Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Maria_K LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, FERICITA SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI SA FII INCONJURATA INTOTDEAUNA DE CEI DRAGI TIE. Sa iti dea DD un bebe sanatos si norocos. Iti multumin din suflet pentru tot ce faci pentru noi

Carmen 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

La multi ani, Maria! Sa fii fericita si sa faci un bebe voinic si sanatos!

Eu am fost azi la hematolog, mi-a dat tratament si sa fac niste analize mai amnuntite ca sa vada daca am sau nu talasemie. Asa ca mai am de asteptat pana aflu..

Azi am ajuns la jumatate de drum!!!

Sa aveti o zi frumoasa!

Silvia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

maria, la multi ani!!!

irina, da, eu merg la balasa le medgidia. multumesc de raspuns, am vazut ca 350 ptr morfofetala e un pret ok din ce spun fetele...

simina, f frumos la voi la nunta!e bine ca ati ramas si cu banuti! distractie frumoasa si relaxare la munte!!!

ciresica, nici eu nu cred ca o sa ne cheme la 2 saptamani la eco. si nici nu vreau... eu fac 2 ore pe drum pana la medic, cat mai astept acolo ca e f aglomerat si 2 ore inapoi pierd o zi intreaga. nici nu pot sa-mi iau atatea zile libere si nici sotul meu.

silvia, bine ai revenit! fii optimista, totul va fi bine

joanna, imi pare rau ca vestile de la tine nu sunt f bune. stai cumintica si respecta intru totul ce spune medicul tau si cu siguranta va fi bine.toate suntem alaturi de tine

adee, felicitari ptr fetita! frumos nume!

ayla, sper ca micutul sa nu mai trebuiasacasa treaca prin alta operatie. refacere completa si multi pupici de la mine!
din pacate eu nu pot sa intru pe site-ul printeselor tale...am tastat parola ayla21 da nu imi da voie sa intru. mai incerc poate reusesc ca vreau si eu sa vad bebelinele

o zi minunata la burtici!!!

am editat mesajul ca uitasem sa schimb semnatura. am ajuns la jumatatea calatoriei!!!

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Carmenada, ce drag imi e ca dau de cineva din Craiova, pt ca nu prea sunt multe fete pe forum de aici! Tu la ce medic esti? Eu sunt la Pargaru de la spitalul 2.

Silvia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

cu atatea ganduri negre am uitat sa schimb semnatura, si ce era mai important:

Maria_K LA MULTI ANI SA FITI SANATOSI .

ada 19+ (probabil ...... - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna dimineata mamici!, am reusit sa va citesc...ca ati scris ceva nu ...
Maria Lamulti multi ani!si bebe sanatos sa fii fericita!
Joanna27, sa fii tare si curajoasa, te imbratisam, suntem cu sufletul langa tine.
Giorgiana 310, bine ai venit printre noi!In legatura cu glaucomul cu care ai fost diagnosticata (asta are legatura cu tensiunea oculara, parca....)banuiesc ca vei face cezariana. Legat de celule STEN, da m-am gandit si cred sigur ca voi recolta, pentru ca am inteles ca poti plati in rate de 2 sau 4, banii.
Emilia 2008, nu te speria ca placenta e la 7 mm si anterioara, depinde in cate saptamani esti?.........a mea e la 51mm inserata marginal si anterior si sunt in 20 s. Am inteles de la medic ca atata timp cat nu optureaza OCI nu-i asa problema ingrijoratoare.
Silvia 4, cum de tocmai acum ti-a facut analizele astea...de sange, hemato, anemie?(mie mi-a facut in saptamana 12 si mie mi-a iesit o anemie plus o glicemie de 48 - mi-a zis sa ma hranesc cu multe legume, fructe si struguri si banane pt glicemia mica). Eu zic repeta analizele ca nu cred ca e vorba de talasemie, hraneste-te cum trebuie si incearca sa nu mai fii depresiva si trista, cat despre serviciu cel mai bine ia-ti medical sa stai acasa linistita , odihna si hraneste-te sanatos (poate sotul tau va reusi sa reduca duratele de deplasare).
20+Albert

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Maria_k, !! e cam devreme si sunt la birou , dar asta e !!!

22+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata fetelor
in primul rand vreau sa o felicit pe Maria
ayla - din pacate nici eu nu reusesc sa intru pe site
joanna ne rugam pt tine si suntem alaturi, speram sa vii in curand cu vesti mai bune
Simina - faine pozele, cred ca a fost super nunta
bun venit si burticilor noi
eu abia am reusit sa citesc din urma ca tare mult ati mai scris
noi suntem bine ijn sfarsit, am scapat de raceala si eu si baietelul meu
in legatura cu sutienele vreau sa va spun ca e devreme sa va luati sutienele ca pana la sfarsitul sarcinii va mai cresc sanii f mult si in perioada cand alaptati la fel
dar din pacate- cel putin pt mine care nu m-as fi suparat sa ramana aproape de marimea aceea, isi revin odata ce nu mai alaptati
iar bagajul e destul sa il faceti pe la 30-35 de saptamani
pana atunci eu zic ca e devreme, si sa dea DD sa nici nu fie nevoie de el mai repede de 38 saptamani

19+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

fetele care nu reusiti sa intrati la Ayla pe site..tastati parola cu litera mare..adik exact asa Ayla21..ca si eu tot asa pateam pana m-am prins

Bogdana
20si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

petrean, multumesc de pontincerc si asa poate merge!

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput