Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Sa fie prima mea insomnie....
W..girl ti-am trimis PM cu datele de contact...am bagat de seama mai tarziu ca le-ai primit deja.

Flory 38+ Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani

Mergi la inceput

Ei, si daca tot nu am somn, sa va spun cum am ales numele fetelor:
-cea mare este nascuta in iulie si m-am gandit la Julia de la julie (iulie)si Alessandra, nume de sfant
-cea mica se va naste in noiembrie si aveam de ales intre Noemi sau Brianna. Asa ca am ales Brianna si Theodora , nume de sfant.

V-as pune si niste poze, dar nu ma pricep.

Mergi la inceput

ups , era sa uit.... Brie sa fi sanatoasa si iubita atat de sot cat si de cele doua printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bertha , sa fii sanatoasa si iubita!

Flowers, ce algoritm fain pentru numele fetelor, chiar imi place. Mie imi cam este somn dar parca as mai sta pe forum, dependenta asta .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna fetele....ma rog cele care mai sunteti pe aici...se pare ca nu prea multe dintre noi sufera de insomnii....eu mi-am revenit vreo saptamana si acum vad ca m-a apucat iar....
N-am avut net din motive tehnice(asa au explicat cei de la firma de internet)cateva zile bune si a fost groaznic.Azi am reusit sa termin de citit ce s-a mai scris,vesti bune in general,iar cele rele s-au finalizat cu bine.
Oricum mie mi se accentueaza din ce in ce frica de nastere,sunt foarte dezorientata,parca as vrea cezariana parca as vrea normal...nu mai stiu deloc ce sa fac.Medicul meu spune sa nasc normal ca bebe e micut (acum la 36sapt. are 2.800 gr),dar eu am 1,60m si sunt micuta in bazin si sincer nu prea am incredere in masuratorile de la ecograf,stiu ca acum cand sarcina e mare da eroare destul de maricica.
In fine,vom vedea,deocamdata sper ca bebe sa stea cuminte in burtica pentru ca tati este plecat din tara pentru o sapt. si nu as vrea sa piarda mometul nasterii.D-l dr.a spus ca mai sta (colul avea 4 cm),asa ca speram sa fie asa.
Va pup pe toate si va doresc sa aveti o noapte linistita!

35+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Pt cele care vor sa faca cezariana, pot sa povestesc cum mi-a fost mie prima data cu epidurala: injectia in sine e cam naspa, dar apoi nu am mai simtit nimic, am fost constienta toata cezariana, simteam eu oarecum ca trage dr de mine si de burta mea, dar nu m-a durut nimic.Dupa ce au scos-o pe Ilinca, i-am rugat sa ma si adoarma, si m-am trezit apoi in salon, mai aveam inca perfuzia, prin care mi-au mai bagat analgezice, asa ca a fost relativ OK.

Partea naspa a fost ca io de felu' meu nu sunt deloc o sportiva si recuperarea dupa operatie a fost f grea, in prima saptamana mergeam tinandu-ma de pereti, la toaleta ma ducea sotul, in pat nu am dormit primele 3 saptamani, pt ca nu ma puteam intinde, am dormit pe un chaise long, pe care mi l-am pregatit si de data asta.

Legat de celulele stem , io am decis sa le recoltez si sa sper ca banii sunt de fapt aruncati pe fereastra, nu am puterea sa nu le recoltez si Doamne fereste, vreodata, sa fie cazul sa le foloseasca vreuna din fete si eu sa nu le am. Asa ca le pun la capitolul pierderi si sper sa ramana asa, bani in vant.

Fetelor, sunt asa de obosita...ca voi toate dealtfel, cred, simt o sfarseala care nu pare sa se mai termine, nu vreau decat sa nasc odata, sa scap de stresul asta, sa vad ca e BB bine. Stiu ce urmeaza si cat de greu va fi dupa, dar parca nu mai pot: vreau sa nasc. Stau totusi cumninte si sper sa ajung la termen, pt ca e mai bine pt BB. La sarituri cu coarda deci nu ma alatur.

Of, si macar de as putea dormi, dar nu reusesc deloc.Azinoapte nu am dormit DELOC, am adormit de-abia la 9:30 dimineata si apoi am dormitat toata ziua, ca naiba.

Gata, m-am vaitat destul pt o seara, va pup si scuze.

PS: Flowers, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Nu te scuza nature,nu esti singura in situatia asta cu nesomnul,eu am avut o perioada in care nu puteam sa dorm pentru ca imi era frica sa adorm,de teama sa nu ma sufoc.Acum macar nu mai am senzatia aia de panica,dar tot nu pot dormi.
De ce te-ai refacut asa greu dupa ceza?Eu am o prietena care a nascut acum 2 luni prin cezariana si s-a refacut foarte repede,ea a zis ca ma sfatuieste sa aleg varianta asta pentru ca i s-a parut extrem de usor sa nasti asa.

36+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Mei frumoaselor!
Oti bre da'suparacioasas te mai facusi lately...ofticato!!!!!Hormonalo! DP Addict! Minunato... nu in ultimul rand....ei ho, ca stiu ca glumeai...

Alra spor la coasa maine draga mea...hai bre, ca nu sunt decat 4 zile...uite si io ma duc, na...ne tinem de manutza daca vrei...

Flowers baby...........wow...asta da algoritm de nume...io n-am numeeeeeeeeeee...inca ...pentru fata morgana mea...tre sa gasesc urgent, caci fara nume chiar ca nu mi-o dau astia acasa...cum puii mei sa fii in stare sa cresti un copil daca nici nume nu stii a-i da????

Oti si Alra ei hai ca arbitrez concursul...cine naste primaaaaaaaaaaaaaaa...io zic sa va produceti in acelasi timp...dar sa vedem, sa vedem...

Nature honey, rabdare...si tutun...no, numai rabdare, hai ca mai avem putin si scapam!

Cristina-phe normal sa treci prin frica de nashtere de care vorbeai...o sa vezi ca sunt stadii...pe la 35-36 de saptamani simteam si io la fel ca tine, iar acum la 38-39 ma alatur si eu lui Nature si Loren...de abi astept sa nasccccccccccccccccc.....nu mai poooooooooooooot...

Spiridush mic si drag, stilul tau e superb, nu te cred ca esti plangacioasa....n-ai cum....tine-o tot asha...

Nu mai stiu cine barfea ceva legat de senzatia nasoala dupa anestezia generala....e sinistra fratilor, am trecut printr-o generala cand aveam vreo 19 ani, am dat in gropi( asta ca sa aveti o viziune de ansamblu asupra inteligentei mele sclipitoare), de fapt, nu in gropi, in fiare forjate la mare...in fine, starea de dupa anestezie e superciudata, mi s-a explicat ca asta simt drogatii...bravo, clar nu ma voi droga niciodata...esti undeva intre vis si realitate si nu poti iesi...mie imi venea sa-mi iau glanda nene...never again!

Si in final, hai sa va intreb( sar dintr-una-n alta, evident!!!!!)....ce-i atat de rau in inducerea sarcinii? de ce nu? De ce da? Argumente pro si con s'il vous plait....sa inceapa dezbaterea...pleaseeeeeeee...io o vreau afara in max o saptamana...si ma gandesc serios sa apelez la inducere, ca sa nu ajung la cezariana( caci va fi prea mare!)...

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Beeeeeeeeeiiiii...de Amalia mai stie cineva ceva??????
Ma gandeam ..si ea si Dandusha erau superactive pe forum in noaptea nashterii... ca mine-n seara asta...poate poate nasc....
Cherie, Andy voi pe unde banutiti minunatelor...hai ca nu puteti fi acuzate de nashteri premature.....

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu cred ca daca nu as fi fost vizitata de hot acum cateva saptamani, as dormi la ora aceasta bustean. Si cred ca asa va fi dupa ce vine mama ca sper sa scap de stresul acesta ca intra cineva peste noi in casa.

Cristina, multe dintre noi au in jur de 1.60 sau chiar mai putin. Se spune ca marimea bazinului este importanta, teoretic asa pare dar conteaza mult si cum reusesc sa se dilate oasele bazinului in timpul travaliului.
Lorena se vaita de dureri crunte de bazin, eu pe ea o vad ca sigur naste usor si nu un bb sub 3 kg ci putin mai maricel, poate chiar 3,5 kg, ia sa vad nimeresc ?
Eu zic sa nu te mai gandesti atat, fiecare nastere este unica, sunt mult prea multe necunoscute de luat in calcul. Vezi experienta fetelor pana acum, si nasteri usoare dar si grele, la fel si anesteziile sau recuperarea.
Cel mai bine sa ai incredere in doctorul tau ca va lua decizia buna pentru tine. Ca asa experienta prietenelor poate fi si buna si rea oricare tip de nastere ar fi fost.
Eu asa am un pitic pe creier sa nasc natural (asa cum alte mamici prefera cezariana), e ca un examen picat experienta din trecut pentru mine. E curiozitatea de a simti cum iese bb din mine, e nevoia de a-mi dovedi ca si eu sunt fizic capabila, nu stiu si nu imi mai bat capul, asa sunt eu setata. Dar sa stii ca sunt constienta ca se poate repeta experienta de data trecuta si sa ajung iar la cezariana iar acum sunt pregatita psihic si pentru varianta aceasta pentru ca daca va fi asa inseamana ca a aparut o problema si cade prima varianta iar pentru bb si pentru mine este mai bine cezariana.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput