Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Maria_k , LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti !!!!!!!!!!!

22+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna dimineata!
Imi pare rau sa aud ca unele din voi au probleme.Fiti optimiste si ascultati ce va recomanda medicul.
Georgiana,nu ti-a zis medicul oftalmolog? Eu am miopie ( nu mare)si medicul oftalmolog mi-a spus ca pot naste normal, din alte motive am facut cezariana. S-ar putea sa trebuiasca sa faci cezariana.

Astazi mergem la medic la control. Mergem cu ecografia si triplu test sa vedem ce zice.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

LA MULTI ANI! Maria

Jasmi 25+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Georgiana310, bine ai venit !!!
Despre nastere, eu as vrea naturala cu epidurala, dar daca din motive tehnice nu o sa fie posibil atunci e ok si cu cezariana !
Cat despre recoltarea de celule stem, am inceput sa studiez si eu, as opta pt cei din Cluj, dar inca nu m-am hotarat daca o sa fac acest lucru.
Ma gandesc ca ok , le recolteaza, le pastram dar daca Doamne fereste ! ar fi nevoie de un transplant cu ele, cat ar costa ???oricum m-am apucat de si sper sa ajung la o concluzie !!

22+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Maria

17+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna dimineata
azi ma simt si eu mai bine..si poate voi sta mai mult la povesti
Ayla..frumoasa burtica ai..si frumoase nume ai ales fetitelor
Bun venit noilor burticute si sarcini usoare in continuare.
Felicitari celor care au aflat culoarea caruciorului
La multi ani Maria, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina frumoasa si un bebe sanatos tun

Bogdana
20si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Maria_K, ! Sarcina usoara si bb sanatos !

Adee, sa iti traiasca ! Un carucior roz chiar era necesar la noi. Numele fetitei este foarte frumos!

Joanna27, iti doresc din suflet multa sanatate, ma sa duci sarcina pana la capat. Vezi ca este un alt subiect pe forum la odisee unde sunt mai multe fete in situatia ta, se numeste Uter hipercontractil. Poate te ajuta sa vezi ca au stat fete la pat de la jumatatea sarcinii si au nascut bebei sanatosi. Asa cum ti-au spus fetele inainte este bine sa gandesti pozitiv, te va ajuta mult.

Vroiam sa va spun ca sunt foarte fericita caci eu cred ca l-am simtit ieri pe bebe!!!! Eram la mama in vizita, stateam in picioare, si am simtit cam la 2 degete mai jos de buric un fal - fal. Nu seamana cu felul in care simt gazele in stomac. Mai tarziu s-a repetat senzatia si mai clar, semana deja cu un val. SUPERRRRRRRR!

Referitor la discutia legata de nocivitatea unei retele wireless, pot sa va spun in cunostinta de cauza ca noi traim intr-un camp electromagnetic care este brazdat cu tot felul de unde. Calculatorul de birou - monitorul - emite unde, telefonul mobil functioneaza pe unde radio, cuptorul cu microunde etc. Important este sa nu stam foarte mult in mijlocul lor sau sa tinem aceste surse cat mai departe de burtica. O colega de-a mea m-a certat ca de ce tin telefonul atarnat la gat pana pe burtica ??!!!

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Va multumesc mult burticilor pentru incurajari, Doamne Ajuta sa fie bine
Astept ziua de 18 noiembrie sa mergem la ecog la Dr.Iosup si sa vedem ce valori ne ies la IR-uri apoi hotaraste dr.Tutunaru daca este nevoie sau nu de tratament.
Mii de pupici la toate burticile

- http://alexandraciobanu76.hi5.com
+ 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

MULTUMESC mult pt urari, burtici dragi!
va poftesc la un pahar virtual (asta-i voie )

va

Maria 23+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Joanna, multa sanatate si multe pentru tine si bebe. Sa dea domnul sa fie bine si sa duci sarcina cat mai mult.

Alexa unde mergi la Iosup? Si eu tot pe 18 sint programata la 9:00, la Fortis.

Simina, chiar daca cu intarzieri, felicitari si sa fiti sanatosi si fericiti. Cand am vazut pozele ma gandeam la mine: tot aceeasi biserica, tot acelasi restaurant .... Iti doresc sa-ti dea DD un bebe cat mai curand, sa fie sanatos si sa va bucurati de el asa cum ne bucuram noi de fetita noastra. si cat de curand si de urmatoarea.

Va citesc mereu, si cand aud atatea probleme ma cam ingrozesc, eu la prima sarcina nu am avut atatea nelinisti, chiar daca am avut ceva probleme. Bine dar si rau e sa avanseze si medicina asta, la prima sarcina (30 ani) am facut doar eco morfologica la 20 sapt, analize sange (obisnuite si infectioase), ecografi si controale obisnuite.

la toate.

ada 18+ (probabil ...... - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput