cremele - un drog necesar?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

adevarat articolul, si am mai citit in aceeasi sursa ca sint chiar contraindicate fetelor sub 20 de ani. Spune acolo ca dupa 35 ar fi cit de cit bune cremele antirid, dar ca nu elimina ridurile, ci doar previn aparitia altora (ceea ce e putin probabil, parerea mea)
Pina la urma tot hidratarea e cea mai importanta ca sa nu mai spun de alimentatie.

Eu oricum incerc pe cit posibil sa evit cremele. Acum sint extaziata de uleiul de migdale care mie imi asigura tot confortul tenului.
mai tirziu oi vedea, dar nu cred sa ma ating de vreo crema antirid.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Mi-am aplicat ulei de migdale frumos, cu masaj, fara sa ramana urme si dimineata m-am trezit groaznic de umflata. De-abia mi se vedeau ochii. Pana acum l-am folosit doar pe corp si n-am avut niciun fel de reactie. O avea vreo legatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

foarte ciudat. daca ar fi fost o alergie la ulei, ar fi reactionat si cand ai dat pe corp. folosesc ulei de migdale da n-am patit asa ceva..........ai grija la rinichi.....

durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti

Mergi la inceput

uleiul se da DIMINEATA, nu seara (sau cel putin asa am citit eu).
Tenul e ma sensibil ca restul corpului, iar pielea din jurul ochilor e si mai si, asa ca e de evitata zona aceea. Tot ce e posibil sa fie o reactie, nu stiu ce sa spun.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Pai eu citisem pe aici ca se da tocmai seara, si ca e un antirid bun si pentru zona din jurul ochilor. Daca m-as da dimineata, cu toata pudra din lume as avea nasul girofar toata ziua. Cred ca perseverez pe corp ca si asa desi sunt slaba moarta vergeturile-s la putere si pe fata raman la Sfantul Dior

Mergi la inceput

Lo li ta este de coma!

Io cred ca sint . Unde dreak scrie seara, ca io citii dimineata!
Ametzita mai sint, Doamne!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Pai da, sigur, daca's chioara! Acu' a vazut si ochiu' meu ca scrie seara si nu dimineata.
Da chiar! Este rau daca il dau dimineata, sau e musai doar seara?

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Misha te-ai mai dat? Dimineata sau seara?
Stii ce face Lola la 3 noaptea? Se chinuie sa sparga-n 7 "capsula moale" de vitamina E uleioasa. Si cand intr-un final a crapat a naibii, am intins 3 picaturi pe fata c-am zis sa iau pauza de cremuiala si sa fiu naturista si ma simt de parca ar alerga niste soricei cu manichiura nefacuta (a se intelege cu gheare) pe fata mea. Da' finut asa, cat sa ma gadile! Si nasul da, girofar. Acum cica vitamina E e baza si-n uleiul de migdale. Pe corp n-am nimic, pe fata ma umflu, iar direct din capsula ma gadila. Io ce fac acum? Si nici nu intra-n piele, cred ca las dara pe perna. Nikooole, nu ne mai povestesti una alta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Misha te-ai mai dat? Dimineata sau seara?
Stii ce face Lola la 3 noaptea? Se chinuie sa sparga-n 7 "capsula moale" de vitamina E uleioasa. Si cand intr-un final a crapat a naibii, am intins 3 picaturi pe fata c-am zis sa iau pauza de cremuiala si sa fiu naturista si ma simt de parca ar alerga niste soricei cu manichiura nefacuta (a se intelege cu gheare) pe fata mea. Da' finut asa, cat sa ma gadile! Si nasul da, girofar. Acum cica vitamina E e baza si-n uleiul de migdale. Pe corp n-am nimic, pe fata ma umflu, iar direct din capsula ma gadila. Io ce fac acum? Si nici nu intra-n piele, cred ca las dara pe perna. Nikooole, nu ne mai povestesti una alta?

Lolita esti de coma....
mey eu stiu ca multe dintre voi folositi uleiul direct din capsula, eu nu am zis nik, dar ma tot gandeam cum il intindeti?si cat din el intra intr-adevar in piele?
ptr ca mi se pare ca e un super gros gel, ceva ce aduce cu mierea de albine.
au zic din imaginate, ca nu mi-a trecut prin maini nici o capsula, deci nu stiu, s-ar putea sa aberez.
La vit E nu esti alergica, nu???Ai incercat sa pui fiola sau capsula(continutul adica) in crema ta de fata?cea obisnuita?Urmareste daca trece mancarimea, in cat timp, si daca ramai cu o senzatie de usturime...poate ar fi bine sa mergi la un dermatolog daca suspectezi o eventuala alergie.

Misha, doamna draga, uleiul de migdale il poti aplica absolut in orice moment al zilei ai chef si timp
Eu mai nou ptr ca nu mai am timp deloc de mine, am amestecat cateva picaturi de ulei in crema de la L'occitane, am considerat eu ca sunt compatibile, si merge de minune treaba, chiar nesperat de bine...

plange asta micul, revin...

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput