Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
rivali spune:
Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Sunt o burtica de 19 sapt si 2 zile,am DNP 29 martie. Se pare ca este baietel, am aflat la 16 sapt. Dr nu era sigura pt ca bb nu vroia sa stea sa ne arate.
florinela79 spune:
Bine ai venit,
mamica cu bebe!
Lysbeth, felicitari pentru eco. si pentru Baietel. Da e cam jos placenta la mine e la 5,1mm si acelesi senzatii le am.
Legat de pijama sau camasa, eu am vb. cu moasa de la spital si a zis ca ne tb neaparat camasa descheiata...pentru ca asa putem fi consultate mai usor mai comod.
Eu tot incerc sa pun poze ...si nu stiu daca reusesc, cred ca le-am pus de doua ori
![]()
http://community.webshots.com/album/568470222pwuEWW?start=0
Nu stiu cum sa fac
?!
20+
Albert
fbruma
silvi8 spune:
lysbeth, daca pe tine te va costa 460 inseaman ca 350 nu e mult...mie asa mi se parea.
rivali, bine ai venit! sarcina usoara si bb sanatos!
si am uitat sa va spun ca am mai pus un kg, deci am dat 4 jos apoi am recuparat si apoi am luat 3 kg intr-o singura luna. da eu vreau kg ca sunt f slaba...
florinela, se vad pozele tale. sunt chiar f frumoase. unele le-ai incarcat de 2 ori intradevar...si burtica e f frumoasa!!!
silvi
19 +
VINE BEBE
POZE
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Simina distractie placuta? Unde la Predeal? Intreb ca vroiam in concediu de iarna sa ne schimbam locatia.www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me... |
casa Alexandra
Poze NUNTA
alina.n spune:
Waw cate carucioare albastre avem in odisee 
rivali bun venit in odisee si sarcina usoara!
simina foarte frumoase pozele ,petrecere frumoasa in luna de miere!
silvi8 felicitari pt fetita
Lysbeth pana la urma ti s-a implinit dorinta ,deci vei avea baietel.
In legatura cu eco morfo mie mi-a zis dr mea ca imi va face ea la cab privat unde are aparat super performant cu 3D si 4D si ma va costa pana la urma 200ron.
Aris foarte dragut dr Tutunaru
si ia zi din ce saptamana incepi sa iei ca vreau sa-mi caut si eu Omega 3.
Fetele voi ati inceput deja sa vb de bagaj...mie mi de pare ca mai e o groaza de timp pana atunci, si eu sunt adepta pijamalelor in detrimentul camasutelor. Auziti dar daca bne luam pijamale ne mai trebuie sutien
.
anamariame eu stau cu laptopul in pat de 2 luni de cand lucrez de acasa, este insa pe fir si nu pe wireless.Il tin insa langa mine in dreapta si nu in brate, sper sa nu aibe vreun efect negativ.![]()
Alina
16+ cu
Maria
Vine barza!
silvi8 spune:
alina.n, multumesc! eu insa am sa mai astept 3 saptamani pana imi pun caruciorul colorat ca la 16 sapt parea baiat, acu 80-90%fata...mai bine sa fiu sigura!
silvi
19 +
VINE BEBE
POZE
lysbeth spune:
Fetelor eu zic asa ca nu e prea devreme sa va ganditi la bagajul de spital. Asta pentru ca practic de la 24 de saptamani fatul e viabil daca doamne fereste se intampla evenimentul mai devreme.
17+
Damian
aris26 spune:
alina.n - mie mi-a recomandat omega3 din saptamana 13, adica atunci cand mi-a oprit utro, magne si acidul folic, dar cred ca poti incepe oricand...o pastila/zi nu are cum sa faca rau.
lysbeth - cred ca ai dreptate, cand intram in trimestrul 3 ar cam trebui sa avem totul pregatit, e mai sigur si mai simplu pentru ca nu cred ca o sa ne mai fie atat de ushor sa batem magazinele cu ditamai burtoiul mai ales dupa ce o sa inceapa sa ninga. eu cred ca ashtept baby expo din noiembrie, poate gasesc cam tot ce imi trebuie intr-un loc.
19+
aris26 spune:
alina.n - pai...eu cred ca ne trebuie si sutien ca sa avem unde sa punem tampoanele alea speciale sa nu ne patam....cred ca fetele cu experientza ar putea sa ne ajute si pe noi incepatoarele![]()
19+
alina.n spune:
Merci Aris, o sa ma interesez si eu de omega 3 si am sa incep sa iau...eu de cand am intrerupt cu magne si acid folic iau centrum.
Treaba cu sutienul...cred ca ai si tu dreptate cu tampoanele
...vezi daca nu stiu,e bine cu voi aici
aa dar daca vor cresc mari tzatili eu ce nr imi iau de pe acum?
pup
Alina
16+ cu
Maria
Vine barza!