LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lexi daca ai cateva kg in plus nu inseamna ca esti hidoasa. Am vazut si femei grase ...nu plinute care aveau niste trasaturi f frumoase. Slabe nici nu cred ca le statea bine. Si in fond vb lui xan fiecare om e frumos in felul lui plus ca aici nu suntem la vre-un concurs de miss. Asa ca treci si arata-ne o poza.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Dati-mi idee ce mancarica as putea sa fac cu niste ciupercute proaspete sunt curioasa daca papa Cosmi. Pana acum nu i-am dat decat asa scapata prin vre-o pizza.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

lexi, sa nu te mai aud ca vorbesti asa
si eu sunt disperata sa slabesc, am inceput iar dieta mea cu fitomagra...m-am intalnit cu verioara mea care e grasutza si a slabit cu tratamentul asta recomandat de mine, dupa ce s-a chinuit ani de zile cu tot felul de diete (ea, 8 kg in 10 zile, eu 6)

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

moniq, Vlad e fun ciuperci, le mananca simple, pe gratar sau in tocanita de pui, ieri de exemplu am facut o salata cu ciuperci, branza, piept de pui si salata verde (cea de la punga, deja spalata si taiata) si am mancat de-am spart, la fel si Vlad, tipa sa-i mai dam 'ciupecute'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - stii ca frumusetea omului e sufletul!

Eu stiu ca fisa pt analizele obligatorii nu vin la copii pina la varsta de 3 ani parca - .

Voi de ce vreti sa faceti analize copiilor, v-a recomandat cineva?

Monica eu nu dau nimic copiilor nici calciu nici D3.Reteta de ciuperci proaspete nu stiu decat tocanita sau la cuptor cu branza.Mai stiam o reteta de supa din pleurotus , dar sincer trecut-au anii de cand nu am mai gatit

Eu nu stiu nimic de vaccinul de la 2 ani si jumatate - o sa intreb medicul de familie.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Lili imi spunea cineva acum ca ar fi grele pt ficat.....asa e? Ca habar nu am.
Tu ce mai vrei soro sa slabesti .....arati bine asa.Suna bine salata...ii mai pui ceva in afara de ce ai scris deja ?
Tu ii dai lui Vladone calciu ? si cat?

Cristina nu mi-a spus nimeni sa-i fac analize...am zis sa vedem cum sta si ea cu calciu, fier etc.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare tuturor.
Eu nu mai reusesc deloc sa intru desi nu am f multe ore si la servici sunt practic doar 3 zile, dar cand sunt acasa zac.
Am fost f bolnava zilele acestea, cred ca am facut o sinuzita si o laringita de la vorbit si de la creta de la scoala (asa fac in fiecare an la inceput de scoala), eu desenez f mult la tabla si mai ales cu creta colorata. Am zacut de dureri de cap si gat 3 zile, nici azi nu sunt prea bine. Rares este continuu cu muci si tuse dar deja am ajuns la stadiul in care nu ii mai dau nimic, din cand in cand picaturi de nas si aspirat bine si sirop de tuse din muguri de brad facut de mine.
Vad ca sunt f multe bucurii bolnavioare, parca s-au inmultit virusii astia nu alta, eu nu sunt asa stresata cu virozele lui Rares ca a trecut destul de usor peste ele, singura problema este ca nu ii trece o tuse, dar si el sta numai dezbracat si in casa si afara (se desface continuu la geaca, se tavaleste pe jos, baga maini murdare in gura). A devenit un mic mare terorist care a reusit sa termine psihic doi oameni mari, nu ne mai intelegem deloc cu el, sunt cam suparata si pe sotul meu care i-a tot facut toate poftele si acum a inceput sa schimbe foaia si a trecut de la autoritate la incapatanare si nu intelege ca daca el se incapataneaza cu copilul, acesta ii va copia comportamentul (ceea ce a si facut de altfel).
Monica intebai de Ca, eu i-am dat lui Rares pana acum numai Gluconat de Ca, fiole, acum de 2 luni i-am luat Osteocare care mi se pare mult mai bun decat Pharco, ii dau 5 ml pe zi, 10 zile pe luna.
Eu am fost cu Rares la biorezonanta unde mi-a spus ca are ceva lipsa de Ca, Fe, Mg dar si de minerale. Nu stiu daca sa ma incred in aceasta tehnica sau nu, nu am fost f incantata. Mi-a mai spus ca are paraziti intestinali desi lui nu i-au iesit niciodata la analize si ii fac frecvent tratam cu Helmiflores. Cert este ca Rares e f f agitat in ultima perioada, se trezeste urland noaptea, Mai mult aseara a vrut cu tot dinadinsul sa se culce pe parchet in hol si dupa o ora de cearta l-am speriat ca vin gandacii si se urca pe el desi pana acum nu l-am speriat niciodata cu nimic, nici de Bau-bau nu i-am zis.
Fetelor care sunteti contabile, ma puteti ajuta si pe mine cu o problema legata de salariul luat pe perioada de CM? Va dau link-ul in care am explicat mai multe sau imi puteti scrie PM ca sa va dau mai multe amanunte eventual. ( http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126667&whichpage=8 )
Cu scuzele de rigoare ca nu apuc sa intru prea mult s nu retin mereu problemele tuturor, va mai spun numai ca Rares are aproximativ 86 cm (e mai pigmeu) si 11.5-12kg, dar mie mi se pare ca e f bine facut. E f important si cat a avut la nastere copilul si genetic cu cine seamana, noi nu suntem f inalti si nici solizi, asa ca nu are cu cine semana mai mare.
Sephora, am vazut ca ai fost f suparata si ca ati trecut printr-o perioada f grea. Nici nu vreau sa imi inchipui prin ce ati trecut, cred ca a fost un calvar, ma bucur ca s-a dovedit a fi un diagnostic fals si va doresc sa nu mai aveti parte niciodata de asa ceva. Iar legat de cat ne pasa si cat nu, exact cum au spus toate fetele, toate suntem stresate si e fuga si uneori apucam sa citim dar nu sa mai si scriem. AM citit la timpul sespectiv, dar abia acum am apucat sa scriu din cauza faptului ca sunt mereu in mare graba si cu Rares acasa nu mai pot face absolut nimic.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lilina - si eu vreau reteta de slabit!

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

moniq, sincer, chiar am nevoie sa slabesc 5 kg, nu neapart din motive estetice mi-a spus doctorul ca trebuie si ca sunca de pe burta e periculoasa pt.sanatate, mai ales pt.inima
la salata pun ulei de masline si aceto balsamico si roshii
de ciuperci stiam si eu ca sunt grele dar nu mancam mult, pediatra mi-a spus sa-i dau, sa ii fac ciulama, e ok, ca nu mananc zilnic

Cris, ce reteta soro ? iau fitomagra, kitul de slabire de 10 zile (pastilute si ceai), e din plante si tin dieta: iaurt cu fulgi, salate cu pui, gratar cu salate, chiar si mancarica, dar nu prajeli, si f.putina paine (graham, integrala)
fitness nu fac pt.ca sunt lenesa, ar trebui, ca nu cred ca pot scapa de sunca de pe burta si talie altfel, decat masaj si sport

Mergi la inceput

Hai mai Lili pana sa ajunga grasimea aia cum spui tu sa-ti afecteze inima cred ca mai ai vre-o cateva zeci de kg, dar acum na fiecare are standardele lui/ei.Nu mi-ai raspuns daca va duceti azi sa faceti D3 injectabil ( ti-am scris ca eu am ratat unde ai scris dar ti-au urat fetele bafta la albinuta si am presupus) si daca ii dai calciu lu' Vladone.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput