Pepenasi de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
anaco spune:
Multumim de raspunsuri cu botezul, asa am gandit si eu ca depinde de...bordei.. Nu de alta, dar m-au innebunit o serie de invitati - rude, care vedeau data pe invitatie pt duminica, si se gaseau sa isi tot dea cu parerea ca nu asa se face....bla, bla - m-am saturat sa le tot explic, apoi am inceput sa am eu indoieli
[Mada][/b] daca tot ai aparut, hai sa iti gasesc ceva de treaba la listuta,...(imi inchipui ca duci lipsa de treburi la cat de multe faci tu!)...am si eu lipsa un Apgar 9/9, daca mai e rost sa il trec acolo.

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
vias spune:
Mada...bine ai revenit...uite aici si un..
..dar fa-ti rondul...si saluta pe toata lumea...ca esti data disparuta!!![]()

...Fetelor, am nevoie de la voi..ca eu la naiba nu stiu de unde sa iau..
..deci..am nevoie de articolul care spune clar ca dupa concediul de maternitate te intorci pe acelasi post.
Maine...din pacate trebuie sa ma intorc la servici...dar nu vreau sa merg asa ca proasta...sa nu le zic nimic..ci sa fiu cu capul plecat..pt ca ei au fost NESIMTITI si m-au facut gestionar. Nu, am de gand sa lupt cu drepturile mele, numai ca am nevoie de ajutor.
Deci, daca gasiti, va rog sa-mi trimiteti pe adresa mea de mail : camelia.pustai@yahoo.com, pt ca maine merg la directoare!
...si vreau sa va multumesc din inima pentru mesajele voastre de la Sufletul credintei!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
anaco spune:
Anna...felicitari pentru micutzul si scumpul iepuras!!

Mi-am amintit... narci , vezi ca Dani a declarat in presa ca "a avut o singura relatie serioasa care a durat 7 ani"....ai de grija!!! sa nu vina astia la tine in Brazil, cu toate cancan-urile lor cu tot!![]()
![]()
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
ileanna spune:
Mada tu stii ca shi eu ma gandesc la o pauza de calculator ... da' ma'ndoiesc ca reushesc. Nu le am cu autodisciplina decat daca-i vb de kile in plus ...
Mda ... poate imi fac macar 1 zi pe saptamana cand sa impachetez laptopu' de cu seara shi sa ma bazez pe lenea mea de a-l scoate la loc. Ma mai gandesc ...
flo, rontzy chiar ii slaba shi mica
. Io ... is in drum spre ... nu ma mai plang ca fatza de cum am fooost ... Numa' ma'nervez k nu mai am rabdare shi m-am saturat de alura asta de mamaie shi de femeiushca "sanatoasa". 
bubuleana uelcom back, condoleantze shi imbratishari pentru vremurile grele care au venit peste voi 
Salutare anaco!
MissJJ spune:
Hai ca sa va zic de ce am simtit nevoia sa dispar, avem si noi o perioada mai grea dar si eu vroiam ceva timp off, am ajuns in perioada aia de redescoperire cand incerc sa ma redescopar cine sunt eu, bine sunt in primul rand mama pt doua printese superbe, dar in rest ma refer in afara de mama/gospodina/sotie. Si am inceput cu dieta, garderoba, un nou look am sa va pun poze sa vad cand apuca Flo sa mi le faca, na dupa vreo 3 ani de dedicat pur si simplu pt familie si casa vreau sa ma conturez mai bine ca individ ca o persoana de sine statatoare well sper sa nu ziceti cas nebuna si sa pricepeti ce ma chinui eu sa explic aici asa ca nah cam astai, incerc sa imi acord timp si mie personal sa fac ceva ce imi place sa ma pot ocupa si de mine pe masura ce slabesc vreau incet incet sa imi schimb garderoba sa ma ocup de studii de o viitoare cariera si pe langa toate astea si de familia mea iubita. Chiar daca fetele sunt mici si au nevoie de mine eu am trecut de perioada cu primul bebe cand eu eram pe ultimul loc si nu conta decat bebe papa casa si etc, asa ca mi-am inceput my big journey towards my transformation.
Si na fac asta acuma ca eu cand era timpul sa fac asa ceva am fugit in strainataturi si totul s-a derulat rapid si cu totul altfel decat era planul, dar poate mai bine asa ca acuma stiu exact ce vreau si unde vreau sa ajung si care imi sunt prioritatile in viata.
Si cum m-am tot gandit eu mi-am dat seama ca in feb facem 4 ani de cand ne-am mutat impreuna si in mai se fac 5 ani de cand sunt in uk si sincer nu imi imaginez cum a trecut asa repede timpul ca mi se pare ca totul s-a intamplat f recent si ca nu is chiar 5 ani acusi de atunci. Uff ce repede trece timpul nu imi vine sa cred.![]()
La noi a si nins zilele trecute era noaptea tarziu si ningea asa frumos si era rece rece se vedeau aburii asa cand respirai si am iesit in curte si am admirat asa in liniste fulgii. E asa bine cand e liniste si esti departe de toti si de toate si ai timp sa te gandesti sa lasi gandurile sa zburde.
Am senzatia aia uneori ca e prea multa tehnologie in ziua de azi prea multe chestii care ne umplu viata si uneori simt nevoia aia sa fug undeva departe sa fiu numai eu cu mine si cu gandurile. E fain asa sa mai scapi de cotidian cateodata.
Oricum acuma I'm back si de uitat nu va uit stati liniste ca nu scapati de tot de mine da na mai simte omul si nevoia de cate o pauza si daca ar fi ceva serios sau ceva pb mari sigur va zic nu dispar asa deodata da acuma chiar nu am mai avut dispozitia necesara nici la telefon nu am vb nici pe net n-am stat la tv oricum nu prea ma uit, m-am mai uitat prin poze vreau sa fac un fel de scrapbook cu toate celea in el cu mine cu familia cu fetele sa fie acolo amintire cu toate timpurile si momentele speciale din viata mea/noastra. De mult am vrut sa fac asa ceva si nu am mai facut din diverse motive da acuma ma apuc de selectat si de alcatuit scrapbook-ul asta.

PS N-am innebunit si n-am cazut nici in cap in caz ca asa v-am lasat impresia in urma mesajului meu.
kamelya spune:
cris nu prea cred ca nu e prima data ,of course ca sunt slaba dar am mai ramas cu un pic de burtica de zici ca sunt
in 3 luni
bubuleana CONDOLEANTE SI DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ariadnabr spune:
Asa Mada- rediscovery journey...OK! Da' sa nu mai faci!! Auzi? 
Am fost ingrijoarata rau de tine pana ne-a zis Sun ca esti ok. Te-as fi sunat in fiecare zi, zii mah ca ai nevoie de una bucata break...nu de alta da'...
si io-s de aia panicoasa!
Bine ai revenit!
Pupici multi de aici din Irlanda 

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
Tecky spune:
Mada bine ai revenit.Te inteleg perfect prin ce treci pt ca si eu mai am perioade in care vreau sa schimb ceva la mine,ceva in viata mea.Iti doresc din suflet sa realizezi tot ce ti-ai propus.Abia astept poze cu noua Mada.Ce frumos ti-ai schimbat semnatura.Fetele ce fac?

Boti poate a scazut productia de lapte doar pe moment.
Bubuleana condoleante pt socru.
Cristina ms.
Rontzy si Ileana frumoase pozele.Ileana mie imi place mult cum arati!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus ...Fetelor, am nevoie de la voi..ca eu la naiba nu stiu de unde sa iau.. ..deci..am nevoie de articolul care spune clar ca dupa concediul de maternitate te intorci pe acelasi post. Maine...din pacate trebuie sa ma intorc la servici...dar nu vreau sa merg asa ca proasta...sa nu le zic nimic..ci sa fiu cu capul plecat..pt ca ei au fost NESIMTITI si m-au facut gestionar. Nu, am de gand sa lupt cu drepturile mele, numai ca am nevoie de ajutor. Deci, daca gasiti, va rog sa-mi trimiteti pe adresa mea de mail : camelia.pustai@yahoo.com, pt ca maine merg la directoare! |
CAMY, dragutza, daca vrei...eu iti trimit sms cu nr avocatului cu care am vorbit. Eu nu am gasit prea multe...dar..Sau daca vrei...sun-o pe sora mea, poate ea stie mai multe. Eu am vorbit cu amandoi si stiu cine esti...Deci, suna fara grija!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story