FIV in Ungaria 46

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonacostin spune:

LA MULTI ANI, DRAGA GYONGYI!!!
Tot binele din lume, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Liana, Mihaelle, atelocin, buluna, va pup pe toate, nu am mai intrat pe net fiindca am avut mult de lucru la serviciu, am avut o perioada grea. Sper sa nu tina asa mult timp....lucru. Ma bucur ca sunteti toate bine si sanatoase. Abia astept sa ma duc din nou in ungaria si sper ca de data asta sa reusesc. Va de 1000 ori.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

LA MULTI ANI,GYONGYI SI DIN PARTEA MEA!!!!ITI DORESC MULTA SANATATE,FERICIRE SI TOT BINELE DIN LUME!!!
Eu iti scriu cu intarziere de o zi, dar ieri am fost absenta "motivat".
Deci:ieri am avut ET si trebuia sa fiu la clinica la 3si jum;am ajuns la timp, dar salile de asteptare erau neincapatoare si m-am gandit ca o sa mai intarzie putin si ca nu o sa intru in sala la 4,cum zisese dr.Am intrat in "sala minune" la 5,ora lor, si am iesit afara,in sala de asteptare la ora 8.Tata,care ma astepta afara,vazand ca nu mai ies,a intrat in panica si cum l-a vazut pe dr., i-a spus numele meu si l-a intrebat disperat:"Problem?"Dr.i-a dat ceva explicatii in engleza,tata nu a priceput nimic din ce i-a spus,insa a inteles din zambetul lui ca totul e ok.
Am avut un embrion de 10 celule si un endometru de...15!L-a masurat de 2 ori, ca nu-i venea nici lui sa creada ca a reusit sa se dubleze in 2 zile,asta ca sa fiu ciudata si imprevizibila pana la capat.
Mi-a facut si hatching,ca sa mareasca sansele de implantare a embrionului.Acum stau la pat,ma chinui sa beau cei 3 litri de apa si astept sa treaca timpul;dr zice ca este foarte optimist,chiar daca este un singur embrionas(cum spuneati si voi,unul este suficient, daca vrea Doamne-Doamne!).
Doamne ajuta!
Va pup pe toate si va multumesc din nou pt incurajari!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Gyongyiiiii, la multi ani! Eu iti zic cu intarziere pentru ca nu stiu cum am facut, dar am baut de la tine...si a fost cam rece, ca ma doare capul si gatul si...mai si vomitai azi...Asta de la cheful tau se trage. Cred ca am fost si eu pe acolo...virtual.
Te pup de mii de ori si Dumnezeu sa te rasplateasca pe masura bunatatii tale. Sa-ti dea tot ce-ti doresti tu, ca esti o scumpa. Te pupam toti 3.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Buna fetelor,

multumesc din suflet pentru sustinere, pentru galerie si pentru tot... am 3 embrionasi la purtator toti de 8 celule, praslea din 3 se facu de 8 celule, am dus ceva munca de lamurire cu Baby sa mi-i transfere pe toti... nu vroia si pace, l-am convis intr-un final si i-am luat sub semnatura spunadu-i ca am 35 ani si eu nu-mi las nici un copil in Ungaria.
Acum sunt consemnata in pat dar cu ingaduirea lui Gyongyi am intrat sa va scriu,
Joi plec spre casa, frumos la Szeged dar abia astept sa ajung la mine acasa.

Mamabria, ai vazut iubita, steaua ta norocoasa nu te lasa, ca totul sa iasa bine pana la sfarsit si Bria sa aiba fratiorul sau surioara pe care o asteapta cu nerabdare !!!

Fug in pat nu inainte de va mai multumi inca o data si a va pe toate.

Klu.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna fetele ,

ramonacostin, mammabria , buluna , multzumesc mult pt urari si eu va doresc tot binele din lume .
tuturor nu va enumar ca sigur as uita pe cineva si nu vreau pt ca va pe toate , voi stiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Daniela ce ti-a spus la control? Cand incepi?
Pussi vrem poze de la petrecere!
Adela sanatate multa puiului mic si sa ajungeti cat mai repede acasa!
Tia daca ma trage vre-o atza vin si la Resita!
Mamibria
zisaCamy nu ne mai spui nimic nou? Sper sa fiti bine si voi si Valeria si bebeii ei!
Marush sunt sici cu pumnii stransi sa iasa totul bine!!!
Bafta multa

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput