LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 11
anangel_lexi spune:
Zina, imi pare rau pentru o astfel de situatie dificila. In cazul asta cred ca ar trebui sa ai o discutie deschisa cu sotul tau, sa-si cunoasca prioritatile: copilul si sotia. Spune-i ca acum voi sunteti familia lui si mama si sora ar trebui sa treaca pe planul 2. Daca e nevoie, fii mai ferma, ori voi ori mama si sora. Poate asa il sperii putin. Nu stiu, sunt doar sugestii, tu faci cum iti dicteaza sufletul si ratiunea. Succes!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
xandrutza_76 spune:
Zina, imi pare rau ca ai asa probleme cu soacra ta. Cred ca sfaturile date de Lexi sunt foarte bune. Mai ales in ceea ce priveste discutia cu sotul tau. Acum tu si copilul sunteti familia lui, inteleg ca-i vine greu sa discute cu mama sa, dar nici sa se certe cu tine din cauza asta nu e o solutie. Sper sa rezolvi cumva aceste probleme... Mult succes!
Mira, ce ma bucur sa aflu vesti despre voi. Pupici lui David!
Bebe
scumpik_lui spune:
Buna seara!
Vreau si eu sa slabesc si nu pot
, Lilina da detalii de fitomagra, pls...
cautam ceva pe net si am dat de www.220.ro/Copil_de_9_luni_invata_sa_zboare-119867.html" target="_blank">asta si am ramas socata. Doamne cati parinti nebuni mai exista 
Beatrix La multi ani!!! multa sanatate si noroc!
beatrix spune:
Salutare!
Daca am promis, am promis! Asadar, multumesc tuturor pt urari! 
Zina, bun venit printre noi si sa-ti traiasca Bucuria!
Nu stiu ce sa te sfatuiesc legta de medicament si imi pare rau de problemele cu soacra si cumnata! Parerea mea este ca nu are rost sa-ti bati capul cu ele si incearca sa le ignori cat poti! Alltfel numai te vei necaji, gandeste-te ca faci riduri si ele sunt bine merci! Nu le da satisfactia sa vada ca te-a afectat! Stii cum e vorba aia cu de unde Dumnezeu n-a dat nici nu ai cum sa ceri! Ori daca ele nu te iubesc pe tine si nu-ti iubesc copilul, indiferent ce-ai face tot nu-l vor iubi si tot nu vei fi buna! Tu numai te vei certa cu sotul din cauza lor! Discuta cu sotul calm, fara reprosuri ce a facut nu stiu cand si cat de nemernice sunt, spunei doar ca te doare atitudinea lor, dar daca ele nu te vor pe tine si pe copil nici tu nu le vrei pe ele ca doar dragoste cu sila nu se poate! Lui spunei ca le poate vizita, vedea, vorbi cand vrea dar tu vrei doar s afi lasata in pace! Daca vrea sa ia copilul (desi iti va fi greu) lasa-l ca asa va vedea si el cum se poarta cu copilul! Dar nu accepta sa doarma copilul acolo! Nu-l mai intreba de ele, daca incepe vreo discutie fa-ti de lucru cu copilul sua gasesti rapid o activitate, distragei antentia, intreaba-l altceva ca sa eviti subiectul! Ideea nu este sa te lasi calcata in picoare, ci sa nu amplifici pt ca ele iti vor vedea punctele sensibile si vor ataca exact acolo unde vor vedea ca te doare! Daca te intalesti cu ele din greseala, la vreun eveniment, in afara de salut daca te intreaba ceva raspunde cat mai simplu, fara amanunte si tu nu intreba nimic! In plus de asta vorbeste cu bona ca daca vreodata va mai binevoi soacra-ta sa vina s avada copilul sa-i spuna ca nu are voie sa bage pe nimeni in casa in lipsa ta sau a sotului si ca ea nu risca sa-si piarda job-ul! Sa-I zica clar ca, chiar ai specificat numele dumnaiei! Si ca daca nu intelege te suna pe tine! Iar tu ii spui frumos ca daca vrea sa vada copilul, o va face in prezenta ta sau a sotului!
Lilina, cum a fost la doctor? Sper ca sunteti bine si ca vladone nu a plans prea mult! Legat de silueta si eu zic ca arati forate bine! Mult succes sa reusesti sa-ti schimbi modul de a manca! Asta trebuie sa facem cu toate indiferent de kg!
Lexi mama, tu vrei bataitza? Cum poti sa spui asa ceva despre tine? Bun, inteleg ca nu-ti place cum arati dar asta se poate rezolva in timp si cu ajutor ai sa vezi ca vei reusi! Incet si cu treaba buna! Fa-ti un plan dupa ce mergi la dietician si stabilesteste niste bareme, dar nu de alea imposibile! O s azici ce usor e sa dea sfaturi o slabanoaga ca mine! Gandeste-te ca eu am avut 15 kg mai mult decat am acum! Vrei sa-ti trimit poza sa vezi cum aratam? Dupa ce am oprit alaptarea si m-am intors la lucru mi-am facut barem de slabit 1 kg/luna! In unele luni era 1 kg in unele au fost si 2 kg! Pe langa dieta ideea e sa ai rabdare si perseverentza! Eu sunt convins ca vei reusii, trebuie doar sa gasesti vointa si sa-ti setezi creierul cum s-ar zice ca vrei sa slabesti! Iar de dulciuri iti zic pe mess cum m-am lecuit ca e prea urat sa scriu aici! Totul tine de tine! Ai reusit tu la EU sunt convinsa ca o sa reusesti si cu dieta!
felicitari pt gradinita!
Mirabela , ma buucr ca ai mai dat un semn si ca sunteti bine!
Monique, dupa graficele din carnetul lui eric, Cosmi are greutate medie dar inaltimea e pe curba cea mai de sus! Poate de aia t-I se pare slaba dar eu zic ca e ok!
Ramo, si eric e la fel la doctor! Toate bune si frumoase pana i-l atinge cu ceva! Data trecuta a reusit totusi doctora sa-I distraga atentia si sa-l asculte dupa ce i-a dat o cutie cu cuburi!
Adina, ma bucur ca sunteti bine si ca ati trecut cu bine peste evaluare! Tot asa a fost si la noi! Apropos, de vaccinuri, noi pana la 5 ani nu mai avem niic un vaccin obligatoriu! Ultimul a fost la 15 luni si am facut prevenar, infrarix si neisvac-c (baxter)! La voi e tot asa?
Elenia, te cred ca ti-e greu! Multa bafta sa reusesti s afii cat mai repede alaturi de Bucuria ta! Descarca-te aici daca te ajuta! 
xandrutza, sper sa nu fie nimic grav si sa-I treaca bubitzele Dianei!
Gety, cum mai sunteti?
Tanima, ai grija de tine si de bebe!
Scumpik, imi pare rau si cred ca e tare greu fara tati! Tin pumnii s atreaca timpul repede! Am vazut filmuletzul, nu stiu daca e adevarat dar daca e cred ca trebuie s afii un pic dus cu pluta sa faci asa ceva! Si al meu i-l arunca in sus pe eric, i-l invarte de picioare, dat peste cap dar ce-am vazut in filmultez e urlator la cer!
…ma opresc aici ca nu mai pot de somn!
Noapte buna Bucurii si mamiic de Bucurii! 
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
beatrix spune:
aaa, ca bineinteles ca am uitta ceva!
va rog eu trimiteti-mi un pm sau in adresa comuna un email cu link-urile unde pot sa votez Bucuriile!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la 
Anca, wow, am vazut filmuletul si am ramas masca. Daca nu e fake, atunci taticul acela mi se pare ca are ceva fluturasi pe undeva; ai zice ca-si programeaza fiul pentru o cariera in gimnastica, cel putin... Si noi ne jucam, dar nu in halul acesta.
Beatrix, linkul ti-l poate da Lexi, ti-l dadeam eu, dar nu am id-ul tau. 
Bebe
Monique_new spune:
Neata. E gata
luta.
Brrrr ce frig. De doua zile vin pe jos la serviciu, m-am gasit si eu cand sa fac miscare pt ca asta este motivul pt care nu am luat masina. Fac 20 de minute pe jos si m-am gandit sa ma mai misc ca si asa stau intepenita la birou toata ziua.
Xan i-am pus si eu poze Cosminei pe site-ul ala
, dar nu stiu sa verific daca ne-a votat cineva.
Zina imi pare rau pt neintelegerile cu soacra....am avut si eu una asemanatoare inainte care isi baga nasul unde nu trebuia.
Anca cam dus cu capu taticul acela. Te mai joci cu copilul dar nici in halul asta.
Mira
cand ai timp te asteptam, nu e nici o suparare.
Lili cum a fost cu albinuta???A plans cavalerul?
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
neatza
nu am ajuns la doctor pt.ca a avut pediatra nu stiu ce probleme
in schimb Vladone e bolnav, a facut febra si multe scaune moi...din ce in ce mai moi
dar e destul de vesel si ii merge gurita in continuu....aseara am ras cu alex si mama de el, debita tot felul de povesti ...ii spunea lui taxu' ca mami claxoneaza baietii pe strada (auzi tu ce tradator
) si claxoneaza o bombonica de ursulet (nu stiu ce-a vrut sa zica, e un pic poet in devenire
)
m-am inarmat cu pampersi, smecta, biotix baby si ceai de menta si astept sa vad cum fac cu pediatra, sa vina sa-l vada, asa ca a scapat de albinuta, pe moment
suratelor, ce detalii mai vreti voi despre www.naturashop.ro/fitomagra-slabire-zile-p-1294.html" target="_blank">fitomagra ??? nu va scriu pe PM ca sunteti mai multe (chiar daca risc sa deranjez pe cineva)
pai ce sa va mai scriu, sunt niste pastile pe baza de plante, iei cate 3 cu 1/2 de ora inainte de masa, de 2 ori pe zi, si mai este o solutie care se amesteca cu apa (15ml solutie) si se bea (e ca un ceai) in timpul zilei sau inainte de masa
este natural 100% (asa scrie pe el), contine multe fibre si regleaza metabolismul (la mine a functionat, la fel si la verisoara asta a mea)
o tipa de pe forum a zic ca...chiar daca nu slabesc, sa nu-mi para rau ca l-am luat, e ca o cura de detoxifiere
si nu va mai stresati asa, incercati sa va relaxati, ca nu rezolvati nimic....in plus, trebuie neaparat sa incercati sa adoptati un mod de hranire adecvat in timpul dietei, dar sa nu va incrancenati...luati-o usurel....parerea mea... eu asa am facut
mult succes
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
anca, si eu am ramas socata de filmuletul cu bebele zburator (nu am putut sa-l urmaresc pana la capat)...multi oameni nebuni pe lumea asta
zina, imi pare rau ca ai o asa relatie cu familia sotului, ideea e ca nu trebuie sa intri in polemici cu ele si nici sa te certi cu sotul din cauza lor...no way, parerea mea ca trebuie sa le ignori si sa nu pui la suflet nimic din ceea ce zic si fac ele...tu trebuie sa-ti vezi de viata ta si sa nu ai nici un fel de relatie cu ele....adica sa ai o relatie cat mai distanta....decat discutii si probleme mai bine deloc !!! nu stiu, eu asa cred ca as face ....eu am noroc de o soacra si o cumnata de nota 20
desi uneori, ma oboseaste aceasta atentie excesiva din partea lor, dar ma potolesc cand ma gandesc ca nu multe au noroc de asa soacre
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Off Lili imi pare rau . Dar ce a patit? Da-i si ercefuril....e un fel de furazolidon pt copii. Intreaba la Dona iti spun fetele. Sti ca am patit-o o data si noi asa....febra ...kk moale m-am dus la spital la Babes si mi-au spus ca debuteaza CEVA....a facut rosu in gat dupa. Sanatate multa.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006