Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16
Otilia, Alra, Nebunica_Zapacita, voi o sa recoltati celule stem? Care e parerea acolo la voi despre asta. Eu am intrebat-o pe doctorita mea care mi-a zis ca ea imi poate recolta daca ii solicit dar nu a vrut sa-mi dea vreun sfat dc e bine sau nu.

Julia, eu nu o sa recoltez celule stem, l-am intrebat pe medicul meu si sfatul lui a fost sa nu o fac, in primul rand e foarte scump aici, nu pot fi depozitate aici, ci in Anglia, de aici costurile ridicate, in al doilea rand, argumentul medical ar fi ca singura boala pentru care ar putea fi utilizate in stadiul acesta al cercetarilor, este leucemia si depinde de foarte multi factori ca recoltarea sa se faca bine si celulele sa poata fi folosite. Am citit si pe internet despre recoltare, au fost cazuri in care cantitatea recoltata era suficienta pentru a ajuta pe cineva de 20 de kg, dar si cazuri in care sa se poata folosi la 80 de kg, eu una nu consider ca e relevant acum, poate in viitor se va schimba situatia. Doamne-ajuta sa nu regret alegerea mea vreodata

39+ Victor Nicolas

AMR 8 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

julia, si eu am intrebat colegii aici de curand si nu se face.
eu nici nu auzisem pana sa nasca acum 1 an o prietena din ro.

wndy daca te gandesti logic bungee jumpingu e foarte indicat daca vrei sa nasti: sari cu capul inainte si bb ramane in urma din cauza inertiei si ... blup! da tu in ce saptamana esti?
relativ la laxative, eu nu mai reusesc sa reglez din alimentatie de o luna si ceva. mananc combinatii care pe un om normal il leaga cu lantu de colac si degeaba. ba acuma seara beau laxativ si mananc prune apoi si tot degeaba. prb e ca nu mai imi merg nici astea de le iau, am programare sambata la gine si cer altceva.
daca ai o jena cu urina bea multa apa (pahare intregi). daca e ceva minor spala.

otilia, la mine UM e 3 martie, DPN ar fi 10 decembrie insa sarcina e un pic mai avansata - DPN undeva intre 3 si 6 decembrie. sincer am o senzatie ca nu bat pana acolo, da mai stii? poate ne consolam una pe alta pe dupa mos nicolae ca poate acu-acu nastem.

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alra, ultimul meu DPN si cel dupa care mi s-a calculat si cand intru in prenatal este 10 decembrie. Chiar ca sa vedem care naste prima.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otilia da si mie mi-a placut bombonica roz ...acum o asteptam pe a noastra

Somn usor burtici si mamici

Criss 36+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Alra sigur mujer, bunji face foarte muuuuuuuuult sens....ma duc sa leg o sfoara de balcon sa-mi fac incalzirea...sau s-o fac fericita pe soacra-mea, una din doua....sunt in saptamana 38 jumate, da fata masoara full term, adicatelea saptamana 40...si e balshoaie, acum trei saptamani avea 3 kile, deci iti dai seama...ma chinui sa o expulzez pe pasarica si sa scap de cezariana, d-aia ma rog de ea sa vina...in plus, sunt cam ADHD si m-am cam saturat de sarcina, vreau sa trec la noul nivel...sau mai am rabdare,stiu ca o sa fie mai greu, dar si mai interesaaaaaaaaaaaaaaaaant...I love a good challenge!

Eli cuscrex ma bucur ca nu te mai chnuie diblutza...si ca esti bine tutzi..ai nevoie de ceva????

Bravegirl esti tare, tare de tot...nu te lasa pana pe 7...ce puii mei, tu esti shefa, sa fie bine inteles!!!!

Nici io nu recoltez celule de celule....nah, ma bag si io ca musca-n lapte fara sa fiu intrebata...dar ma gandeam ca si io tot din categorie "emigrante mioritice" fac parte...m-am tot gandit si razgandit, cercetat si rascercetat si am ajuns la concluzia ca nu se merita, baietii vand efectiv iluzii desharte ambalate frumos intr-un pachet de marketing corespunzator....este, bineinteles, o decizie personala si aduce pace mentala...so...fiecare cum doreste!
Argumentul decisiv a fost faptul ca daca ai nevoie de celule stem, cele de la donatorii anonimi sunt mult mai indicate...plus ca intradevar nu trateaza decat boli de sange la momentul asta...si eu sper din tot sufletul sa nu regret decizia asta..am un mare feeling ca nu va fi cazul!
Singura chestie de care pe bune imi pare rau e ca nu le voi putea dona, fiindca te trec astia printr-un mare proces de screening, tre sa indeplinesti 1000 de conditii...sincer n-am timp, nervi, si dispozitie de asa ceva...plus ca e prea tarziu!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

wndy daca te gandesti logic bungee jumpingu e foarte indicat daca vrei sa nasti: sari cu capul inainte si bb ramane in urma din cauza inertiei si ... blup! da tu in ce saptamana esti?

hai ca ma faci sa rad ... daca ar fi asa de usor am cumpara sfori de bungee in loc de epidurala toate

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui alra

hai ca ma faci sa rad ... daca ar fi asa de usor am cumpara sfori de bungee in loc de epidurala toate

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

stai ca n-am zis ca nu doare poate trebuie facut combinat cu epidurala

ma duc sa scot rufele din uscator si apoi sa ma bag in pat. maine incep un calup de 4 zile de servici, dar pe tema asta deja m-am plans mai de dimineata

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Nici io nu recoltez celule de celule....nah, ma bag si io ca musca-n lapte fara sa fiu intrebata...dar ma gandeam ca si io tot din categorie "emigrante mioritice" fac parte...m-am tot gandit si razgandit, cercetat si rascercetat si am ajuns la concluzia ca nu se merita, baietii vand efectiv iluzii desharte ambalate frumos intr-un pachet de marketing corespunzator....este, bineinteles, o decizie personala si aduce pace mentala...so...fiecare cum doreste!
Argumentul decisiv a fost faptul ca daca ai nevoie de celule stem, cele de la donatorii anonimi sunt mult mai indicate...plus ca intradevar nu trateaza decat boli de sange la momentul asta...si eu sper din tot sufletul sa nu regret decizia asta..am un mare feeling ca nu va fi cazul!
Singura chestie de care pe bune imi pare rau e ca nu le voi putea dona, fiindca te trec astia printr-un mare proces de screening, tre sa indeplinesti 1000 de conditii...sincer n-am timp, nervi, si dispozitie de asa ceva...plus ca e prea tarziu!

38+ cu

Vai ce m-am suparat. Adica ma faci emigranta ?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Alra ... acum durerea ca durerea... dar iti dai seama ce scurta ar fi toata "treaba" .
Na sa ma plang si eu putin... Am iar niste arsuri ... de ma tin fortat in fund ca daca nu ... Vreau sa nasc m-am saturattttt.Si daca colul e mai puternic de data asta cum spuneati voi si prima sarcina a mers pana la 40 de spat ... acum cat merge ???

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Nici eu nu am recoltat celule stem... si nici acum nu o voi face.Eu sunt mai optimista si vreau sa cred ca nu voi avea nevoie de ele niciodata...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput