FIV in Ungaria 46
Raspunsuri - Pagina 10

Liana30 spune:
mihaaa lasa\i mum,a sa se distreze si eimacar acu cat mai pot ca pe urma e vai de ei
vazui patutul e de belea..
va puppp.
kluuu pumnii sunt strnsi..stransi,,te pupp
cornelia tu sa stai cumintica da?te pup
mamibria te pupppppppppp si sunt aci..stii tu
daniela bafta multa pe 24 sa numai fie nici un chis si sa incepi.
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

daniela2 spune:
Multumesc, Liana30; sa dea DD sa fie bine !
Klu, Cornelia, asteptam vesti bune !
Olgutza, tu ? Ce ne spui de la prima intalnire cu dr ?
Va doresc mult, mult noroc tuturor !

Liana30 spune:
mihaaaaaaaaa ajunsa????iti place????
gyongyiiiiiiiii vrem vestiiiiiiiiiiiii
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

KLU1973 spune:
hai ca acu ajunsei la gyongyisi va dau eu vestile:
azi facui punctia, totul perfect dupa parerea lui Baby, 8 foliculi intre 17-18 mm, endometru 12 mm, intru la punctie super multumita si eu si el, ma trezesc din anestezie si ca prin vis il vad agitat si aud ceva de genul stop the bliding , ajung in salon si vine la mine si-mi spune ca nu a putut sa-mi scoata decat 4 ovocite de pe partea dreapta, cand a incercat sa scoata de pe stanga a atins un vas de sange si s-a inundat tot neputand sa mai scoata nimic de pe partea stanga.
Era Baby varzaaaaa, de cate ori intra venea la mine sa ma intrebe cum sunt. Am stat acolo 5 ore cu 2 pungi de glucoza. Cand sangerearea s-a oprit definitiv am iesit la sotul meu care mi-a zis ca si-a dat seama ca s-a intamplat ceva ca au chemat-o si pe o doctorita din maternitate.
Dar totul s-a terminat cu bine, am 4 outze bune care se iubesc numa numa cu soldateii lui Bubu.
liana iubita mea asa ca sunt bine acu, nu scapa baby de mine, neam :))) saru mana pentru grija pe care mi-o porti , ai grija de tine !!!!!
miha2004 e superrrrr marfa patutul printesei, mi l-ai descris ieri la telefon dar acum ca l-am vazut imi place la nebunie.
Fetelor mamabria face maine punctia, asa ca treceti la galerie : mamabria
mamabria
mamabria
Bafta multa tuturor, sarcina usoara gravodutzelor !!!
Klu,

olgutza0905 spune:
Salutare fetelor!!!Mi-am tot propus sa va scriu dar n-am apucat. Dr. e tare " aratos":))) dar cel mai mult m-a impresionat cit de apropiat il simti de problemele tale si in acelasi timp super profesionist.So...pe scurt...desi initial a fost f retinut vazind analizele( un ovar in minus, hidrosalpings si HSG cu obstructie bilaterala) dupa eco in care s-a vazut un folicul ( eram dupa ovulatie), hidrosalpingsul este f mic asa ca nu necesita scoaterea trompelor, a zis ca sansele sint mari...Deci...sapt viitoare, asteptam menstruatia, ma programez la analize hormonale si daca ies ok, incepem tratamentul ca prin 12 dec sa facem punctia si sa facem embriotransfer pina in craciun....Asa ca sint fericita...dar mi-e tare frica sa sper:((
Va pupacesc si sper ca sinteti toate ok

Liana30 spune:
klauuuuuuuuuuuuuuu ma bucur mult..ai grija de tine si nu'l slabi neam te pupam si tinem pumnii stransii..stransii..
intersectia e activa rau gata de galerie
olguta multa bafta!!
va pup pe toate,
aaaaaaaaaa legaturilorrrrrr Moni e gravi..uraaaaa.

Liana30 spune:
mamibria io spun asa..daca te mai prind ca esti suparata scot bata..haiiiii da mana la olteanca si tot inainteeee..gandeste iubita ca io unu am avut si uite minunea,asa ca trebuie de data asta sa fie bineeeeeeeeeeee..tatibria curaj ca va fi bineeeee..
va pupam pe toti 3 si va tinem pumnii stransi..
si acu galeriaaaaaaaaa..mamibria
mamibria
mamibria

mamibria spune:
Prezeeeent!
Fetelor,sunteti minunate si m-ati facut sa plang cand am vazut galeria voastra!Maine am punctia dar ma duc mai mult de rusinea fata de doctor, pt ca eu mi-am pierdut orice speranta si la acest al patrulea fiv.Am avut 7 folicul in ziua 5, dar s-au evaporat inexlicabil si maine incearca sa pescuiasca "aproape 2"sau "macar 1" asa ca ...
Klu,acum nu mai spun ca nu mi se poate abate tocmai mie pe cap ghinionul asta;e adevarata expresia "never say never"...
Miercuri,pe langa faptul ca doctorul mi-a dat vestea ca foliculii cei multi au ramas aproape 2,am stabatut Szeged-ul ca sa imi recuperez masina pe care cei cu parcarea mi-au ridicat-o ca a fost parcata pe locul pers.cu handicap,desi ea era doar aproape de acel loc,am dat o amenda de 13ooo de forinti .
Zadori a fost cel care m-a ajutat sa ajung la cei care imi dusesera masina la plimbare,a fost un dragut si jumatate,si el si scumpa de Gyongy,care m-a ajutat cu traducereasi m-a incurajat cu privire la reusita fiv-ului.Gyongy,desi fetele au mai spus-o,acum am si eu ocazia sa-ti spun ca esti o persoana extraordinara!

mamibria spune:
Klu,iti multumesc pt. sustinere si imi pare rau ca astazi iar a trebuit sa treci prin "situatii speciale".Ma bucur ca esti bine si iti dorec sa ai 4 embrionasi grasi si frumosi!
Liana,iti multumesc si tie ca esti alaturi de mine si as vrea sa iti calc pe urme desi situatia actuala ma dezarmeaza cu totu'.Ma bucur din suflet ca esti bine,lucru pe care l-am aflat dupa mai multe "cercetari".
Maine la 12 am punctia,o sa va anunt cum a decurs...
Speranta moare ultima si se pare ca a mea mai respira totusi putin,datorita voua.Va pup dulce!
Cris,bafta multa in noul drum!Astept vesti bune cat mai repede si iti doresc sa ai norocul meu-in 3 luni mi-am gasit sufletelul !
Bafta multa tuturor fetelor care sunt acum in ...focuri si sa speram ca rugaciunile noastre vor fi rasplatite.D-zeu are planurile lui si stie ce este cel mai bine pt noi.

Liana30 spune:
mamibria suntem aci si nu te lasam..va fi bineeeeeeeeeeee..ai sa vezi..de data asta unu si bunnnnnnnnn..am zis!am zis!!haii la culcareee..maine trebuie sa fii super optimistaa..noi vom fi acolo dupa bancuta si cu pumnii stransi..fatoooooooooooooo tu auzi???????va fi bineeeeeeeeeeeeeeee
tatibria scuturo putin sa'si revina