Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
dyana27 spune:
lysbeth felicitari pentru flacau

. si eu am avut acelasi ranjet pe fata vreo 3 zile, de ajunsesem sa ma doara falcutele![]()
. la mine sotul a fost extaziat ca e baietel, asa ca era o bucurie generala pentru

.
simina ai fost o miresica superba
; sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti bebei multi si frumosi
eu aseara am avut niste contractii nasoale, dureroase- e prima data cand patesc si m-am speriat foarte tare. e adevarat ca ieri m-a apucat curatenia prin sertare, si am stat cam mult stransa de burtica pe jos; nu mai fac, promit.
pupici multi
diana
17+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic - http://community.webshots.com/user/ladydykitty
bubulina1 spune:
Felicitari irina81, Mona_B, lysbeth pentru
! A crescut numarul carucioarelor albastre!
Felicitari Ciresica5 si Zori pentru rezultatele de la morfologica!
Multa sanatate tuturor care au probleme cu contractiile, sa dea Dumnezeu sa ducem toate sarcina la termen. 
Intreba cineva de sarcina jos inserata. Eu am placenta la 1 cm de col, de cand a crescut bb ma confrunt cu senzatie de urinare aproape permanenta, de cate ori ma ridic de pe scaun. In plus, de cateva zile am dureri localizate in zona pubiana dar doar la atingere, cred ca bb apasa pe vezica tare de tot. Nu se recomanda efortul si caratul greutatilor, in rest nu e nimik grav atata timp cat nu sunt contractii.
Referitor la vitamine, eu am luat acidul folic pana in saptamana 14, apoi mi l-a oprit medicul. Acum iau Omega 3 si atat. La kilograme ma inscriu si eu in top 5, am luat 5 kilograme desi sunt supraponderala. In consecinta, obosesc repede si am dureri de spate de acuma 
Ingerasul meu
Bubulina + 
Doamne ajuta!
lysbeth spune:
Bubulina, la mine placenta e la 1,5 cm de col...Da marginea inferioara ..deci presupun eu ca e inserata mai sus
Nici nu shtiu ce sa cred:am o problema sau n-am
Sennzatia aia de vreau sa merg la baie non stop o am si eu
In plus mi-a spus clar: fara efort si sa am no spa in permanenta la mine
17+
Damian
aris26 spune:
bubulina - senzatia de presiune pe vezica nu cred ca are legatura cu placenta. a mea e sus inserata dar tot simt aceea presiune. eu la ultima eco chiar am vazut vezica si l-am prins pe bb cum dadea de zor din picioare fix in vezica mea care e mai tot timpl plina(la cata apa bag in mine nici nu e de mirare).
19+
MADYN spune:
Aris referitor la camasa de noapte vs pijama si eu tot adepta pijamalelor sint, nici eu nu ma vedeam in camasa, dar in zilele care au urmat dupa nastere nu cred ca as fi suportat pantalonul de la pijama (si am nascut natural, dar am avut epiziotomie), mi-ar fi fost mai greu la baie, la dus, la orice miscare de 'manevrare' a bebelului. Asa ca eu zic ca n-ar strica si 2-3 camasi just in case.
greierash78 iti tin pumnii pt. joi la eco, sa fie asa cum iti doresti!
Mady
16+
si Mihai - (1-aug-2006)
aris26 spune:
madyn -
merci mult. sincera sa fiu sunt conshtienta ca e mai ushor cu camasha de noapte la baie, la dush.... problema e cum o sa stau eu cu picioarele goale de la genunchi in jos...dupa care shosete si papuci(probabil ca nu o sa fie tocmai cald in elias in martie). dar cred ca e cazul sa las fitzele de'o parte
. poate gasesc unele suportabile, poate negre sau maro....nu ma vad in materiale cu floricele plus ca eu am o problema cu rozul si din cate vad toate ori au flori ori sunt roz
19+
silvi8 spune:
salutare burtici!
am revenit si noi pe forum si va pupam pe toate. n-am citit decat la acest capitol ca nu am prea mult timp. dar poate recuperam noi si din urma...
joanna, imi pare rau ca esti in spital. multa sanatate!
si mi-ai urat ceva in mesaj si se pare ca ai avut gura aurita...aproape sigur va fi fetita...
simina, ai fost o mireasa superba! casa de piatra din nou si sa te distrezi frumos la munte
ayla, vad ca ai revenit. ce face baietelul tau, e bine?
lysbeth, eu chiar ieri la eco am aflat ca placenta e la 1 cm de col ceea ce nu e nici rau nici bine
dar trebuie mai multa grija. exact cum ti s-a spus si tie si bubulinei ca vad ca si ea e tot cu aceiasi problema...
legat de vitamine...eu nu am luat decat acid folic pana pe la 13 sapt amani. in rest nimic ptr ca am analizele f bune si alimentatie complexa. ieri insa dr mi-a dat o reteta si mi-a zis sa reiau acidul folic. si inca un medicament care previne anemia dar nu inteleg cum se numeste. am sa merg la farmacie deseara cu reteta si va zic maine ce e...
ieri bb la eco nu era f activ ca data trecuta. dl dr. a zis ca e timid sau somnoros
...se juca doar cu manutele, la un moment dat a apucat cordonul ombilical si se juca cu el. creste f frumos, are deja 362 grame, si e putin mai mare decat varsta lui. ritmul cardiac e bine, masuratorile bine...din pacate tot nu stim suta la suta ce e. oricum dr zice ca 80-90 la suta e fetita...
ne-a programat pe 26, la fix 23 de saptamani la ecomorfologica. care va costa 350 ron. e mult? voi cat ati platit?
pup toate burticile!
silvi
19 +
VINE BEBE
POZE
lysbeth spune:
Eu pentru eco morfologica de trim 2 o sa trebuiasca sa dau 460 lei :(
Atat costa 4d in bucuresti
Si ce e mai tragic e ca in ultimele 2 luni am impresia ca ne pun sa facem eco din 2 in 2 saptamani
Alti bani alta distractie.
Cu baniid e la ecografia aia ii puteam lua lejer patut lui bb
17+
Damian
anamariame spune:
Wow, ce de-a baietei in burtici!
Inapreda, ti-a trecut prin gand ca ii poate dauna bebeului laptopul? Eu am internet fara fir si ma tot gandesc ca poate radiaza antena aia wireless. Nu am intrebat dr, dar nici nu cred ca se pricepe. Cu kg, nu esti singura care se plange, eu deja am pus 5
Simina, foarte frumoase pozele! Se pare ca ati avut o nunta minunata!Ana-Maria
15+
poohy spune:
Felicitari tuturor mamicilor care au aflat daca vor avea fetite/baietei!
Wow ce de baietei!
Eu maine ma duc la eco sa vad ce s-a mai intamplat, cu cerclajul, cu bebe, poate aflu si eu ;)
Nu stiu ce are fimea', a trecut din raceala in viroza (luata probabil de la cabinetul doctorului) si apoi imediat in alta viroza (luata de la mine..) A ajuns pe antibiotic mititica ...
In legatura cu internet-ul wireless - eu lucrez in it si avem wireless, si si acasa avem... Si cu Manuela cand am fost insarcinata tot aici lucram. Plus ca am multe colege care au nascut si au si ele copii sanatosi.
In legatura cu kg - nici nu vreau sa ma gandesc. Sunt deja pe la 6kg
Si nu pot nu pot sa nu mananc ca mi se face rau.
Anca
16+ & Manu
02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia