Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
zambila spune:
Ayla iti multumesc de mesaj si pt ca m-ai adaugat in lista ta de prieteni. Am mai scris pe acesta pagina dar vad ca sau sters sau nu stiu ce se intampla, dar nu conteaza. In legatura cu subiectul nastere: eu as prefera sa nasc normal dar la tripul teste mi-au spus ca am colul uterin mic. Cred ca cel mai probabil ma asteapta cezariana din pacate. POOOOP toate gravidutele.
AMALIA
19+
Gina2008 spune:
A... si - am uitat - LA MULTI ANI Maria K! Sa fii sanatoasa si bebe al tau sa stea cumintel pana la termen. Sa se nasca sanatos si voios si sa ia 10 la Apgar! 
Gina
22+ mami de
CALIN
Timi07 spune:
La multi ani MARIA!!!!
Georgiana310 bine ai venit si sarcina usoara!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
silvia4 spune:
Florinela, ce rau cu calciul asta depus aiurea! Am inteles ca daca ai probleme la rinichi se depune unde nu trebuie..Tu stii sa ai ceva? Ma gandeam ca eu acum bag mult calciu in sotul meu, cu d3, pt ca are calciul ionic f mic. Pate nici nu o fi bine sa ia...Nici nu mai stiu..
Anemia daca e mostenita nu prea se trateaza, o duci asa toata viata..Dar ma gandesc ca daca e o forma usoara nu te afecteaza prea mult.
Silvia
20+ 
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean .tastati parola [...] |
Acum am schimbat parola. va rog mult nu o mai scrieti pe site, de accea am si ales optiunea de pagina privata sa stiti doar voi. iar acest subiect este public. Multumesc pt intelegere.

www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zambila Ayla iti multumesc de mesaj si pt ca m-ai adaugat in lista ta de prieteni. Am mai scris pe acesta pagina dar vad ca sau sters sau nu stiu ce se intampla, dar nu conteaza. In legatura cu subiectul nastere: eu as prefera sa nasc normal dar la tripul teste mi-au spus ca am colul uterin mic. Cred ca cel mai probabil ma asteapta cezariana din pacate. POOOOP toate gravidutele. AMALIA 19+![]() |
Bine ai venit intre noi!

Ai abia acum 10 mesaje si pana la 10 iti erau moderate deci nu apareau in timp real, dar cred ca au aparut insa in urma, cand un moderator le-a aprobat.
Nu te speria nici de cezariana, stiu eu multe fete care desi nu aveau probleme, alegeau cezariana de frica de nastere. E si asa o metoda sa nasti.
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Ayla21 spune:
MARIA, la mult ani!
Sa ai o viata fericita, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si iubire alaturi de familia ta!
Un gand bun si un sincer LA MULT ANI!
georgiana310 spune:
Fetelor, va multumesc muuult pentru raspunsuri! Astept sa ma lamureasca doctorul referitor la glaucomul descoperit!
O zi usoara!
gia
georgiana310 spune:
Ideea e ca eu REFUZ sa nasc prin cezariana si chiar nu stiu cum o sa fac...
Plus ca nu stiu daca va mai fi posibila recoltarea celulelor sten...
Joanna, sper ca esti mai optimista si lucrurile sunt spre bine...
16+ 
gia
georgiana310 spune:
Sorry ca trimit atatea mesaje scurte si va ametesc insa eu sunt la primele 10 mesaje si inca imi sunt moderate...
Astept sa le depasesc
.
16+
gia