Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici .. va vine sa credeti ca de luna viitoare suntem in sarbatoare??????? clopoteii nostri frumosi incep sa implineasca anisorul!! mie nu-mi vine sa cred ca a zburat timpul ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata zuzulici !!!
Eu sunt iarasi putin defazata de voi... Din nou nu am avut timop sa va citesc de joi incoace...
Vineri spre sambata am trait - pentru prima data in viata mea - si eu o noapte nedormita Mi-a plans biata eleni de la 1 la 5 dimineata... Cu pauze de cate 10 minute de somn cu capul pe umarul meu - in pozitie de drepti... Cand incercam sa o asez in patut plangea de mama focului... Cred ca am pus-o si luat-o din patut de 100 de ori in 4 ore...
Proasta de mine... nu i-am dat nimic! Si abia apoi am vazut ca-i ies 5 dinti in acelasi timp... Plus ca-si strangea piciorusele in crizele de plans - cred ca o durea si burtica caci i-am dat o cantitate mai mare decat de obicei de conopida... Ca sa nu mai vorbesc de mucisorii cu care ne luptam deja de cateva zile...
In fine, i-am facut aerosoli si asta noapte a dormit foarte bine.
Dupa amiaza o duc ;la dr. sa o consulte si sa-mi dea acceptul sa plec cu ea la munte miercuri. Sper sa fie bine si sa pot pleca caci tare ce-mi doresc o mica vacanta....

In alta ordine de idei, ieri m-am intalnit in parc cu alina 023 cu ai ei copii frumosi - anita si luca. Ne-am simtit tare bine impreuna. Anita a crescut si este tare frumusica, are o groaza de par ce in curand o sa-i ntre in ochisori si niste ochi negrii minunati !!!
Haiosica si vesela!

Din ultimele pagini deduc:

Ura ellenuta pentru rezultatele bune luate la analize !!!! evita si mamica!

Alina kalos, am vazut fotografiile dariei. Este o papusica tare frumoasa!!!! Daca nu este "cu ochi" cum preconizeaza fetele... eu cred ca este posibil sa fie pe fondul oboselii fizice ... Si eu am trecut prin asta... Imi picau ochii in gura de somn si aveam momente cand nu puteam desxchide gura sa vorbesc.. Si asta se intampla chiar dimineata dupa un somn normal din timpul noptii...
Eu am luat cateva zile niste magnaziu efervescent si am incercat sa ma odihnesc si in timpul zilei... Vad ca acum - de vreo2 saptamani - mi-este bine.

LA MULTI ANI SANATOSI:
THEA
STEFAN
ANDREEA
PATRICIA

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!

Kalosalina Daria e o frumoasa, si nici nu se teme de cateloiu ala mare, nu?

Gabritza imi pare rau pt ingerasul tau , cred ca te simti foarte rau. Uite un buchet de flori de la mine

Fetelor mi se pare mie sau nu am vazut-o nici pe Ancab de mult?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Thea Maria (lauraI), Patricia Alexa (irlandeza) Stefan Cristian (ancasoare), Andreea Bianca (matgravidutz) Sa fiti sanatosi si iubiti!!!!!

RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici mititica eleni .. iti dai seama ce dureri au fost pe ea. nu i-ai dat un pic de nurofen si cu calgel? printesa mica si frumoasa

plecati la munte miercuri, vai ce super!! vreau si ioooooo!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neaa fetele,

Am citit capitolul tecut (da' ati scris nu v-ati incurcat ):

Gabi, imi pare rau c-ai trecut prin asa stare nasoala; sa treci mai usor peste starea asta.

Off, Laura, cred ca esti chiauna de la treziri; saracutza Eleni... prin ce dureri a trecut.

Helene, ce ma bucur ca nu e nici-un balaur; si Adelei i-au iesit Leucocite "rare" in sumar, dar dr mi-a zis ca nu indica infectie.

Am vazut poze cu clopotzei dragalasi - nu nominalizez ca precis uit pe cineva.

Sanatate multa ca puiutzii bolnaviori!

Bulina mea iar s-am trezit peste noapte - habar n-am de ce - motiv pt care azi sunt chiauna.
Si mai am si o stare de kko - asa ca azi, mai subztire pe forum (ma retrag in carapace).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

avem niste rezultate la sondajulpentru petrecerea picilor . arata cam asa ,insa diferentele sunt mici .
data-1.februarie 2009
ora- 14:00
Sala de conferinta
Baloane
Cadouri

si mai avem niste sugestii,dar nu am timp sale pun acum. revin

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Laurici mamaaaa 5 dintzi deodata? saracuta, cred ca o doare tare rau.

RAZVANICI LA 9 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici si de la mine!

Gabi, La Multi Ani! pentru ieri, iti urez sa fii sanatoasa si fericita si sa treci cat mai repede peste suferinta... O ai pe Daria scumpa, o sa te ajute!

Elle, ma bucur pt analize, ce usurare! Deci o faringita a chinuit-o pe Eva cu febra atatea zile?

Multi -ici tuturor clopoteilor bolnaviori! Multa sanatate!

Da, asa e, Anca.b n-a mai intrat de ceva vreme...la fel si Matzgravidut ... Shose, Tinna, Miki_baby...

Sa stiti ca am vazut toate pozutele puse in ultimele zile, dar nu nominaliez ca sa nu uit pe cineva...tare mi-s dragi clopoteii nostri scumpi si curajosi!

Cred ca v-am zis ca Sofiei ii ies 4 dinti sus, sunt in gingie inca dar o cam chinuie ... azi noapte - de fapt dimineata - s-a trezit la 5, plangand, nu s-a linistit / adormit decat la 6.20, s-a trezit din nou plangand la 7.20, in intervalul asta a facut kk de doua ori... Abia astept sa ii iasa dintucii.

Ieri i-am facut dovlecei umpluti cu branza, la cuptor. Succes total. Daca vreti reteta, o pun, dar parca o mai daduse cineva?

va urez o zi cat mai usoara!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

avem niste rezultate la sondajulpentru petrecerea picilor . arata cam asa ,insa diferentele sunt mici .
data-1.februarie 2009
ora- 14:00
Sala de conferinta
Baloane
Cadouri

si mai avem niste sugestii,dar nu am timp sale pun acum. revin

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Pe 1 februarie avem un clotopotel Sofia Madalinei28.Stiiu ca ne rugase sa nu alegem data asta.

Eu nu am completat insa ca inca ma lupt cu sotu ca el nu e de acord sa parcurgem atat drum si mai e vb si de finante. Deci mai astept sa vad.

RAZVANICI LA 9 LUNI

Mergi la inceput