FIV in Ungaria 46

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Crisis, mi-a spus dr. ca totul e ok, astfel ca ieri am si facut prima injectie de Suprefact (mi-a inlocuit decapentylyl cu suprefact); de azi continui cu Suprefact (0,5 ml), Merional (150) si Gonal F (112,5). Sambata, 29.11.08, merg la control (sange + eco); deci..... cu speranta ca va fi bine;

Va tin la curent pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

Daniela 2, bafta cu tratamentul!Iti doresc sa ai nervi de otel(ca o sa astepti cu orele ca sa intri la dr)si productie mare de foliculi mari si grasuti,tocmai buni pt niste embrioni care sa ramana 9 luni in burtica!
Klau a intrat in tara de 10 min,stiu din surse sigure;drum usor ca mai ai pana la Buc si...ai grija de mormolocii din burtica!
Eu sunt bine,stau in pat si mananc non-stop!
Liana,sa stii ca acum chiar beau 2l de apa pe zi.
Va pup pe toate!
Bafta fetelor cara au inceput tratam.,precum si celor care numara zilele ce le mai au pana la test!

Mergi la inceput

Mamibria, multumesc de urari, sa ai gura aurita !
Si eu iti doresc MULT NOROC, sa ti se realizeze visul. Da, si ieri a fost foarte mare aglomeratie la clinica;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

daniela numai maine nu'i sambatabafta multa..noi suntem aci cu pumnii stransi.
mamibria asa va vreau..ff bine..baga acolo..intra nu intra tu bagasa iasa socoteala
klau drum bun iubita..vb cum ajungi..te pupp.
mihaaaa te pup ..ce faci?te'ai mutat?mai da si tu un semn
ramonaaaaaaaaa..ramonaaaaaaaaate astept
Va pup pe toate,

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Mamibria, dupa embriotransfer ai plecat din Szeged ? Nu e problema sa pleci la drum ?

Mergi la inceput

daniela daca stai aproape merge sa pleci..cu toate ca e indicat macar o zi sa ramai..ma rog doct zice ca poti pleca dar io nu's de acord cu elparerea mea e ca daca poti sa ramai macar o zi sa o faci..daca poti 3 zile e si mai bine..chiar daca e aproape Timis.sunt ceva km si nici drumu nu'i asa stralucit..cat ai vrea sa stai relaxata .nu ai cum..
am zis e parerea mea!!!

luptatorul meu

Mergi la inceput

Liana30, asa am sa fac. Daca da D-zeu sa ajung la ET, o sa stau 3 zile la Szeged; cand stiu cand va fi punctia, o contactez pe Gyongy sa stabilim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna fetelor !!!!!!
Daniela sa ma anunti din timp eu de miine o sa fiu in Romania , ma voi intoarce lundi dupa.masa sau seara.
Va pup pe toate sa fiti cumintele adica sa stati la pat sa beti apa si stiti voi ce evoie si ce nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

Salutare!Eu tocmai m-am trezit;am dormit 2 ore cu Briuta langa mine care tot imi zice:"Sa te tii de burtica,sa nu il lovesc pe bobo din greseala!"
Daniela 2, eu am asteptam de fiecare data,cel putin 3-4 ore(chiar si 7),mai puitn in ziua punctiei,cand am intrat la timp.
Eu am plecat la Arad la o ora dupa ET dar, desi avem Audi A6,am mers numai cu 50 km la ora;am avut noroc ca era tarziu(am iesit de la ET la 8,ora lor)si nu au fost prea multi in trafic, sa ne injure ca blocam circulatia.
Ar fi totusi mai bine sa ramaii macar o zi acolo,daca poti.
Liana,eu ma drinkuiesc in continuare...
A,o informatie care poate fi de folos fetelor: Zadori are concediu in decembrie,cred ca din 18,si am inteles ca ar vrea sa termine pana in 15 dec. fiv-urile incepute.

Mergi la inceput

daniela cu siguranta vei ajunge la ET..bafta multa.
mamibria te pup..asa da'nainte
gyongyi drum bun si distractie mare

luptatorul meu

Mergi la inceput