Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

am reusit si eu sa recuperez din urma...va pup pe toate ca am vazut ca v-ati gandit la mine

referitor la bagajul de spital eu cred ca in decembrie cand merg la medgidia am sa iau lista cu mine si am sa o intreb pe asistenta dr cu care nasc ce trebuie sa am si ce nu cu mine...apoi ma pun pe cumparat.
de sarbatori o sa fie magazinele pline cu de toate si sigur gasesc tot ce vreau.

o dupa amiaza minunata!

silvi 19 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, mersi de complimente !!!si tu esti f f draguta
Eu intr-adevar am fost slaba tot timpul si acum mi se pare ciudat cand ma uit in oglinda cu toate ca primesc complimente cum ca as arata mai bine ! Noi sa fim sanatoase si bb !!

22+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Am venit de la sala si ma simt excelent
Mi se pare mie sau e mai multa veselie printe burtici?
Simina casa de piatra si luna de miere duuulce de tot!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

rivali bine ai venit, sarcina usoara

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Simina,Casa de Piatra,sunteti o pereche potrivita!
Ayla,Madyn ;se voteaza o data la 24 ore si concursul tine pana de Craciun.Acum e pe locul 5,dar are sanse pt locul 3-4. Primele 4 se premiaza.
http://www.edituraedu.ro/index.php?page=show&id=138
Mona si tu ca si mine.Speram la o fetita dar acum vad numai partea buna.Cine va fi cea mai rasfatata din casa? Vom primi mai multe cadouri si flori cu 3 barbati in casa.
Joana multa sanatate.
Lysbeth,felicitari pt baietel!
Silvi,tu parca mergi la dr.Balasa,nu? In Cta la dr.Ciufu e 280 ron,iar la dr.Lutescu e 400 ron.Asa ca sa-ti faci o idee.Eu m-am programat la ambele si ma voi hotari la una din ele.
Rivali,bine-ai venit!Sa va traiasca baietelul.Voi ce va doriti? Mai aveti un bebe?
Legat de pijamale si camasa de noapte.Eu cand am nascut mi-am pus un maieut scurt si pe deasupra halatul...mi-a fost f comod asa....apoi am trecut la camasa de noapte ( fara floricele) cu nasturei si apoi la pijamale.Si am folosit sutiene de alaptat (2 bucati) si tampoane pt sani. Sanii devin grei si laptele curge,nu prea merge fara sutien sau bustiere.Apoi mai vine si furia laptelui".
Pentru bagaj e inca devreme,eu ma apucasem dupa 30 de sapt si mi-a fost foarte folositoare lista de la odisee...bine am adaptat-o dupa nevoile mele...o am si acum scrisa in jurnalul lui Matei.
Timi,pai suntem in "trimestru de miere".
Sambata avem o nunta in familie,azi am fost la cumparaturi...i-am luat lui Matei un costum super...si camasa si cravata vor fi asortate cu mine ca deh...daca tatal e in voiaj.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 20+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

raportam si noi vestile: bebe este in parametri normali la toate masuratorile, 161 batai/ minut si are 136 grame
placenta a urcat cum trebuie...totul este in regula!
cat despre sex, doctorita nu a vrut sa se pronunte...a zis ca "e ceva acolo", dar vrea sa fie sigura...insa inima mea imi spune ca e baiat fara indoiala
pupam si noi burticile

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Felicitari, Miruna!Si eu am acelasi sentiment, ca e baietel. Mai avem de asteptam vreo saptamana, doua, pana la urmatoarea ecografie.Ana-Maria 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Multumesc pentru primire fetelor!
Irina, da mai avem un baietel de 1 an si 10 luni,nu avem pretentie ce sa fie numai sa fie sanatos.
Legat de bagajul de spital eu cred ca este cam devreme,dupa 30 sapt avem tot timpul.
In legatura cu pijamalele si camasa de noapte. Daca nasti prin cezariana,asa cum am nascut eu nu poti sa porti pijamale. Eu am stat doar 2 nopti in spital si nu am apucat sa am nevoie de sutien si tampoane de sani in spital , Furia laptelui am facut-o acasa.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna fetelor, am venit si eu de la cabinet si sunt cam ingrijorata, ca mi-a masurat nu stiu ce presiune pe ovare si nu prea ia placut ca ovarul drept are presiunea mai mica, acum trebuie sa astept pe 18 noiembrie sa fac ecog. 4D sa vedem ce valori ies si sa merg din nou la dr.Tutunaru sa vada daca imi da tratament. Doamne Ajuta sa nu ma confrunt cum a zis dr. cu aceeasi problema de la prima sarcina, ca asi inebunii sa am din nou un copil asa de bolnav si sa-mi moara la 7 luni, nici nu vreau sa ma gandesc, dar iar stau ca pe ace pana pe 18.
Aveti idee despre ce este vorba, v-ati confruntat cu asa ceva, ce tratament se face. La ecog de la 14 sapt. IR drept = 0,45 si IR stang= 0,41 ; sa vedem ce iese pe 18 noiemb. la ecog. la Dr.Iosup
+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

alexa- curaj..... stiu ca ai trecut prin momente groaznice prima data, dar acum trebuie sa fi optimista...

eu ce sa mai zic ca la eco la 14 sapt, aveam IR la artera dr.- 0.78 si la stanga 0.88 ??? ca acum m-am panicat si eu de tot.......

Alina 15+ cu

Mergi la inceput