cremele - un drog necesar?
Raspunsuri - Pagina 6

misha71 spune:
Folosesc de atunci uleiul. Este nemaipomenit de bun. Creme ...ioc. Si nici nu vreau sa aud de ele. Uleiul imi e de ajuns. Ma dau dimineata si il folosesc si ca baza de machiaj.
Lolita, esti belea!
Nikole
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

nikole spune:
Sa va spun ce am facut dupa ce am adormit pruncu???la 5 dimineata?
M-a lovit inspiratia, si am luat doua linguri de orez, l-am dat prin rasnita de piper, dupa care am amestecat faina de orez(am folosit brun) cu ulei de masline si zeama de lamaie...
a iesit un exfoliant suuuuper...am aplicat pe fata, gat decolteu si dupa un masaj lejer,m-am plimbat asa prin casa vreo 15 minute.
Dupa...un dus rapid, si m-a gasit sotul cand a venit de la munca radioasa si proaspata...
orezul e la loc de cinste aici, atat in alimentatie cat si cosmetica, asa ca am gandit ca ar merge f bine un exfoliant natural.
Timp sa fie , ca de idei nu ducem noi lipsa
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

misha71 spune:
Nikole, esti super tare. Cum de-ti dauprin cap tot felul de chestii? Ieftine, practice si muuult mai bune decit chimicalele din tot felul ded produse comerciale.
Bravo!
Si multumim ca ne impartasesti si noua din ideile tale.
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Lo_li_Ta spune:
Acum am si doua cosuri desi nu ma pot "lauda" cu un ten prea sensibilicos.
Nu e foarte dens uleiul din capsule. Aproape imperceptibil mai gros decat uleiul la sticla, dar mi s-a parut ca a intrat mai repede in piele. Dar e chin cu spartul, nu stiu ce mi-o fi trebuit.
Ma to gandesc si eu sa-mi pun in crema, dar nu sunt convinsa ca e indicat. Voi ati pus efectiv in flaconul de crema sau amestecati la fiecare aplicare? Eu mi-s cu chimia si ma tot intreb daca se omogenizeaza bine, daca nu se intampla vreo reactie pe acolo care sa-i dea alta structura, daca nu se oxideaza. Dileme, dileme...
Nikole, cu exfoliantul tau mi-am adus aminte de o prietena, care tot asa nu stiu ce masca si-a pus pe fata si a trebuit sa se duca pana la bebe...nu cred ca am vazut vreodata un copil mai inspaimantat si nici n-am auzit vreunul sa urle mai tare

pearl84 spune:
Am si eu cateva intrebari...uleiul extra-virgin de masline e bun pt fata?
Am primit de la cineva care are maslini si de atunci ma dau pe sun oki cu el seara...si pe toata fata cateodata..si pe corp.
Si apoi...e necesara ceva crema speciala pt zona de sub oki de la 25 de ani(cati fac anul asta)?
Deocamdata am numai o crema hidratanta de la Avene si uleiul de masline.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

misha71 spune:
Chiar azi dimineata am vazut un reportaj depre masline si uleiul de masline si spuneau ca sint extraordinare. Pe linga multe vitamine si minerale pe care le-ar avea, uleiul este foarte bun pentru ten. A fost un reportaj scurt, asa ca foarte multe detalii nu au dat.
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

rhoneea spune:
Va dezvalui si eu un secret.
Pentru cei care au storcator de fructe...
Eu am luat o nuca de cocos,am spart-o (am reusit cu un ciocan si o surubelnita),am curatat-o de coaja,am spalat-o bine,am taiat-o bucatele si am dat-o prin storcatorul de fructe.Atentie!Nu va iesi nici un suc din ea,va trebui la fiecare cateva bucati sa opriti storcatorul,sa luati sita,pe suportul de sub sita de unde in mod normal curge sucul ve-ti gasi untul de cocos.Faceti opertiunea asta pana se termina nuca de cocos.
Puteti folosi untul de cocos ca atare pentru masti de par,fata sau chiar sa-l mancati (cine poate) sau il puteti dizolva la bain marie si il folositi pentru tot felul de masti.
Puteti aplica uleiul de cocos pe fata,masati usor si puneti un prosop cu apa calda,stati relaxata.Faceti operatiunea de 3-4 ori.Rezultatele .....cat 10 creme L'oreal.
P;s:Daca aveti firul de par subtire o masca cu unt de cocos e un miracol.Eu dupa ce mi-am facut masca (mi-am pus unt de cocos pe par si am stat fro' 5 minute),cand mi s-a uscat parul era mai sarmos si puteam simti firul la atingere.
Acum sunt la "cercetari" cu avocado
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

misha71 spune:
Rhoneea, adica untul de cocos ar fi si pe post de crema de fata? Cam ce proprietati are ?
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Rhoneea, adica untul de cocos ar fi si pe post de crema de fata? Cam ce proprietati are ? Ca si crema de fata nu poti folosi untul de cocos proaspat.Doar ca masca.Aplicat pe fata,pus comprese cu apa calda peste,masat usor si faci operatiunea de fro' 3 ori. *********************************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Rhoneea, adica untul de cocos ar fi si pe post de crema de fata? Cam ce proprietati are ? Ca si crema de fata nu poti folosi untul de cocos proaspat.Doar ca masca.Aplicat pe fata,pus comprese cu apa calda peste,masat usor si faci operatiunea de fro' 3 ori. Mishule sa stii ca are proprietati de bine ![]() *********************************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |

*Miracolul nostru*