FIV in Ungaria 46
Raspunsuri - Pagina 11
crisis81 spune:
Mamibria ma bucur enorm ca esti acolo, ca maine ai punctia si ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa-i faci fratiorul mult dorit Brianei.
Klu imi pare rau ca ati trecut prin aceasta spaima, dar totul e bine cand se termina cu bine. Asa ca bafta la iubit si sa te vedem mamica peste 8 luni jumate.
Daniela iubita!
Olgutza sa nu-ti fie frica sa speri. Speranta este ceea ce ne face sa mergem inainte. Si speranta se va concretiza intr-un fapt.
(mai ales somerele)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
crisis81 spune:
Mamibria ma gandeam eu ca ce greu e sa strangi bani, acte, sperante pentru un FIV, dar acuma vad cat e de greu sa adopti un copil. Dar nu renunt mai ales acum cand e si sotul de acord. Bineinteles ca eu sunt cea mai norocoasa... la noi in judet e cel mai greu. 3 luni? Sunt familii care asteapta de 3 ani aici, dar cred ca nu sunt atat de incapatanati ca mine.
Pupici!!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
internet spune:
Mamibria
Mamibria
Mamibria ajunge unu si bun, poate iti spune Mi-ka. Nu trebuie sa fii descurajata, eu am 6 FIV la activ , nu-ti doresc sa faci atatea dar vreau sa-ti spun ca daca Dumnezeu vrea si daca noi avem putere (si bani) se poate. Ne rugam la DD pt tine
Klu multa bafta
Cris sti ce m-am gandit? vino la Resita sa stai cateva zile cu Daria ca sa-ti treaca timpul mai repede, sau poate vrei sa mergi cu noi la dentist in Germania???
Va pupam pe toate
daniela2 spune:
Multa bafta Klu, Mamibria, Olgutza, Cornelia
Liana30, esti neobosita, tot un suflet pentru fiecare dintre noi
Crisis,
Liana30 spune:
mamibria suntem aici..te pupam si avem pumnii stransi.
daniela nu am cum sa obosesc stau numai in pat
kla te astept cu vestileeeeeeeeeeeeeeeeeee
mihaaaaaaa iti place fato??????intra odata sa'mi spui ca numai poci sa asteptva puppp
gyongyi nu te mai trezisi fumeie?
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
atelocin74 spune:
Mamabria, multumesc . Si mie i-mi pare bine ca te-am cunoscut si i-ti doresc din tot sufletul sa fie reusita , si o sa fie !!! pt ca o meritati . O sa stau cu pumnii strinsi si o sa ma rog pt tine.Iar la ceea ce au mai spus fetele asa este ma bucur ca am putut sa fac ceva pt ele, Oricum majoritatea care au trecut pragul casei mele si-au spus parerea, carora eu le multumesc si ma bucur ca au fost multzumiti si s-au simtit bine. Iar acum celor Gravidute : Liana , miha 2004 , buluna , Miki , borzasimona , zisaCami si cemai tuturor va doresc o sarcina usoara si la termen iar aspirantelor nu va enumar ca asta inseamna cu nu ma mai ridic de la calc un timp ( si Klu ma asteapta sa mergem la Aldi )le doresc sa va urmeze calea cit se poate de repede, adica sa fie si ele tuturor.
atelocin74 spune:
Miha 2004 , foarte mistooooooo patutzul bebelinei ne-a placut la toti . De acum noi cu totii ne rugam pt voi sa ai o sarcina usoara , la termen cu o Bebelina sanatoasa si frumoasa .
Liana30 spune:
mai stati fumeilor mult la Aldi??vreti sa'l inchideti voi?
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
atelocin74 spune:
Nu cumva esti tu invidioasa ca nu esti si tu cu noi ? stii bine ca am fost si impreuna si nu este in Szeged dar in curind o sa fie si aici.
Deci dupa cum se vede sintem acasa, mincam bem , n-avem nici o greata oricum sintem cu tine in gind .... ce bine era daca erai si tu .