Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza,
a plecat doamna dr de la noi acum .
Rezultatul : toti luam antibiotic

Ne-am pricopsit cu o traheobronsita, Bogdan e cel mai prins, urmeaza Andrei si noi parintii , eu la inceput, sotul pe trecute.
Asa ca suntem in carantina, nu avem voie la scoala/sport (Bogdan), afara (Andrei) si luam medicamente.

Andrei inca face febra peste 39,5 C cu toata schema de antitermice , plus o tuse incipienta astfel incat va lua pentru prima data in viata antibiotic - Augmentin la 12 ore , antitermice , sirop Prospan pentru tuse, Sinupret pentru mucisori.

Cam atat de pe frontul de vest

N-am apucat sa citesc nimic

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala ufff ce rau imi pare pentru voi .. tare nasoala sunt vremea asta de afara si mai ales caldura asta neobisnuita pentru noiembrie .. tin pumnii sa va treaca repede! sanatate multa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

moni, stoisor azi ma duc sa iau colargolul si sper, ca maine, sa ajung la posta sa-l trimit. chestia e ca sunt prinsa rau la job cu alegerile astea din sua dar imi fac eu timp.

pupici

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

laurici mititica eleni .. iti dai seama ce dureri au fost pe ea. nu i-ai dat un pic de nurofen si cu calgel? printesa mica si frumoasa

plecati la munte miercuri, vai ce super!! vreau si ioooooo!

Eva creste mare
Eva

Nu i-am dat nimic pentru ca proasta de mine habar n-aveam ca ii ies atatia dinti Eu stateam linistita ca cei 4 pe care ii are acum i-au iesit fara dureri si credeam ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap si scap usor...
Abia a doua zi in parc mi-a spus o prietena care s-a uitat la gurita ei ca de fapt ii ies atatia dinti...
Si un canin printre ei...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neaa fetele,

Am citit capitolul tecut (da' ati scris nu v-ati incurcat ):

Gabi, imi pare rau c-ai trecut prin asa stare nasoala; sa treci mai usor peste starea asta.

Off, Laura, cred ca esti chiauna de la treziri; saracutza Eleni... prin ce dureri a trecut.

Helene, ce ma bucur ca nu e nici-un balaur; si Adelei i-au iesit Leucocite "rare" in sumar, dar dr mi-a zis ca nu indica infectie.

Am vazut poze cu clopotzei dragalasi - nu nominalizez ca precis uit pe cineva.

Sanatate multa ca puiutzii bolnaviori!

Bulina mea iar s-am trezit peste noapte - habar n-am de ce - motiv pt care azi sunt chiauna.
Si mai am si o stare de kko - asa ca azi, mai subztire pe forum (ma retrag in carapace).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

M-am gandit vineri la tine... Staim ca trebuie sa ia sotul rezultatul analizelor si eram sigura ca vor fi bune!!!
Ce usurare ! Gata, acum chiar ca poti spune din toata inima ca a scapat buburuza de necaz!!!!
cu mult drag!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Laurici mamaaaa 5 dintzi deodata? saracuta, cred ca o doare tare rau.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

3 sus si doi jos
n-am vazut in viata mea niste gingi asa de rosii si umflate...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Neata zuzici si de la mine!

Gabi, La Multi Ani! pentru ieri, iti urez sa fii sanatoasa si fericita si sa treci cat mai repede peste suferinta... O ai pe Daria scumpa, o sa te ajute!

Elle, ma bucur pt analize, ce usurare! Deci o faringita a chinuit-o pe Eva cu febra atatea zile?

Multi -ici tuturor clopoteilor bolnaviori! Multa sanatate!

Da, asa e, Anca.b n-a mai intrat de ceva vreme...la fel si Matzgravidut ... Shose, Tinna, Miki_baby...

Sa stiti ca am vazut toate pozutele puse in ultimele zile, dar nu nominaliez ca sa nu uit pe cineva...tare mi-s dragi clopoteii nostri scumpi si curajosi!

Cred ca v-am zis ca Sofiei ii ies 4 dinti sus, sunt in gingie inca dar o cam chinuie ... azi noapte - de fapt dimineata - s-a trezit la 5, plangand, nu s-a linistit / adormit decat la 6.20, s-a trezit din nou plangand la 7.20, in intervalul asta a facut kk de doua ori... Abia astept sa ii iasa dintucii.

Ieri i-am facut dovlecei umpluti cu branza, la cuptor. Succes total. Daca vreti reteta, o pun, dar parca o mai daduse cineva?

va urez o zi cat mai usoara!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Of, si micuta sofia cu probleme cu dintisorii...
Sa iasa cat mai repede!!!
Eu vreau reteta! Chiar astazi ma gandeam ca ii voi da piure de cartofiori cu branzica dar parca suna mai bine dovlecei la cuptor!
Mai ales ca plec mai devreme de la birou asa ca voi avea timp sa-i prepar pentru pranz....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Buna dimineata, fetelor! Eu va invit la un ceiut cald, care ar fi mult mai bun baut in fata unui semineu, la munte, vise, taica, vise...
Va scriu si eu de la serviciul meu care imi aduce imi fiecare dimineata un car de nervi.. care imi strica toata ziua, de altfel... Nu mai pot, am devenit paranoica, ma enervez din orice, am impresia ca toti la serviciu au facut conspiratie impotriva mea..Innebunesc, incet, dar sigur.

In alta ordine de idei,Yiannis-ul meu e foarte bine, rade toata ziua, se joaca, ne santajeaza sentimental, papa bine, merge sustinut de maini, cred ca fotbalist se face la cat "alearga" dupa mingea de fotbal a sotului...

Va pup pe toate, va citesc in fiecare zi, dar tot "pitita" imi place sa stau, ma scot si eu capu' din cand in cand...

Multa sanatate bebeilor bolnaviori! Si parintilor, in anumite cazuri, vezi LalaD

La multi ani celor nascuti astazi!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Neatza,
a plecat doamna dr de la noi acum .
Rezultatul : toti luam antibiotic

Ne-am pricopsit cu o traheobronsita, Bogdan e cel mai prins, urmeaza Andrei si noi parintii , eu la inceput, sotul pe trecute.
Asa ca suntem in carantina, nu avem voie la scoala/sport (Bogdan), afara (Andrei) si luam medicamente.

Andrei inca face febra peste 39,5 C cu toata schema de antitermice , plus o tuse incipienta astfel incat va lua pentru prima data in viata antibiotic - Augmentin la 12 ore , antitermice , sirop Prospan pentru tuse, Sinupret pentru mucisori.

Cam atat de pe frontul de vest

N-am apucat sa citesc nimic

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Of, sanatate multa la toti !!!
Hai ca febra o sa-i cedeze dupa 2 administrari de antibiotic.Tie ce antibiotic ti-a dat ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Of, si micuta sofia cu probleme cu dintisorii...
Sa iasa cat mai repede!!!
Eu vreau reteta! Chiar astazi ma gandeam ca ii voi da piure de cartofiori cu branzica dar parca suna mai bine dovlecei la cuptor!
Mai ales ca plec mai devreme de la birou asa ca voi avea timp sa-i prepar pentru pranz....

si Eleni - 05.02.2008

Gata, Laura, am pus reteta...pe urma am vazut ca pusese si Madalina o reteta asemanatoare, doar ca avea carne in loc de ou...ai de unde alege deci :-)))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput