Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Ayla21 spune:
Simina
distractie placuta? Unde la Predeal? Intreb ca vroiam in concediu de iarna sa ne schimbam locatia.
www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
shasa spune:
Simina frumoasa miresica. Casa de piatra, sa dea DD sa imbatraniti impreuna, fericiti si inconjurati de copii si nepoti.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 17+
Poze la albumul dc
Mona_B spune:
Seara buna tuturor burticilor!
Intru si eu cu vesti bune: am sunat azi dimineata direct la Mount Sinai Hospital, si am aflat ca rezultatele preliminare ale amniocentezei au iesit perfect normale, deci baby e bine sanatos, absolut normal- cum eram convinsi dealtfel- si e tot baietel cum banuiam, din motive inexplicabile.
Asadar, desi in secret eu speram la o fetita, ca mama si soacra, m-am trezit cu inca un strengar, al carui nume l-am ales deja:
Aidan-Victor. Suntem tare fericiti!
Deci ma puteti trece pe listuta cu un carucior albastru
Mona 16 weeks+
Aidan Victor
joanna27 spune:
Neata burtici, va dau desteptarea ca noua in spital ne-a dat-o de la 6.
Fetelor, va multumesc mult pentru incurajari, conteaza enorm si mi-ati mai ridicat moralul.
pe toate si va imbratisez.pe toate, nu va enumar ca sunteti multe.![]()
Azi noapte ne-am simtit mai bine, am dormit vreo 3 ore,dar acum ma racesc, am facut un pic de febra si tensiunea nu creste nicicum.Am baut si cafea da degeaba tot la 75cu 50 am ramas.Asteptam sa vina doctorul sa vedem ce zice,poate nu stam mult pe aici.
Felicitari celor care s-au intalnit cu bebe si sunt bine.Mona ma bucur ca amio a iesit ok.Vad ca avem baietei nu gluma.
Silvi, Adee sa veniti cu vesti bune de la medic si carucioare roz.
Simina ai fost o mireasa superba si faceti o pereche potrivita.Sper ca a iesit totul asa cum v-ati dorit.Sa fiti fericiti cu bebe cat de curand.Distratie faina la munte.Trage o gura de aer curat si pt. mine.
Va dau de stire dupa vizita, va pup si va multumesc mult inca o data,acuma zambim![]()
20+ probabil 
lysbeth spune:
Neata fetelor
Zori: felicitari pt eco ![]()
Joahna: multa sanatate si incearca sa nu ramai suparata sau sa nu te stresezi prea tare. E foarte important pentru ca bb simte tot
Fetelor am fost la eco
si ghiciti ce!
99,9% e baiat
Imi venea sa ma dau jos si sa topai intr-un picior. De aseara am un zambet stupid pe toata fata si nu pot sa-l sterg
Tati era cam abatut ca el vroia fetita... da i-am promis ca dak e cuminte si nu ma supara poate ii fac o fetita mai tarziu...desi mai avem una
Se pare ca baietelul e numai bine pentru varsta lui. Nu mai are capul mare ca in primele luni, e grasutz ~ 200 grame si are un nasuc carn tare simpatic. In plus n-a stat cuminte deloc la ecografie. L-a urmarit doctorul cu ecograful o gramada pana a reusit sa-i scoata cateva poze si sa-i masoare ce avea de masurat. Lungimea n-a reusit ca dadea din manute si din picioare non stop si se intorcea pe toate partile da nu conteaza:D
Acuma ce a fost nasol: mi-a spus ca partea inferioara a placentei e la 1,5 cm de col. Asta cik e nasol. N-am voie sa ridic nimic greu, sau urc scari sau sa fac efort de orice fel. In plus momentele cand se face uterul ca o mingiuta asa cum ati experimentat aproape toate cik sunt contractii nedureroase si sunt normale. Cu o singura conditie: sa nu fie mai mult de 2-3 pe zi. Daca sunt mai multe trebuie sa iau no spa chit ca ma doare ceva sau nu
Si nu o pastila doua ci 2-3 pastile ep zi cel putin 3 zile chiar daca am mai putinde 3 contractii pe zi.
Fetele care mai au problema asta cu placenta...voua ce v-a spus medicul? Nush de ce dar eu cred ca nea doctorul a vrut sa ma sperie oleaca. Pentru ca parca am citit ca e najpa cand e punctul de inserare foarte aproape de col nu cand partea de jos a ei se apropie de colul uterin. Dar poate spun prostii si are dreptate.
Astept pareri:) Mercic
Ah da... si nush daca e cazul sa-mi modificati DPN care ar fi pe 12 aprilie in loc de 14 apr 09
Incet incet ajungem la 1 aprilie cand cred eu ca o sa se intample ![]()
17+ 
novus spune:
Simina_kin, superbe poze !!!!
sa va distrati bine !!

Inapreda, de unde ai tras tu concluzia ca te-ai ingrasat cel mai mult ??? cate kg ai pus ? eu 10 

Felicitari pt noile carucioare , albastre toate ![]()
las' ca au fetele de unde alege !
Eu o sa merg vinerea viitoare la eco 4D si de abia astept
!
22+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
MADYN spune:
Irina, Mona B, Lysbeth felicitari pentru bebeii-baietei
!
Simina casa de piatra, multa fericire si intelegere! Ai fost o frumoasa! 
Irina si eu am votat si ieri si azi! Pina cind mai putem vota? Mai aminteste-ne si miine, si poimiine ca .. deh ... batrinetile si neuronu' gravid isi spun cuvintul ![]()
joanna27 bine ca esti bine. Mai da-ne de stire despre tine sa stam si noi linistite. Hai ca o sa fiti bine amindoi. Multa rabdare si liniste!
Mady
16+
si Mihai - (1-aug-2006)
petrean spune:
Neatza fetelor
Felicitari celor care au aflat culoarea caruciorului. Incerc sa recuperez si eu ceva din ce ati scris![]()
Bogdana
20
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
greierash78 spune:
Buna, fetelor!Nu am mai scris demult, dar citesc zilnic odiseea!
Vroiam sa va spun ca joi mergem la eco, vineri o sa punem culoarea caruciorului!
ppv
22+ shi
Sara Ioana (7 octombrie 2004)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/
aris26 spune:
neatza burtici
alina27 - scuze pt intarziere. omega3 simplu trebuie sa gaseshti. vezi ca sunt tot felul de variante cu alte vitamine. nu e cazul. eu am gasit pana la urma unul pe care scrie ulei pur de peshte de la firma LYSI. scrie ca se iau doua pe zi dar noi trebuie sa luam doar unu/zi.
alina.n - Tutunaru e un dragutz dupa cum stii si are mare grija nu numai sa avem nishte copii sanatoshi dar vrea neaprat sa fie si deshteptzi
. omega3 este f bun pt creier(si al tau si al lui bb)mai ales ca acum se creaza sinapsele, iar inteligentza nu se moshteneshte.
fetelor care ati trecut de morfofetla - FELICITARI pentru rezultatele bune! nici nu aveau cum sa fie altfel![]()
florinela - vad ca te-ai apucat de bagajul pt spital....hmmm....inseamna ca sotzul meu nu e deloc exagerat. cred ca e cazul sa ma apuc si eu. mai ales ca nici macar nu am vazut o pijama decenta daramite doua trei cate ne trebuiesc noua. stiu ca cel mai bine ar fi sa imi gasesc camashi de noapte, dar nu pot sa ma vad imbracata in asa ceva....parca tot pantaloni ash vrea. cine descopera un magazin in bucureshti sa dea de shtire.
va
pe toate
19+