Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Georgiana, in unele cazuri cezariana e o optiune demna de luat in seama. Mai ales cand nasterea naturala ar pune un stres fizic pe bb.
De exemplu mie nu mi-au facut cezariana la prima nastere desi fetita era in pozitie pelviana. Pe langa trauma prin care am trecut si frica de durere cu care am ramas pana in ziua de azi (desi au trecut 10 ani deja) am tremurat 6 luni si am trecut prin foarte multe controale pentru ca exista riscul unei displazii de sold la copil care nu vreau sa va povestesc ce implicatii poate avea. 6 luni de zile nici nu i-am putut misca piciorusele
Eu zic sa asculti parerea medicului tau intai si apoi sa mai ceri o a doua opiniei si eventual o a treia. Dupa care poti lua o decizie in cunostinta de cauza

17+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Georgiana, se recolteaza celule stem si la cezariana! stiu eu pe cineva care si-a facut!

Lisbeth, de ce nu ti-au facut cezariana la prima nastere daca era asa de complicat? Eu nu cred ca merita sa fie copilul supus la asa riscuri si nici tu sa fii atat de chinuita.

Silvia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pai nu shtiu nici acum....
Eram mult mai tanara si probabil nu am cotizat suficient.
Habar n-am
Tin minte si acum cum se scarpina doctorul in cap uitandu-se la mine si intrebandu-se pe unde o sa scot eu copilul in pozitia aia.
Si asta in una dintre cele mai bune maternitati din bucuresti pe vremea aia

17+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

La multi ani MARIA, muuuuulta sanatate, fericire si tot ce iti mai doresti tu ( a si nasterea cea mai usoara evident), sa te bucuri de bebelusa ta si de familia ta muuuulti ani de acum inainte.

am intrat sa nu pierd ziua sa-ti zic la multi ani

va pup pe toate cu drag, incerc sa recuperez paginile necitite diseara dupa munca

corina 23+ Robert Andrei

scuze, latisem pagina , am reparat-o gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Salutari mamici de ghiocei, ghiocele. eu ma numar printre cele cu ghiocele.
Avem 23 de saptamani suntem mandre tare de burtica noastra care devine butoias.
Suntem ok si ne bucuram de momentele astea unice.
Intrebare era un concurs pentru jurnalul de sarcina? Stiti de pe ce link se poate accesa lista castigatorilor?
In rest, ciocolata amaruie si fructe, astea ne plak mie si bebelinei.
Astept raspuns frumoaselor. Fiti mandre de ce se-ntampla in interiorul nostru.
Every baby means God's trust in people! Pupeeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU

multumesc inca o data burtici dragi!
am deschis acum capitol nou ca trebuie sa plec de acum la cluj (maine mergem sa o vedem pe bebitza )

Maria_k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

As vrea sa va intreb ceva: eu am fost recent diagnosticata cu Glaucom - o tensiune f foarte mare la ochiul stang.

Credeti ca asta imi va impune un anumit tip de nastere - cezariana, in special?!

Abia astept sa ajung sa intreb medicul, dar poate stii voi...

Mersi!

gia

georgiana, dupa parerea mea se impune o cezariana, pentru ca problema ta este una serioasa. nu vreau sa te sperii, dar va trebui sa urmezi un tratament cu niste picaturi. soacra mea are glaucom si toata viata isi va pune aceste picaturi pentru reducerea tensiunii oculare. iti recomand clinica oculus. daca vrei numele doctoritei la care se duce soacra mea da-mi de veste si am sa o intreb si cum se numesc aceste picaturi. pupici

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Georgiana ,de ce REFUZI sa nasti prin cezariana? De multe ori varianta cu cezariana este cea mai buna pentru sanatatea copilului chiar si a ta. din cate stiu eu celule stem se recolteaza si la nasterea prin cezariena. De ce sa nu se recolteze?
La tine aproape sigur va fi nevoie de cezariana pentru ca in timpul nasterii creste tensiunea. Eu am facut cezariana si m-am refacut destul de repede dupa ea, nu am nicio problema , iar de alaptat am alaptat din primele ore de dupa operatie, si am avut laptic pana la 10 luni.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Bebe Shtrumfsa fii sanatoasa si tu si bebina, mancatoare de cioco amaruie!
Georgiana, tu trebuie sa vb, cu ginecologul si oftalmologul si vei face cum e mai bine pt. sanatatea ta.
La cezariana se pot preleva celule sten sigur.
Iar dca tu refuzi sa nasti prin cezariana, poate exista si o sansa mica , depinde cat de mult ti-a crescut dioptria in ultimul timp si tensiunea oculara - pentru ca sigur in urma unei nasteri naturale cred ca va creste evident dioptria (datorita muncilor) - chiar si cu epidurala.
Evita lumina puternica, de neon si statul prelungit in fata monitoarelor (obligatoriu cu protectie), nu obosi ochiul citind foarte mult, oboseala fizica.
Stiua asta de la mama mea, a carei meserii este tocmai de aceasta natura, pentru ca medicul ia spus ca la varsta ei (si in general ochii de culore deschisa verzi sau albastri sunt expusi la asa ceva)poate duce la orbirea brusca.
Vorbeste cu medicul si sa ai grija de sanatatea ta si copilasu tau.
Si eu am o afectiune la glanda hipofiza, datorita careia nu am voie sa nasc natural.

20+http://community.webshots.com/album/568470222pwuEWW?start=0

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Multumesc pentru incurajari, fetelor...

Jessy, nu refuz sa nasc prin cezariana... Pana la urma, asta este! Imi doream sa ma pot recupera cat mai repede si ma tem de faptul ca dupa cezariana voi avea mai multe precautii. Eu sunt o firme destul de sportiva si... cred ca voi avea ceva interdictii dupa. In plus, e activitatea de mama, de munca (relativ) - eu sunt liber intreprinzator - si ca psiholog, programul meu e destul de "flexibilo-aglomerat". Asta inseamna ca nu imi voi dedica 100% din timp copilului ci doar 90%. De sta cred ca ma va "incetini" un pic aceasta chestie cu cezariana.

Pana la urma, cumva va fi...

Va multumesc insa tuturor pt suport! Sper sa fiu la fel de utila si eu pentru voi.

16+

gia

Mergi la inceput