Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Florinela, multumesc frumos pentru sfaturi! Eu mi-am mai facut analize si tot asa erau, asa sunt de ani de zile, dar nu le-a dat nimeni importanta. Desi erau valorile scazute, imi spuneau ca e bine . Nu inteleg cum pot fi medicii asa superficiali! De curand mi-am schimbat medicul de familie si mi-a dat sa fac analize pt ca alea de sarcina de le-am facut in primul trimestru nu erau prea bine facute..Si cand s-a uitat pe rezulatte s-a schimbat la fata, a zis ca am anemie destul de serioasa si m-a trimis la hematolog. Nu stiu ce e cu medicii astia de nu trateaza serios orice problema, chiar daca e ea mica. Probabil doar daca esti pe moarte te baga in seama..

Silvia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

As vrea sa va intreb ceva: eu am fost recent diagnosticata cu Glaucom - o tensiune f foarte mare la ochiul stang.

Credeti ca asta imi va impune un anumit tip de nastere - cezariana, in special?!

Abia astept sa ajung sa intreb medicul, dar poate stii voi...

Mersi!

gia

Salutare

Eu stiam ca nu se recomnda nastere normala, in cazul pecientelor cu miopie mare sau glaucom. Uite am gasit si pe net ceva "Many ophthalmologists and obstetricians recommend either an assisted vaginal delivery with forceps or vacuum extraction or a Caesarean section in cases of pre-existing eye diseases such as severe myopia, retinal detachment, diabetic retinopathy, or glaucoma. These recommendations, however, are not evidence-based. None of the published trials have reported any retinal changes after vaginal delivery. In general, eye disease is not an indication for an instrumental or operative delivery provided that regular eye examinations (once each trimester) have been performed"

carmen 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Silvia4 ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Maria, iti doresc multa sanatate, sarcina usoara, un bebe sanatos si o viata fericita, alaturi de cei dragi.
La multi ani!

17+ (18+dupa ultima eco)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

maria . te pup muuuuuuuuuult, sai ai parte de tot ce e mai bun in lumea asta, sarcina usoara si un bebita sanatos si frumos.
Joanna stai cumintica, nu te mai supara, o sa fie totul bine.
eu am ajuns ieri la doctor, taman bine ca m-a prins in mijlocul contractiilor, si acuma bag la greu no-spa si supozitoare cu scobutil. mi-a zis sa stau cat mai cumintica, sa evit sa stau prea mult in picioare sau in fund pe scaun. sper sa fie totul bine, oricum eu preventiv m-am dus dimineata si mi-am mai facut o tura de culturi din col, sa excludem infectiile locale.
pupici multi

diana 17+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic - http://community.webshots.com/user/ladydykitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

MariaK LA MULTI ANI!!!!!!!!!

20+Ariana

poze

Mergi la inceput

Carmenada, ti-am raspuns si eu!

Silvia 20+

Mergi la inceput

Dyana, stai linistita ca o sa fie bine daca stai cumintica! Tu fa ce a zis doctorul, pt ca e f posibil in 2-3 zile sa-ti treaca!

Silvia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Silvia 4, cred ca e doar anemie, automat are valori mai mari acum cand imunitatea noastra e mai scazuta...si bebe ia calciu si fier si tot ce tb de la noi.Asta mi-a explicat si medicul de fam. si endocrinologul si medficul gineco la care sunt acum.
Anemia asta si la mine e de mai demult -am aflat de ea in 2003 cand imi faceam analizele pt angajare (si la fel un medic m-a speriat atunci...mi-a zis:"doamna aveti anizocitoza"), nu se vindeca..se trateaza, la mine una e mostenire atat de la mama cat si bunica din partea mamei, au anemie.
Atunci mi-a dat medicul: calciu, magneziu si nu mai stiu ce....dar se face tratament o perioada apoi se intrerupe. Eu nu am mai luat pt. ca mi s-a depuscalciul aiurea...la calcai am facut un "pinten"- de la depunerea de calciu aiurea.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

De aia imi place mie de dna dr Denisa Protopopescu! Pentru ca o intereseaza tot ce se intampla si chiar daca bomban eu ca trebuie sa fac 1000 de analize (si cate am mai facut si inainte...) uite ca e bine. Ganditi pozitiv fetelor si nu va lasati!

pe toate gravidutzele!

Gina 22+ mami de CALIN

Mergi la inceput