Pepenasi de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Buna fetelor! Nu am lipsit de figuri sau ceva sau ca sa fiu strigata nici nu am citit din urma ca nici nu am deschis calculatorul decat de vreo doua ori si atunci nici n-am intrat pe forum. E bine sa mai stai departe si de calc am petrecut cat mai mult timp cu fetele mele si cu sotul mei iubit ne-am plimbat am fost la ziua unui baietel de 2 ani anyway quality time. Sunt prin zona sa vad cand apuc sa si scriu ca Ami e tare suparici nu stiu ce are aseara s-a tot trezit ba lapte ba ceai ba nimic dai si plange acuma sa vedem daca ii trece sua daca ne paste vreo raceala ceva. Revin mai incolo ca iar plange pisoiul. PS Pupici la toata lumea si mie mi-a fost dor de voi da a fost si bine sa fiu offline si departe de calculator o perioada. ![]() ![]() de A & A Lupta cu kg![]() |
MADA, BINE AI REVENIT!!!!!!!!
si pe cele doua printese...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
anaco spune:
O saptamana buna sa aveti!

Eu bineinteles ca citesc tot, dardeocamdata nu am avut ce sa mai scriu, ca de diversificat ne gandim mai incolo, pe la 6 luni, daca ne mai tine "dozatorul"
...
Am si o intrebare:
A avut cineva botezul in zi e duminica?, sau e regula sa se faca sambata si scaldatoarea duminica abia?...Multumim....
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
anaco spune:
MADAAAA Bine ai revenit!!!!!!!!!!!!!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
flo1980 spune:
Buna dimin.....ziua!!
s-a facut deja 12 ceasuuullll.....off cum trece vremea...
Mada bine ei revenit!
fetele!
anaco pe primul baietel l-am botezat duminica si mirul i l-am luat lunea, nu de alta dar nu am gasit liber la restaurant sambata.
Vazut pe ile si rontzy...fata da sunteti slabe !!!! Eu am 61 kg si burta de 5 luni

Ariadna sa-ti traiasca printesele, sa va fie de bine botezul! Mai-mai ce grasunica s-a facut printesa mica 
Rontzy si la al meu tot asa se vede gingia, numai ca se vad amandoi incisivii....
sa treaca durerea!
Ma duc sa potolesc foamea lui Alex ca David a adormit in bouncer...
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
kamelya spune:
anaco noi am facut botezul duminica ca tot asa nu am gasit sambata iar mirul l-am luat luni.eu nu vroiam duminica ca luni toata lumea se duce la munca si pleca mai devreme si eu sunt tare petrecareata ![]()
flo apropo te burtica saptamana trecuta mi-a dat un nene locul in metrou crezand ca sunt

Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
AnnaBaby spune:
Fetelor, eu o declar pe fiica-mea Bugs Bunny!!! A sorbit azi suculet de morcov pt prima oara si i-a placut teribil! A suflat 30 ml imediat! Fata de sucul de mar pe care nici dupa 2 sapt nu-l accepta asa de usor, pe asta il vrea

Doar seamana cu taica-su, lui ii place Tedi, Carotella si alte combinatii din astea de morcov cu alte fructe!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
M&M spune:
Hai mai Kamelya ca tu esti slaba!!! CUm sa te confunde cu o graviduta...
Cred ca a fost doar politicos nenea,,,
Pica, nu stiu de ce am eu impresia ca te cunosc...dar nu imi dau seama de unde...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
violeta29 spune:
CRISTINA, multumim sper sa fie curajoasa, va povestesc eu
KAMELYA, intradevar trece repede tare timpul, parca mai ieri aflasem ca sunt insarcinata.
ANKALAURA, KAMELYA ARIADNA, botezul nostru a fost acu doua saptamani vineri am fost la botez la niste prieteni, cred ca m-am exprimat eu gresit, deh, a obosit neuronu. Poze de la botezul nostru am pus doar vreo doua la semnatura din lipsa de timp si fiindca merge si netu ca naiba. Nici n-am facut prea multe, mai mult am filmat.
BOTI, nu te depresa , fii calma fii optimista si poate o sa revina si lapticul . E bine ca ai alaptat exclusiv cel putin pina acum.
MADA bine ai revenit
ILLEANA, la cat mai putine kilograme in minus!
ANACO, la noi botezul la biserica se face vinerea si baitza sambata. eu chiar am vorbit cu preotul sa facem sambata si nu a vrut. Cate bordeie atatea obicee.
ANABABY, felicitari pentru victoria cu suculetul de morcov
BUBULEANA , condoleante
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
MissJJ spune:
Mada, Cristina, Flo, Cuscra, Anaco, Kamelya, Rontzy, Bufi, Violeta ms.
Bubu n-ai pt ce spor la scapat de kg eu acuma am 69,1 oricum dieta e buna sa stii ca slabesti dar are si perioade de stagnare oricum ideea e ca dupa ce termini varianta de dieta alesa a sau b si reusesti sa mentii obiceiurile de a papa dupa dieta vei continua sa dai jos si bine ceva sport si sigur se vad rezultatele.
Eu data trecuta vroiam rezultate rapide rapide acuma m-am invatat minte nu vreau repede si apoi sa pun de trei ori la loc incet si isgur 1-2 kg pe luna si eu ma declar extra multumita sa ma mentin asta e pb oricum mai am destul mai am 14 kg de dat jos dar imp e ca a inceput sa se miste acul de la cantar si chiar daca is la limita da am trecut la 6 in loc de 7 mai am pana la 55 da incet voi reusi.

Fetele mai noi care mai vreti in listutza sau aveti completari ziceti sa va trec, mai dati date care nu suntei in listutza sau la care mai lipsesc datele.