FIV in Ungaria 46
Raspunsuri - Pagina 18
daniela2 spune:
Gyongyi, desigur ca te anunt din timp. Ieri am inceput tratamentul, sambata merg din nou, deci nici nu stiu cand va fi punctie#351; oricum, cel mai devreme pe la sfarsitul saptamanii viitoare. Week-end placut !
olgutza0905 spune:
Daniela, astept menstruatia si raspunsul de la dr. Dar daca e asa cum am calculat....simbata sint si eu la clinica sa vedem ce facem cu tratamentul. Poate ne vedem. Oricum bafta multa!!! Si la celelalte fete la fel!!!! Ce ciudata e viata asta....pina acum ma rugam sa nu mai vina ciclul:)) acum ma rog sa vina o data ca sa apucam sa facem fiv-ul anul asta sa nu plece dr in concediu:))
Liana30 spune:
daniela ce a fost a fost..acum e un nou inceput si va fi bineeeee!!am zis!!am zis!!
vb moldovencei ca iar imi sare in cap ca nu specificte pup fatoo si mii dor di tini..
olguta bea muma si tu neste vin rosu..baga niste ajuta'l sa vina..te pup
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Espe spune:
Buna tuturor! Multumesc mult pentru mesajele si gandurile bune! Multumesc dr Zadori si echipei lui, este un doctor perfect! Multumesc lui Gyongy si lui Doru, sunteti niste oameni atat de buni, sa aveti parte numai de bine intotdeauna!
Astept 5.12 pentru testul de sange! Mai sunt 7 zile... offf... mi se pare o vesnicie!
crisis81 spune:
A NASCUT MARUSH !!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
adaca spune:
MARUSH FELICITARI !
CRISIS am venit si te
MAMIBRIA si pentru toate fetele care sunt in focuri sa dea Bunul Dumnezeu sa fie cu
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Liana30 spune:
Felicitariiiiiiii Marush!!!!
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
KLU1973 spune:
Buna fetelor,
Am ajuns acasa dupa un drum groaznic de 12 ore... acum important e ca am ajuns cu bine.
Astept cu nerabdare data de 5 decembrie, ziua testului...
Sa vedem ce imi aduce Mos Nicolae anul asta, nu-mi ramane decat sa astept cuminitica.
Important e ca am nasi pentru tripleti... liana, am vorbit cu frate-miu ieri inainte sa iasa din tara si a zis ca va tineti sa-i botezati pe toti trei :)))
Multumesc inca o data pentru sustinere, crisis pentru galeria de pe prima pagina (acum am vazut-o).