Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

pai eu am patit-o data trecuta cu marimea la sutien:d
De la b am ajuns la d in timpul sarcinii
si dupa ce am nascut in primele zile au fost cred ca marimea h=)))

17+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

aha deci am dreptate ,o sa mai astept cu sutienul daca patesc si eu ca tine , desi nu m-as supara si nici sa ramana asa

Alina 16+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

buna dragele mele,

in primul rand felicitari mamicilor care au aflat culoarea caruciorului.....se pare ca o sa avem o generatie in majoritate de baietei...ceea ce nu e prea rau pana la urma daca privesti din prisma domnisoarelor

pentru mamicile care asteapta sa mearga la eco.....mult succesi si sa veniti cu vesti bune.....va tin pumnii!

Eu vrea sa va multumesc mult pentru raspunsurile voastre si pentru ca m-ati incurajat in legatura cu TT iesit prost.....

am luat si eu omega 3 si am fost foarte norocoasa ca am gasit la prima farmacie in care am intrat- aris, merci mult pentru precizare - am luat exact din cel de care folosesti tu de la LYSI - merci inca o data

noi suntem binisor, eu m-am mai relaxat si mi-am sters din minte episodul cu TT. Ma duc in fiecare saptamana la eco sa vad daca bebe creste in parametrii si sfideaza IR-urile foarte mari.......si astept cu nerabdare ecografia de saptamana viitoare de la dr.T....si bineinteles astept sa miste bebe ( mi-e asa drag sa il vad la eco cum se joaca si cum face tumbe.....si mi-e asa drag sa il vad cum creste...) E clar.......m-am indragostit iremediabil........
dragele mele.......

Alina 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

lysbeth... H?!!!?!?!?! de la B?! cred ca imi trece pe vecie cheful de sani mari! ca nu degeaba se zice ai grija ce iti doreshti
deci stam potolite cu sutienele

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina27 - cu placere. stiu cum te simtzi la eco...eu de fiecare data ma gandesc: e minunat sa fi femeie! cu toate monitorizarile, zilele 1, operatiile.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Simina ai fost o mireasa superba. Inca o data , casa de piatra si distractie placuta in luna de miere

Joanna sper sa te simti mai bine si sa poti merge acasa.

Apropo de laptopuri... si eu acasa stau in pat cu laptopul, dar niciodata nu il tin in brate. Am citit un articol intr-o revista parca, ca nu este bine sa il ti in brate sau pe burta. La wireless nu m-am gandit pana acuma ca ar putea avea ceva efecte negative, mai ales ca este in cealalta camera.

20+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

ANAMARIAME si eu tot internet fara fir am. Si da, m-am gindit ca poate fi daunator pt bebe, motiv pt care nu stau cu laptopul in brate; ma pun tot timpul intr-o parte iar pe burta imi tin o pernita. Nici eu n-am intrebat dr. pt. ca al meu nu mi-a pus nici o interdictie si ma cam ingrijoreaza de cind va tot citesc si vad ce povestiti voi.

NOVUS si eu am pus 10 la ultima cintarire. De simbata mi se pare ca pur si simplu am explodat si nu sint inca nici la jumatatea sarcinii. Parca mi-e jena cind ma intreaba lumea cite saptamini am. Mi se pare mie ca toti asteapta sa le spun ca sint in luna a-7-a...
In fine, asta e!

17+ (18+dupa ultima eco)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, si eu am zile in care mi se pare ca si aerul se depune ! dar am observat ca e legat si de constipatie deoarece dupa ce ma duc la baie in sfarsit cu folos , scad cateva grame
Una peste alta, fiecare organism reactioneaza altfel ,noi 'om fi mai speciale de se pune tot !! dam noi jos la anu'

22+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Fetelor aveti rabdare cu sutienele,cred ca ar fi bine sa le cumparati in ultimele 2-3 saptamani pentru ca nu se stie...
Eu mi-am cumparat sutien pentru alaptat dupa ce am nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

NOVUS mie mi se pare ca esti slaba, ca arati f. bine si ca ai o burtica sexy. Ai o poza cu burtica la 20 sapt. si mi se pare ca nu arata rau deloc. Din contra!

Cred si eu cu tarie ca, intr-adevar, conteaza mult constitutia, metabolismul, zestrea genetica etc. Poate ca "credinta" mea e subiectiva ca sa scuze anumite "realitati" suparatoare dar, asa cum zici, vom avea timp suficient dupa nastere sa ne re-intram in forme

17+ (18+dupa ultima eco)
Poze

Mergi la inceput