cremele - un drog necesar?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Pot spune ca sint in extaz!
Uleiul de migdale este extraordinar. Nikole, iti ridic statuie, zau!

Sa va zic ce ritual mi-am tras:
- demachiat
- spalat cu apa si sapun
- sters bine
- dat cu apa termala Avene
- lasat putin sa se evapore apa
- dat cu MINUNEA de ulei de migdale

A! Si uleiul l-am gasit la Plafar. E 5 ron sticluta, da' ajunge cam 3-4 saptamini.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Da' a constatat cineva efectul asta?Ca dupa folosirea unei creme scade rezistenta pielii? Eu mi-am luat o crema de ochi pentru primele riduri (adica ceva intre simplu hidratant si antirid) si mi-e teama la fel,sa nu stric mai mult.Ma gandesc totusi ca efectul lor e sa intarzie,sa mentina ce ai deja, nu vad cum ar putea face rau? Eu folosesc demachiant,toner,crema de ochi,crema de fata ziua. Nu e o placere,dar am incercat sa fac din asta un ritual tocmai in speranta ca fac bine.Acum nu mai sunt asa convinsa.
Eu uleiul de migdale il folosesc pe corp. V-ati dat si in jurul ochilor?Daca ai tenul gras nu face mai rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Dupa ce am schimbat tspe creme m-am oprit la Gerovital Plant. Din gama asta am: demachiant pt ochi cu albastrele, demachiant obisnuit,lotiune tonica, masca pentru fata, crema hidratanta, crema antirid, gel contur ochi, sampon, balsam, masca pentru par.
masca pt fata o aplic o data pe saptamana, cea de par idem. Dimineata si seara: demachiere (separat ochii eu ma machiez zilnic), apoi lotiune tonica apoi crema: hidratanta dimineata, anitrid seara. Gelul contur pentru ochi il aplic cand imi aduc aminte de el, f rar. Seara mai aplic drept contur pt ochi uleiul de migdale, luat de la plafar.
Dupa ce ma machiez, pulverizez apa termala pe fata, fixeaza machiajul si ma si simt eu mai bine.
Eu fara crema nu pot, am fata ff uscata, mi se descuameaza pe la sprancene si nas daca nu ma dau cu crema..
Am incercat si Gerovitalul acela cu albastru dar am luat doar crema hidratanta si nu mi-a priit, m-am dat de doua ori si l-am aruncat. Dar bine am facut, ca era pt ten 35 +, asa a zis farmacista, ulterior cand am intrebat-o. Iar eu am 30.

Nu stiu daca e adevarata chestia cu dependenta cu cremele..dar daca e asa, e clar..eu sunt dependenta

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelorrrrrrrrrrr, cititi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=100759
Nikole e modesta, dar e experta in domeniu, e o mare placere sa citesc postarile ei

Mergi la inceput

pai nu degeaba ii ridic statuie!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

fetelorsunteti de la foarte dulci in sus...si...lipicioase

...sa fiti frumoase!

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

nikole, la sfatul tau mi-am cumparat si eu ulei de migdale. am o retinere in a-l folosi pe toata fata, eu avand un ten mixt cu tendinta acneica. vroiam sa te intreb daca nu astupa/asfixiaza porii fiind un ulei. multumesc!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

[quote]citat din mesajul lui unboticutz

nikole, la sfatul tau mi-am cumparat si eu ulei de migdale. am o retinere in a-l folosi pe toata fata, eu avand un ten mixt cu tendinta acneica. vroiam sa te intreb daca nu astupa/asfixiaza porii fiind un ulei. multumesc!

sa nu-i uitam!

Boticutz, eu zic asa:in primul rand calitatea este extrem de importanta.
Trebuie sa fie ulei de migdale dulci presat la rece...ideal este sa nu aiba miros.
Teoretic, uleiul de migdale este indicat tuturor tipurilor de ten, hidrateaza pielea(chiar si pielea grasa are nevoie de hidratare), din toate uleiurile acesta "aducand" cel mai mult cu uleiul corpului(suna cam aiurea, dar cred ca ati intels ce am vrut sa spun).
Acum...ptr ten gras, sau cu tendinta acneeica, cel mai indicat este uleiul de lamaie sau si mai bun lime oil.
este bogat in vit c , ajutand tenul sa lupte impotriva infectiilor.
si binenteles previne aparitia acneei, punctelor negre,indeparteaza celule moarte,lasand totusi pielea hidratata .
am o colega care a scapat de o acnee urata ce o chinuia ani de zile cu ajutorul unei combinatii de uleiuri de citrice si cu crema Pro Activ.

Revenind la cel de migdale...incearca-l sa vezi cum iti merge.Desi ideal este ptr pielea uscata, stiu ca e indicat tuturor tipurilor de ten, astfel ca numai incercandu-l iti vei da seama daca ti se potriveste sau nu.

Daca nu esti multumita, foloseste-l ptr corp sau ptr masaj, ori il pui in apa de baie, ori il folosesti la prepararea exfoliantelor

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Eu am tenul mixt, insa cind dau cu ulei pe fata nu se mai simte diferenta. Pur si simplu parca uniformizeaza grasimea iar tenul ramine foarte catifelat. E posibil sa aiba uleiul de migdale aceste proprietati? Ca eu cu altceva, in afara celor pe care le-am scris mai sus nu ma dau.

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

nikole, multumesc foarte mult!

uleiul meu este presat la rece si nu miroase (e de la Aboca-Italia), recomandat inclusiv pentru uz intern.

ma dau de doua zile, doar seara, dupa ce pulverizez pe fata apa termala. recunosc ca dupa doua minute mai tamponez un pic cu un servetel sa iau excesul. momentan pot sa spun ca dimineata pielea este catifelata si nu mi-a iesit nicio bubita (de obicei pielea mea reactioneaza imediat daca nu-i place ceva).

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput