Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
PetraTudor spune:
Dragi burtici, am reusit sa va prind (oarecum) din urma 
Joanna, ai sa vezi ca va fi totul bine! Alexa, lasa-l pe doctor sa iti interpreteze valorile si urmeaza-i sfaturile. Mangaie-l pe bebe prin burtica, vorbeste-i, ai grija de tine si gandeste numai de bine. Te sustinem toate.
Miruna, raspund cu intarziere: mop-ul cu H2O este foarte ok. Mai ales pentru faptul ca dezinfecteaza intr-un mod ...neagresiv ![]()
Pupici!
PetraTudor spune:
Emilia
, multumesc pentru raspuns, te imbratiusez si te tin la curent cu eco de maine si cu ce a mai spus Dr. Ancar. Intr-adevar, in Primaverii merg.
joanna27 spune:
multumesc fetelor, ma ajuta enorm, as lasa laptopul da nu pot sa dorm.in ultimile nopti nu dorm decat 2-3 ore pe noapte.
acum sunt putin mai linistita si bebelinul e mai linistit.sper sa fie cuminte si la noapte.
noapte buna si mii de multumiri pt sprijin.
20+ probabil 
anamariame spune:
Ayla, eu am intrat deja pe site-ul de la semnatura ta. Si am admirat indelung pozele de la ecograf. Mi se pare pur si simplu fascinant cum stau doi bbei in burtica. Si ce legaturi se creeaza intre ei
Ana-Maria
15+
Ayla21 spune:
Ana Maria, multumesc! Am poze si cu burtica, nu stralucite ca sunt facute cu telefonul, dar am eu asa un fix sa le decorez putin si imi ia ceva de munca. dar lucrez la paginuta. Cum am zis, partea interesanta va fi dupa ce apar printesele.
Joanna, daca intri pe mobil pe mess, saptamana asta promit sa te tin ocupata. Si eu sunt acasa, si nu reusesc sa stau la comp, dar daca e sa stau pe mobil e mai simplu.![]()
www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
georgiana310 spune:
As vrea sa va intreb ceva: eu am fost recent diagnosticata cu Glaucom - o tensiune f foarte mare la ochiul stang.
Credeti ca asta imi va impune un anumit tip de nastere - cezariana, in special?!
Abia astept sa ajung sa intreb medicul, dar poate stii voi...
Mersi!
gia
anamariame spune:
Ayla, nu vad poze cu burtica. Sau ziceai doar ca ai, nu ca le-ai si postat? Oricum, eu intre timp m-am delectat cu jurnalul tau pe saptamani. E chiar fascinant, iar pagina e foarte interesanta in ansamblu.Georgiana, imi pare rau ca nu stiu sa iti raspund la intrebare, poate fetele stiu. Din ce banuiesc, nu cred ca o sa poti naste natural, dar e doar o parere, fara a fi bazata pe ceva cunostinte...Ana-Maria
15+
Ayla21 spune:
Nu am pus. Vroiam prelucrate in imikimi dar tosite-ul nu primeste gif-uri. Se vede urat. Mai vedem.![]()
Mi-ar trebui o idee de photo frame ca lumea.![]()
www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
lysbeth spune:
Neata fetelor.
Ayla, pentru afte cel mai simplu si rapid e sa faci gargara cu bicarbonat dizolvat in apa. Efect garantat in maxim 24 de ore
Joahnna imi pare tare rau ca trebuie sa stati in spital. Multa sanatate si sper din tot sufletul ca totul va fi bine pentru voi 
Pentru fetele care au aflat culoarea caruciorului saptamana asta felicitari si ar mere o bere
Da mai asteptam cateva luni. Mie nu mi-a disparut inca ranjetul stupid de pe fata![]()
17+
Damian