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madi
Acum imi pare rau ca nu am stat cu Ana pana la 2 ani...

Pai nu vrei sa intri din nou in concediu?

Arcadia, ce tare e Calin cu berea. Si Mara a gustat ceva prin vara, bere de la bulgari. Era buna, si mie imi placea si eu nu sunt fan. Era usoara. Am si poze cu ea, o sa le incarc in we.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

gravi, berea din poza era nedesfacuta, numai ca a gustat cu alta ocazie ca a luat de pe masa o doza bauta, dar tot a mai gasit cate ceva pe fund.

gata, la munca cu mine!
baietelul meu a venit de afara si a adormit in decurs de 10 minute, imbracat

ce aiurea ca nu se mai importa pregnyl, daca nu exista ceva care sa-l inlocuiasca.. ma intreb cine ia toate deciziile astea atat de "reusite"

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput