LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Ramo, multumesc inca o data pt.raspuns. Te pup

Cristina, ai dreptate, totul tine de sistemul imunitar. Asta incerc acum sa-i pun la punct lui Rares.

Pupici la toate, o sa mai scriu maine, am ceva de lucru la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Bonjour.
Azi am umblat cu dosarul pentru indemnizatie. Am capul calendar Am reusit sa-l depun, totusi, dupa ce am stat la serviciu o gramada pentru niste hartii.
Zina, si noi am facut toate vaccinurile obligatorii; nu prea stiu ce raspuns sa-ti dau, mai bine ceri inca o parere, la un alt doctor. Eu am amigdalele scoase, a tras mult maica-mea cu mine cand eram mica. Dupa ce mi le-a scos a fost mai bine. Si Narcisa mea bea ceai mult noaptea, inca ma chinui sa-l scot. Din cauza asta e greu si cu pampersul. Cat despre tratamentul homeopat nu stiu ce sa zic.
Elenia, cred ca ti-e tare greu fara Darius. Daca simti nevoia sa te descarci te asteptam.
Fetelor, scrieti, macar 2 vorbe, ca eu m-am obisnuit cu voi si va rog sa-mi tratati dependenta.
Am reusit sa vad pozele Lilinei (mama, da` ce bine arati!!).
Acum sunt in plina vizionare cele ale lui Lexi (foarte frumos oraselul) si cele ale Monicai (ma uitam la una din poze, ce tanara mi se pare mama ta, si foarte fericita).
La multi ani Emma!
Ramo, Crisnemes, Anca, pupicei.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna seara dragelor!

din pacate si eu fac parte din grupul celor care citesc si iau aminte, si recunosc, din comoditate nu raspund pe cat de des as vrea.

elena, imi pare rau ca circumstantele nu-ti permit sa fii langa copil, eu sincer n-as fi rezistat sub nici o forma, dar sunt sigura ca tu ai intors toate posibilitatile pe toate partile ...

Am fost si noi ieri la controlul de 2 ani, ne-au supus unui adevarat examen, nu stiu cum se procedeaza in Romania, aici trebuie sa raspunzi la o gramada de intrebari: daca mananca singuri, daca se dezbraca sau imbraca singuri, daca leaga propozitii, daca sunt sociabili, daca ajuta la treburile casnice, daca se spala si se sterg singuri pe maini si cate si mai cate. Au avut de construit un turn mare din cuburi, de scos o stafida dintr-o sticla, de recunoscut imagini cu animale si obiecte ...in fine am fost foarte mandra de berbecutii mei ca au fost f. deschisi si au rezolvat toate sarcinile.

Avem si o inaltime si greutate buna, 91 si 92 cm, 14100 si 14900 g (Fabi). Deci, multumita pe toate planurile ...

scumpik, grele despartirile astea, noi il avem pe tati plecat o saptamana in Africa de Sud, si tot mi se pare mult, copiii sunt foarte atasati de el si ma intreaba de o suta de ori pe zi unde e. Poate gasiti si voi o solutie, veniti incaoce cu totii ?

Acum dispar sa pregatesc cina, pe mai tarziu!
O seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

[teal]Buna seara!
toata ziua am fost pe drumuri , am apucat doar sa fac o ciorba ca m-a inebunit Luca ca vrea bors, iar dupa ce l-am terminat de facut nu a mai vrut , e culmea copilul asta

Elenia imi pare rau ca esti departe de puisorul tau si iti doresc multa putere

Zina vad ca ti-au raspuns fetele, eu iti pot spune doar ca am facut toate vaccinarile obligatorii, atat, nimic in plus. Despre restu nu stiu ce sa spun.

Adina nu stiu daca ma crezi, dar azi iar ma gandeam la tine si acum am vazut ca ai postat un mesaj, e a nu stiu cata oara cand se intampla asta . Ma bucur ca gemenasii sunt bine, dar ce e cu examenul ala cu atatea intrebari? la noi nu e asa, din cate stiu eu. In leg cu mutarea noastra acolo, nu e posibil asta oricat am vrea noi, pentru ca sotu nu are cine stie ce conditii acolo, lucrand in constructii locuieste pe santier in casele care le au de renovat. Asa ca asteptam sa treaca timpul [teal]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Intru si eu repede sa urez La multi ani celei mai mici Bucurii, Emma, sa fii sanatoasa, voioasa, norocoasa si cuminte!
Eu azi mi-am luat o zi de medical si am stat acasa, am avut ceva treburi de rezolvat. Printre altele am fost si la gradinita din cartierul in care ne vom muta la vara si vestea buna e ca au locuri din toamna viitoare. Mi-a dat o doamna sa completez un formular si...cam atat. Sunt tare bucuroasa ca in sfarsit am gasit si inca la o azvarlitura de bat de unde vom locui, trebuie numai sa traversam strada si gata, am ajuns la gradi. Ne-a placut tare mult gradinita, nu sunt foarte multi copii pentru ca acest cartier de format de fapt dintr-o singura strada si e cumva izolat de restul orasului, deci nu au cum sa vina multi copii acolo, decat cei care locuiesc acolo. Doamnele sunt toate tinere si se vede imediat cat de atasate sunt de copii. Am fost incantati.
Fug ca vad ca fii-mea are o preocupare f interesanta: distruge carcase de DVD-uri.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Buna seara.
Adina, ma bucur ca ai prins putin timp si ne-ai scris despre voi. Eu nu am prins aici in Ro un asemenea examen, cum au prins gemenii.
Anca, ti-am mai spus, sper sa treaca timpul foarte repede pentru voi.
Lexi, ma bucur ca ati prins loc la gradi, si inca aproape de casa.

Bebe

Mergi la inceput

La multi ani Beatrix! Iti doresc multa sanatate, fericire si impliniri, realizari frumoase pe toate planurile!

Un buchet de flori pentru tine.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna dimineata si de la noi! Apar si eu din an in pasti, timp nu mai am deloc, abia apuc sa mai citesc! Poze nu am reusit sa vad decat pe cele ale lui Lexi si ale Monicai! Sper sa vad si restul pozelor mai tarziu!

La Multi Ani, Emma, cea mai mica Bucurie a noastra! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si fericita! Un pentru mamica ta si unul pentru tine!

La Multi Ani, Beatrix! Iti doresc sa ai parte numai de bine si de frumos in viata ta! Multa sanatate si mult noroc!

Ioana, iti inteleg supararea, cred ca ai trecut prin clipe de cosmar cu puiul tau si poate ca sinceritatea ta va schimba putin din atitudinea noastra, in sensul de a fi mai atente la problemele celor din mica noastra comunitate! Ii doresc lui Matti refacere rapida si sanatate cat cuprinde, iar tie un si o ca sa iti treaca supararea!

Monique, am vazut pozele voastre, vreau sa-ti spun ca imi place mult de doamna, mama ta, este foarte draguta si foarte tonica, de fapt toti sunteti veseli in familie, iar Cosminuta va intrece ! Cum reusesti sa faci atatea poze? Eu chiar ma uitam intr-o zi prin calculator si am observat ca avem tot mai putine!

Andra, vorbesti in termeni cam duri despre tine, esti o fata de nota 10, ai demonstrat asta si prin gestul tau frumos de a-i fi alaturi Ioanei intr-un astfel de moment greu! Multumesc ca te ocupi de listuta de pe prima pagina!

Imi pare rau de toti copilasii bolnaviori si le doresc sa se faca bine cat mai repede!

Sunt alaturi de fetele care si-au pierdut pe cineva drag! Cred ca este o povara greu de dus, nici nu imi pot imagina acest lucru! Sambata am fost la inmormantarea bunicii sotului meu. Nu au avut o relatie prea apropiata, insa suferinta si golul din suflet raman!

As vrea sa votez si eu copilasii inscrisi in concurs, deci mamici daca aveti nevoie de votul meu, astept PM cu detalii!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata.

Intru si eu repejor pantru ca am o gramada de treaba la serviciu.

La Multi Ani !!! Beatrix multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca.

Adinainteresanta evaluare le-a facut gemenilor, poate este si mai elocventa comparativ cu controalele de la noi din tara unde mare lucru nu iti spune despre evolutia copilului. Mi-e mi se pare ok.

Lexi ma bucur ca ai gasit gradi si iti si place, daca este si aproape de casa e si mai bine.

Zina
bine ai venit - revenit printre noi. Te astepatam de cate ori doresti. Vaccinurile obligatorii le-am facut si noi dar nu cele gratuite. Am cumparat tot ce a fost nevoie.Alte informatii nu prea stiu.

Eleniamulta putere.

Alinada doamna din poze este mama mea. Pai stau cu aparatul dupa mine mai mereu cand mergem undeva si stau cu el in mana.

Nici nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu ca tare nebuneala este aici la mine.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Lexi, am vazut si pozele tale, foarte dragut acel orasel! Ce bine ca aveti unde va plimba si ce vizita! Cu Maria nu am vazut decat o poza! Mai arata-ne si altele! Nu ai mai povestit sau nu am mai prins eu firul daca tot asa de nazdravana este! Ma bucur ca ai reusit sa o inscrii la gradi! Este doar pentru copii romani?

Fetelor, vorbiti de atatea kg la copilasi ca pe mine sincer ma ia ameteala! Rares are cu mult, mult mai putine! Uneori ma intreb daca va recupera vreodata! Macar sa fie sanatos, in rest nu imi doresc nimic!

Ancuta, fruntea sus, timpul trece repede, iar tati al vostru va ajunge langa voi! Pentru viermisori sunt foarte bune Helmiflores si tincture de propolis, de la Tanima am retinut si i-am facut si eu lui Rares o cura!

Xandrutza, tu la cat esti de modesta si la locul tau, nici nu ma mir ca nu ne-ai spus de Narcisuca! Ia lauda-te tu mai mult cu mandrele tale! Bine ca ai rezolvat cu dosarul pentru indemnizatie, asa este la noi in Romanica, pentru orice trebuie sa alergi de colo colo!

Gety, tu esti singura mamica de Bucurie pe care o am in listuta pe mess (noi am mai schimbat doua trei vorbe despre “planul bb2”). Sper sa mai disctam pe tema asta, atunci cand timpul ne va permite pentru ca a trecut ceva timp de cand nu am mai discutat!Sper sa gasesti antidotul pentru racelile Mariei, imi place ca esti optimista si nu te lasi deloc!

Apropos de Id-ul de mess, vorba Monicai, cine mai doreste il voi da pe PM cu cea mai mare placere, numai sa imi spuneti daca il vreti!

Ramo, n-am apucat sa vad pozele tale de la Paris, am inteles ca te-ai vopsit! Abia astept sa vad cum arati bruneta! Ce mai face Patri?

Lilina, la fel, nu am reusit sa vad pozele de la nunta la care ai fost nasa, sper sa le vad azi! Bafta la injectat!

Alinush, tu esti suparata pe noi? Se simte lipsa ta, mie mi-e dor sa ne mai scrii despre Papusica si despre viata voastra in China! Multi pupici!

Elenia, of, of, cred ca dorul de copulas este cel mai greu de suportat de o mamica! Macar ai multumirea ca este sanatos si creste frumos, chiar si departe de voi!

Zina, eu am o prietena al carei baietel a fost operat de amigdale, pe la 4 anisori, si nu am auzit-o sa aiba probleme cu el dupa operatie, ba chiar s-a simtit mai bine dupa! Referitor la vaccinuri, am facut Priorix la 1 an si 1 luna si Varilrix la 1 an si jumatate.

Cate un pupic special pentru gravidutele noastre: Alexutza, Tanima si Cata!

Cris, m-ai amuzat cu amigdalele lui Dragos! Ce vei face il vei opera?

Adina, si noi am avut de raspuns la cateva intrebari la evaluarea de doi ani, ceva concret nu l-a pus sa faca, decat sa umble gol prin cabinet ca sa vada cum calca cu labutele!

Va pup si ma gandesc la fiecare dintre voi! Scuze daca am omis pe cineva!

Acum trebuie sa fug la treaba!
O zi frumoasa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput