LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna ziua dragele mele
am aparut si eu la apel
prea multe nu am ce sa spun
urez tuturor bucuriilor care au implinit doi anisori la multi ani si multa sanatate si parintilor sa se bucure de ele(bucuriile)
tutror mamicilor de asemenea la multi ani si multa fericire
multa multa sanatate bucuriilor bolnavioare si sa se faca bine repede repede
vreau sa va spun despre dudumiciul meu ca la evaluarea de doi ani avea 15kg si 90de cm, ma bucur enorm ca este sanatos s nu are probleme,ca este vesel si fericit
eu in skimb de ma usuc de dorul lui nici nu stiu cum sa fac sa il am mai repede langa mine
nu se doarme nici la pranz nici seara fara poveste(covete)

Mergi la inceput

imi cer scuze ca intru atat de rar si scriu tot atat de rar dar ma apuca un plans si o jale cand ma uit la pozele voastre cu bucuriile langa voi ca nu mai sunt buna de nimik toata ziua
imi cer mii de scuze de la voi dar nu ma pot abtine sa nu fiu un pic invidioasa pe voi
sper sa ma iertati pt ce am spus dar asa simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

elena, cred ca te inteleg perfect, ai si de ce sa ne invidiezi, nimic nu-i mai placut pe lume decat sa-ti vezi copilul cum creste, sa fii zi de zi alaturi de el in orice moment, sa-l vezi cum se dezvolta. imi pare tare rau ca tu nu poti sa fii langa al tau copil zi de zi, asa a fost sa fie, multa putere iti doresc ...sa treci peste dorul asta si peste clipele grele ...atunci cand nu poti sa fii langa el

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

ma simt singura si simt ca nu mai trece timpul sta in loc si nu`pot sa il fac sa treaca mai repede
imi pare rau ca intru si eu cu ale mele sunt situatii si mai grave stiu asta dar daca nu spun inebunesc si simt cum se apropie o depresie si chiar nu as vrea sa intru in starea asta cand nu ma mai intereseaza nimic din tot ce se petrece in jurul meu
va pup si va doresc multa sanatate si fericire alaturi de bucurii si de familiile voastre
sincer sunteti toate niste dragute si scumpe si va iubesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Intru si eu aici ca musca-n lapte...sper sa nu va suparati.

De cand l-am nascut pe Rares (26 oct 2006 si pana atunci scriam frecvent pe site)nu am mai deschis calculatorul.
Va citesc de cateva zile de la servici (am revenit de 2 saptamani).
In primul rand, Elena imi pare rau ca nu esti alaturi de copilasul tau, nu stiu amanunte, dar ai grija de tine si sper sa fii langa el cat de curand.
Nu am citit toate postarile, scuze, dar am si eu cateva intrebari: lui Rares am decis sa nu-i facem vaccinul ROR, a implinit 2 ani, o doctorita mi-a spus ca nu este bine sa-l facem acum (cand trebuia facut inca nu aparuse vaccinul si dupa am tot amanat), voi l-ati facut? Apoi, in ultima vreme tot face rosu in gat si eu de fiecare data i-am dat antibiotic (la recomandarile medicului de familie). Astazi am fost la o doctorita homeopata care i-a prescris siropul Imunorezistan (pe care deja i-l dau de vreo 2 luni) si sarurile minerale homeopate Schussler. Ati auzit de asa ceva? V-ati confruntat cu raceli la copiii vostrii? Mi s-a spus ca amigdalele lui Rares sunt marite si de aici poate raci f.repede. Voi ce remedii cunoasteti in sensul asta? Sau pentru marirea imunitatii? In plus de asta i-am descoperit si lamblii, acum 2 saptamani. Tratamentul ar fi Zentel,dar am auzit ca este toxic.
Apoi, Rares bea noaptea ceai mult, ce sa fac ca sa il scot?
Sper sa nu va suparati ca am intervenit si eu aici, asa dintr-o data, poate ma ajutati cu raspunsurile voastre.

Pupici la toate

Mergi la inceput

zina, Vlad nu a avut decat o singura data rosu in gat si i-am dat antibiotic, i-a trecut si nu a mai facut, tratamente homeopate pt.asa ceva nu stiu sa-ti spun. si nu am auzit de tratamentele scrise de tine
daca are o sensibilitate la amigdale, cred ca o sa tot ai probleme cu capitolul asta DIN PACATE. asa am auzit,ca pana nu le scoti, se infecteaza cu regularitate...si daca le scoti tot nu-i bine, pt.ca se duce infectia mai jos, asa am auzit si eu, nu am avut probleme de genul asta
nici despre vaccin nu stiu sa-ti spun ceva concret, noi am facut TOATE vaccinarile obligatorii plus cele optionale, printre care si Prevenar
maine ma duc si eu cu Vlad la facut D3 injectabil apoi al doilea Prevenar

despre ceaiul de noapte ... adica de cate ori se trezeste ? cred ca e tare obositor daca se trezeste de mai multe ori al meu se trezeste doar o data, spre dimineata, pt.lapte, la 6-7 tre' sa-i prepar Milumilul

Mergi la inceput

oare ce mai face graviduta noastra cu tripleti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Lilina,multumesc pt.raspuns. In legatura cu vaccinul, am auzit de la doctori buni ca acest vaccin este periculos, deoarece sunt trei deodata, si Priorix-ul nu a aparut demult, ca sa se stie efectele secundare pe termen lung. Dupa documentarea care am facut-o, vaccinul se repeta la 7 ani inca o data, adica dupa 3-4 ani nu-si mai face efectul. In fine, Rares depasise varsta de 15 luni cand a aparut, apoi a facut o viroza, doctorita mi-a spus ca evita sa i-l faca, deoarece el are un "teren" alergic, apoi am ajuns la 2 ani si cred ca voi renunta la ideea de a-l face. Am inteles ca se poate face oricand, in situatii de epidemii. Daca stam sa ne gandim bine, noi cand am fost mici am facut bolile copilariei, si nu am patit nimic. In fine, e greu de spus cum si ce. Sincera sa fiu, eu i l-as face, dar daca mi s-a spus sa renunt, eu ce sa mai zic?
Da, Rares bea de mai multe ori pe noapte ceai, cred ca deja este o obisnuinta, nu sete, si din cauza asta face pipi mult pana se uda pe hainuta, trebuie schimbat si uite asa eu nu am un somn normal (noroc ca mai doarme si mama mea cu el, dar dimineata e varza de obosita), si dimineata trebuie sa plec la servici.
Vaccinul care l-ai facut optional, pentru ce este?

Pupici si multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

elena draga nu pot decat sa-ti spun ca imi pare tare rau ca esti departe de Darius si iti tin pumnii sa rezolvi cat mai repede situatia pentru a fi langa puiul tau!

Zina, nu intri ca musca-n lapte , ci vrem sa scrii in fiecare zi
NU prea stiu ce sa-ti raspund la intrebarile tale, pot doar sa-ti zic ca noi am facut toate vaccinurile obligatorii, atunci cand a trebuit. Daca medicul ti-a zis ca nu ar mai trebui facut ROR-ul din moment ce a fost amant poate asta ar trebui sa faci sau cel putin sa mai ceri si parerea altui medic.
Amigdale imflamate eu am avut pana pe la 16 ani, faceam amigdalita la greu, mama a fost sfatuita sa mi le scoata, dar nu a vrut pt ca odata scoase nu mai faci amigdalita, ci farginta sau laringita, care e mai grav, asa ca,,, cu vacante pe malul marii(pt aerosoli) si la munte in fiecare vara s-a cam rezolvat problema.

lilina tinem pumnii pe maine la injectabil

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Fetelor am intrat doar sa salut si sa va spun ca sunt la curent.

Din pacate nu prea am timp pentru scris. Vreau sa-i raspund Zinei si sa-i spun ca Dragos are niste amigdale - mama- mama, adica cand deschide gura i se vad prima data si abia apoi apar dintii, dar sunt ok, si vreau sa spun ca nu prea a avut rosu in gat si are un sistem inunitar fiarte bun . Asa ca parerile sunt impartite.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput