LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Xan- un buchet de si o mie de .Ce face Diana cum ii merge?

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Multumim! Diana e bine, papacioasa, cumintica, a luat in greutate foarte bine. Singura problema ar fi ca i-au iesit niste bubite rosii pe obraji si in zona gatului. In rest e ok. A inceput sa zambeasca, incearca sa gangureasca...

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Zina eu lucrez de cand avea Cosmi un an jumatate. Sta cu tati si una dintre bunici ( lucreaza in schimburi inverse).

Ramooo 14 kg !!! Ce inaltime are Patri ?? Ieri Cosmi a stat cuminte la " nenea cocouu "...nenea doctoru care este de fapt doamna. A plans ceva la injectie dar i-a trecut repede.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Am cantarit-o si eu pe Narci, are 14,5 kg, imbracata. E cam ca Patri a lui Ramo si ca Maria a lui Gety.
Monica, daca e sa ma iau dupa poze Cosmi e foarte ok.
Zina, a mea sta destul de mult afara, dar noi locuim la casa si e mult mai usor pentru mine. Eu cred ca programul tau e foarte bun.
Ramo, Narcisa la doctor sta cuminte (adica face inspectie prin cabinet) pana la stetoscop; in rest vorbeste cu doctorita, e vioaie...

Bebe

Mergi la inceput

Fetelor vroiam sa va intreb cat calciu dati la copii? Mie mi-a zis pediatra ieri sa-i dau 3 lingurite = 15 ml / 10 zile /luna...in lunile cu r. Dar mi se pare cam mult... acum nu stiu daca depinde si de care calciu( ma gandesc la concentratie ...ea mi-a spus Pharco, dar ala are un gust cam rau).

xan nici mie nu mi se pare slaba Cosmi. M-am uitat si ieri pe un grafic care il avea dr afisat si era ok. Dar va aud pe voi cu multe kg inaintea noastra...

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Moni aprox 90cm, am sa o masor mai sigur azi, daca reusesc. Eu nu ii dau nimic Patriciei, nici calciu, nici fier, nik. Patry bea zilnic cam 600ml lapte (dimineata +seara+ la somnul de amiaza, cateodata) si manaca si iaurt aproape
Tie de ce ti-a zis sa-i dai calciu? ai facut ceva analize si are lipsa sau nu consuma destule alimente care contin calciu?

Zina si eu am inceput lucrul de 1 an, Parti e cu mama mea.

Cris, Moni si xan mercic de raspunsuri, se pare ca a mea e cea mai urlacioasa, da un plans din ala fetelor de nu mai aude nimeni nimic din ce se vorbeste

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Beatrix, la m ulti ani fericiti si sanatosi alaturi de familia ta frumoasa! Multi de la noi. As fi vrut sa-ti dau macar un sms dar mi-am pierdut telefonul ieri dupa-masa. Am niste nervi, habar nu am ce-am facut cu el.
Zina, eu Mariei i-am facut ROR-ul si toate vaccinurile obligatorii doar ca le-am cumparat nu le-am facut pe cele gratuite. Din cele optionale nu i-am facut nimic.
Apropo de stat acasa cu copilul, la noi sta sotul meu cu ea de cand avea ea 2 luni jumate.
Apropo de vaccin, am citit la "Parintii intreaba" ca nu se mai face vaccinul de la 2 ani jumate. Voi stiti ceva de asta, e adevarat? Ca eu intentionam sa-i fac Mariei vaccinul asta acum in decembrie, pentru ca vreau sa continui schema de vaccinare romaneasca, daca asa am inceput. Deci, daca stiti ceva despre vaccinul de 2 ani jumate, va rog spuneti-mi si mie!
Referitor la kg cred ca Maria mea ajunge si ea pe la vreo 13. N-am mai cantarit-o de foarte mult timp. Ieri nu stiu ce a apucat-o ca a mancat extraordinar de bine, a bagat de m-am speriat, ma gandeam ca s-a intamplat ceva cu ea.
Ramo, stai linistita ca si a mea urla de mama focului cand vede ca se apropie pediatrul de ea.
Lilina, succes la "albinuta"!
Crisnemes, promit ca o sa mai fac poze si cu Maria. Cu mine n-o sa vedeti poze prea curand, nu cred ca exista pe tot DC-ul mamica mai hidoasa ca mine
Elenia, sper din suflet ca foarte curand sa fii impreuna cu puiul tau!
Oare ce-or mai face CristinaGoji si Roxana01? N-au mai dat demult pe-aici!
Princess, astept PM cu ID-ul tau de mess, daca vrei sa mi-l dai.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Lexi da asa mi-a spus si mie pediatra aseara de vaccinul de 2 ani jumatate. Motivul ......nu se mai gaseste pe piata. Daca il gasesti undeva il faci. Eu incerc sa-l gasesc am inteles ca ar fi infarixul cu 3 valente cutie portocalie. Si..... eu vreau sa te vad...ce inseamna aia "hidoasaaaaaa" mananci bataita.

Ramo Cosmi era ff atenta aseara cum o consulta pediatra, dar in rest i-a inspectat tot cabinetul. Cand a ajuns acasa i-a facut si bebelusului ei injectie si l-a pupat la " poponet" sa-i treaca. Noi am pregatit-o de acasa cu ce aveau sa-i faca. Saptamana viitoare vrem sa-i facem si niste analize de "control" sa vedem cum sta cu toate cele. Voi ati facut la copii?restul mamicilor. Au venit hartiile cu analize obligatorii la voi? La noi nu au ajuns. Imi spunea pediatra ca era un mare afis la casa de asigurari si spuneau ca sa asteptam ca vin prin posta.
Lilina eu am sarit faza cu "albinuta" va duceti tot pt D3????
Vladut e cam dureros, dar trece repede. Eu aveam pregatita "recompensa" la mine un bobo sa uite de durere.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Monica, Narcisa a fost mai pufoasa de mica, cred ca de aici sunt si kilogramele in plus. Eu nu-i dau calciu; in schimb mananca lapte (iau 2 l la doua zile, mai folosesc si eu dar in rest e al ei), plus branza, iaurt...
Ramo, Narcisa parca are vreo 89 cm. Sa stii ca urlacioasa e si ea, dar doar la stetoscop.
Lexi, imi pare rau ca ti-ai pierdut telefonul, poate il gasesti.
Cand am fost la doctor luni, cu Narcisa, ne-au zis ca ne cheama la vaccin, la doi ani jumate... Deci noi o sa-l facem...

Edit: Lexi, eu astept poze cu tine! Sa nu mai vorbesti asa despre tine, nu ai dreptate; fiecare om e frumos, trebuie insa sa fie si el constient de asta. In plus, de pe 11, incepem galeria, nu?

Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Au venit hartiile cu analize obligatorii la voi? La noi nu au ajuns. Imi spunea pediatra ca era un mare afis la casa de asigurari si spuneau ca sa asteptam ca vin prin posta. [/i]
Lilina eu am sarit faza cu "albinuta" va duceti tot pt D3????
Vladut e cam dureros, dar trece repede. Eu aveam pregatita "recompensa" la mine un bobo sa uite de durere.

1 Anisor2 Anisori

Ale Narcisei nu au venit, am uitat sa intreb doctorita despre asta...

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Da, inseamna ca trebuie sa ma pun serios pe cautat vaccin pentru ca nu vreau sa-l sar sub nicio forma. Multumesc pentru raspunsuri!
Monique, eu vreau acum in decembrie sa-i fac Mariei un set complet de analize sa vad cum sta. Eu nu-i dau nici calciu nici altceva, dar ea bea mult lapte (vreo 3 biberoane in 24 de ore, ba chiar in ultimele zile a inceput sa ceara lapte de 2 ori pe noapte, nu stiu ce se intampla de a devenit asa fomista)
La inaltime cred ca a mea a ramas cea mai pitica: 86 cm. Si cum spuneam si altadata, cizmele de iarna trecuta ii vin bine si acum. Au marimea 21.
Monique, din pacate chiar asa arat! Am inceput sa fac seara putina gimnastica pentru abdomen, nu stiu daca voi reusi sa dau ceva jos...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput