LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

aa, scuze Moniq
da, D3 ii fac, calciu i-am dat mult timp, calciu gluconic 10 zile pe luna, si acum ar trebui sa-i mai dau (dupa spusele pediatrei) dar nu ii place

EDIT, cu mii de scuze pt.ca ma iau cu vorba si uit
BEATRIX, LA MULTI ANI, sa fii fericita, sa ai parte de tot binele din lume si de muuulta sanatate

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Tanima multa sanatate, ai grija de tine. Nu stiu sa-ti raspund la problema cu Cic-ul.

Lili pai nici Cosmi nu-l vrea si adevarul e ca ........cam toate au un gust de creta. Singurul care era mai acceptabil pana acum a fost CIPCAL. Daca tot vb dupa amiaza cu pediatra intreb-o tu te rog ce spune despre www.efarma.ro/products.php?id=2395" target="_blank">OSTEOCARE.A spus Tanima mai devreme despre el si l-am cautat pe net. Ma gandesc ca avand gust de portocale e mai acceptabil. Bafta cu albinuta.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina
si eu sunt disperata sa slabesc, am inceput iar dieta mea cu fitomagra...m-am intalnit cu verioara mea care e grasutza si a slabit cu tratamentul asta recomandat de mine, dupa ce s-a chinuit ani de zile cu tot felul de diete (ea, 8 kg in 10 zile, eu 6)

si eu la fellll, dar eu zic ca tu esti super bine. Daca mai slabesti o sa te ia vantul cand bate tare
Intrebarea mea: nu te ingrasi mai mult dupa ce termini cu fitomagra asta? adica nu pui kg pierdute napoi si poate chiar mai mult?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ramo, eshti tu draguta. nu, nu te ingrasi. eu am sarit calu' rau de tot in ultima vreme si oricum, facusem pauza, deci intentionam sa tin iar dieta si am zis ca acum e numai bine, inainte de sarbatori...ideea e ca vreau sa-mi schimb modul de a ma hrani, sa mananc sanatos si calculat in timpul saptamanii, pt.ca in we sau la vreo ocazie sa-mi permit sa mananc orice fara sa am mustrari de constiinta
intr-o anumita masura am reusit, dar mai am de lucru, in plus trebuie sa incerc sa ma mentin la greutatea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Fetelor dragutzelor, va multumesc din suflet de urari si va ofer virtual o felie de tort alaturi de un pahar de sampanie!

ps. promit sa revin la noapte!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Beatrix, multumim pentru tratatie, aniversare frumoasa!
Lilino, in opinia mea tu arati excelent, dar daca simti nevoia sa dai jos vreo 5 kg, succes! Faina salata.
Tanima, ai mare grija de tine! Poate era mai bine daca nu te intorceai la servici; stiu ce inseamna praful de creta (bine ca nu am de-a face) si vorbitul intr-una... Nu stiu sa-ti dau raspuns la problema ta cu salariul.
Cris, nu ne-a recomandat nimeni analize, as face eu, de curiozitate, sa vad cum sta Narci.
Monica, eu as face ciupercile la cuptor, cam asa: piciorusele taiate si tocate, amestecate cu cascaval ras si patrunjel, ceva sare, puse peste palarii; totul in tava unsa cu unt...

Gety, cu voi e totul ok?

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

M-am gandit sa va scriu voua ce mi se intampla, decat sa deschid un nou subiect. Daca vreti imi raspundeti, daca nu, ignorati mesajul si voi intelege. Inca o data scuze pt.off topic-ul acesta.

Problema arata cam asa. Soacra mea a inceput de anul acesta sa ma barfeasca pe la toti si toate (din senin, eu sunt cu fiul ei de 9 ani si avem un baietel de 2 ani). Nu vine sa-si vada nepotul, cu toate ca sta in acelasi oras. Trecusera si 2 luni, si ea nimic. Vine o data la cateva saptamani, adica venea. Mai are o fata care are si ea o nepotica cu cateva luni mai mare ca fiul nostru, care sta in alta tara, dar acum este aici. Soacra isi vede nepoata mai des ca pe copilul nostru. Am auzit de barfele ei si i-am spus sotului care i-a adus la cunostinta acest lucru. Ea a insistat sa ne intalnim (toti trei, nu a vrut numai cu mine) si sa vorbim. Din primele minute a inceput sa ma jigneasca la mine-n casa. Eu care in toti anii astia am fost tot timpul respectuoasa cu ea, acum m-am enervat si i-am spus tot ce-am avut pe suflet. Rezultatul: situatia s-a inrautatit. Fiica-sa a venit de cateva zile in tara cu fata ei acum 4 zile, timp in care nu a dat telefon, nu au venit la noi. Nici pe noi nu ne-au chemat la ele. Astazi in timp ce eu eram la servici, au "urmarit-o" pe bona mea care era afara cu copilul, una la un capat de bloc, alta la altul, ca sa o vada cand vine acasa. Au urcat in casa toti, timp in care eu am sunat-o pe bona sa o intreb ceva. I-am spus cand am auzit ca sunt ele la noi, ca vin si eu in 15'. Cand am ajuns ele nu erau. Plecasera imediat ce au auzit ca eu vin. Acum intrebarea mea este: sunt eu exagerata cand spun ca ce au facut e de cel mai prost gust si parca au fost 2 hoate, venite pe ascuns? sau gresesc? Mie nu mi-a convenit sa vina cand nici unul nu eram acasa, au facut-o intentionat, nici bonei nu i-a convenit, dar ce sa faca ea saraca? Voi ce-ati face in aceasta situatie? Am hotarat sa le las in pace, nici macar sa nu ma mai gandesc.

Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Salutare mamici si bebici,

Eu ca de obicei sunt in fuga totala, mai intru si citesc dar foarte putin pe ultima pagina apoi cand mai intru deja e prea tarziu sa mai raspund... nu sunt la curent cu ce se mai discuta pe aici... plus ca ma simt aiurea ca am pierdut perioade importante ale comunitatii... asta e, sper sa ma iertati...

Noi suntem bine, David vorbeste foarte bine, a inceput sa scoata "perle" e tare simpatic, nu l-am mai dat la cresa ca a avut cu cine sta, ii dau BronchoVaxom de 2 luni si-i merge foarte bine, o sa-i dau si calciu Osteocare 10 zile pe luna, nu mananca lactate mai deloc. Acum tuseste putin dar o tinem sub control cu expectorante.

Ma scuzati ca nu raspund la cineva anume dar mi-e sa nu gresesc.

Va pup pe toate plus bebicii din dotare.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, vreau si eu detalii despre Fitomagra, pls, eventual pe PM. Saru-mana.
Monique, spor la pregatit ciupercutele. Mariei nu-i plac deloc, asa ca nu stiu ce sugestii sa-ti dau.
Crisnemes, nici noua nu ne-a recomandat nimeni sa-i facem analizele Mariei, dar exact ca si Monique si Xandrutza, vreau sa vad cum sta cu calciul, fierul, etc. In plus, eu o suspectez pe fii-mea de ceva viermisori, daca nu chiar o giardia, pentru ca in general ii lipseste pofta de mancare si are mereu niste cearcane care ma sperie.
Zina, te inteleg perfect in problema cu soacra, eu sunt experta in astfel de probleme. In cazul meu problemele au aparut dupa ce am ramas insarcinata, pana atunci nu am avut nicio treaba cu ea. Noi mai stateam si impreuna. Tot asa ma barfea la tot familionu' si problema e ca nu numai ea. Iar dupa ce a aparut Maria, numai de reprosuri aveam parte despre cum imi cresc si ingrijesc copilul. Ce mai, eram cea mai denaturata mama ever. Odata m-am enervat atat de rau pe ea incat i-am zis ca nu are decat sa cheme Protectia Copilului sa vedem cat de denaturata sunt. Eu am avut norocul sa scap datorita faptului ca ne-am mutat ca altfel cred ca o luam razna. Sfaturi, din pacate nu stiu sa-ti dau, decat sa vorbesti foarte deschis cu soacra ta, sa stie ca esti la curent cu tot ce se intampla si ca nu-ti convine. Mai ales ca si sotul tau e de partea ta, lucru foarte important de altfel. In plus poate ca ar fi bine ca sotul tau sa aiba o discutie cu sora lui intre 4 ochi, fara mama lor de fata. Nu stiu, sunt doar niste sugestii, eu asa as proceda, dar tu cunosti cel mai bine situatia familiei tale. Capul sus, nu te lasa coplesita de rautatile lor!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Anangel lexi draga, merci de raspuns, dar sotul este f.influentabil de ele. Si de aici intre noi sunt certuri si mari tensiuni. El nu poate sa-i spuna lui maica-sa sau sora-sa, verde-n fata ce are pe suflet. Mai degraba le da lor dreptate decat mie. Ele sunt foarte manipulatoare, egoiste si invidioase pe mine (din mai multe motive). Si acum stiu ca amandoua ii baga in cap tot felul de chestii despre mine, vor sa-l indeparteze. Daca sora-sa este singura cu fetita (a facut fata cu un barbat insurat dupa care ea umbla sa-l divorteze)atunci de ce sa nu fiu si eu singura?
Astept sfaturile voastre.

Merci, pupici

Mergi la inceput